Vuokrattavat loma-asunnot

Meiltä löydät loma-asunnot ja kesämökit vuokralle ympäri Suomen. Hae vapaat vuokrattavat loma-asunnot ja virittäydy lomatunnelmiin!

Vuokrataan mökki tai muu loma-asunto - Mistä löydän sopivan?

Oikotie on apunasi kun haluat vuokrata mökin tai muun loma-asunnon. Tältä sivulta löydät kaikki vapaat vuokrattavat loma-asunnot. Voit etsiä vapaita loma-asuntoja rajaamalla hakuasi sijainnin, tilatyypin, ominaisuuksien, hinnan, pinta-alan ja ilmoituksen iän mukaan. Näet kaikki hakuasi vastaavat vapaat vuokrattavat loma-asunnot klikkaamalla “Hae kohteet”. Löytäessäsi sopivan vuokrattavan mökin tai muun loma-asunnon, voit ottaa yhteyttä myyjään kohdesivun yhteydenottolomakkeen kautta.

Uusimmat vuokrattavat mökit ja muut loma-asunnot

Jos sinulle sopiva vuokrattava loma-asunto ei löydy heti, voit tallentaa Oikotien hakuvahdin. Hakuvahti ilmoittaa sinulle sähköpostitse välittömästi kun hakuehtojasi vastaava loma-asunto tai kesämökki vuokralle vapautuu. Etsimäsi vuokramökki tai muu loma-asunto voi olla vain muutaman klikkauksen päässä!

Oikotie on osa Schibsted Marketplaces -konsernia. Schibsted News Media AB ja Schibsted ASA vastaavat tietojesi käsittelystä tällä sivustolla. Lue lisää