Hanna Duba

Kiinteistönvälittäjä LKV
Puh. 0451483008

Ota yhteyttä välittäjään

Kielitaito

Suomi (äidinkieli), Englanti, Saksa, Tsekki

Asiakkaiden ajatuksia välittäjästä

"”Asunnon myynti Hannan avulla oli helppoa ja mutkatonta. Hän oli hyvin tavoitettavissa ja piti meidät ajan tasalla myynnin vaiheista. Lämmin ja ystävällinen vuorovaikutus yhdistettynä aktiiviseen toimintaan on Hannan vahvuus kiinteistönvälittäjänä. Niinpä kaupat syntyivät muutamassa viikossa!”"

Jari ja Anna-Maija

"”Palvelu oli aivan erinomaista ja hyvin ystävällistä. Sain koko ajan tietoa asunnon myynnistä ja esittelyistä. Oli ilo asioida kanssasi. Kaikki asiat oli hoidettu parhaalla ammattitaidolla.”"

Leena

"”Osaava, ystävällinen ja asiakkaan tarpeet loistavasti huomioivaa palvelua. Jäi oikein hyvä palvelukokemus. Käyttäisin uudestaan palvelujasi jos tarve tulisi. ”"

Arja

"”Asuntokaupat etenivät hyvin. Hanna näki selvästi vaivaa yrittäessään löytää minulle sopivaa kotia. Arvostan sitä. Pidin siitä, että Hanna esitteli minulle useita eri mahdollisuuksia. Lopulta päätös oli helppo, kun saattoi verrata eri kohteita. Kuolinpesän myyminen oli henkisesti rankkaa, mutta koin saavani siihen tukea Hannalta kiinteistönvälittäjänä. Hanna oli sensitiivinen ja avoin.”"

Päivi

"”Hanna hoiti asuntomme vuokrauksen Lappeenrannassa todella nopeasti ja asiantuntevasti. Emme itse päässeet paikkakunnalle järjestämään asioita, joka alkuun huoletti, mutta aivan turhaan. Hannan ammattitaito, kommunikointi, sitoutuminen toimeksiantoon ja palvelun ystävällisyys ylitti kaikki odotuksemme. Hannan kanssa oli ilo tehdä yhteistyötä ja tulemme varmasti turvautumaan häneen myös jatkossa!”"

Ilona