1 045 € / kk59 m²

Tilanhoitajankaari 7, Viikki, Helsinki2H+K+S

Vuokra/kk
1 045 € / kk
Asuinpinta-ala
59 m²
Huoneita
2
Kerros
2 / 5
Rakennusvuosi
1999
Rakennuksen tyyppi
Kerrostalo
Kaupunginosa
Viikki
Kaupunki
Helsinki

Muuttovalmis toisen kerroksen tilava kaksio odottaa uusia asukkaita. Valoisassa asunnossa on laminaattilattiat, kaakeloitu kylpyhuone ja lasitettu parveke tuomassa lisämukavuutta asumiseen. Asunnossa on olohuone, keittokomero, makuuhuone ja saunallinen kylpyhuone.

Asunto on vaihtoehtoisesti mahdollista vuokrata, mutta asuntoa tarjotaan ensisijaisesti asumisoikeusasiakkaille. Olethan yhteydessä kohteen myyjään, jos vuokraaminen kiinnostaa saana.hintsanen@asuntosaatio.fi ja lähetä hakemus sivuiltamme www.asuntosaatio.fi

Viisikerroksinen kerrostalo Viikin puutarhakaupunginosassa. Kaikissa asunnoissa on oma sauna. Alimmassa kerroksessa pienet omat pihat. Kaukolämpö.

Alueella päiväkoti, koulut peruskoulusta yliopistoon asti ja urheilupuisto, jossa mm. ilmaisia tenniskenttiä. Ulkoilijalle ihanteelliset reitit Viikin pelloista yliopiston upeaan puupuistoon ja lintutorneista Lammassaareen saakka.

Asuntosäätiön asumisoikeus- ja vuokra-asukkaana voit asua kodissasi turvallisin mielin. Me huolehdimme ammattitaidolla asuntojen ja kiinteistöjen ylläpidosta, korjauksista ja remonteista. Asukkaana voit ottaa aina tarvittaessa yhteyttä Palvelukeskukseemme, joka palvelee vuoden jokaisena tuntina. Lisäksi voit halutessasi hyödyntää esimerkiksi asumiseen ja vapaa-aikaan liittyviä asiakasetuja. Tervetuloa kotiin!

Tupakointi asunnoissamme: Kaikki uudet asuinkiinteistömme ovat olleet jo pitkään täysin savuttomia heti valmistumisestaan lähtien. Muutumme vähitellen savuttomiksi kaikkien asuntojemme osalta: uusien asukkaiden sopimukset kieltävät tupakoinnin huoneistoissa ja parvekkeilla 1.1.2021 alkaen. Kiinteistö ei ole välttämättä savuton muiden huoneistojen osalta, koska niissä voi olla vanhoja sopimuksia, joissa ei ole tupakointikieltoa.

Perustiedot

Kaupunginosa
Viikki
Kerros
2 / 5
Asuinpinta-ala
59 m²
Huoneiston kokoonpano
2H+K+S
Huoneita
2
Kunto
Hyvä
Lisätietoa vapautumisesta
heti vapaa
Parveke
Kyllä
Asunnossa sauna
Kyllä
Asumistyyppi
Vuokra
Lisätiedot
Tupakointi sallittu: Ei.

Hinta

Vuokra/kk
1 045 € / kk
Lisätietoa vakuudesta
250

Talon ja tontin tiedot

Taloyhtiön nimi
Tilanhoitajankaari 7
Rakennuksen tyyppi
Kerrostalo
Rakennusvuosi
1999
Rakennusvuoden lisätiedot
1999
Kerroksia
5
Hissi
Kyllä
Taloyhtiössä on sauna
Ei
Energialuokka
E
Energiatodistus
Kyllä
Kiinteistönhoito
Turva- ja kiinteistöpalvelut Palmia Oy
Isännöinti
Asuntosäätiö - Isännöinti
Lisätietoja lämmityksestä
Kauko
Lisätietoja talosta
Siirry talosivulle

Ota yhteyttä ilmoittajaan

Asuntosäätiön asuntopalvelu
Puh: 020 161 2280
Vuokraa tästä
Asuntosäätiön asuntopalvelu
Vuokraa tästä
Asuntosäätiön asuntopalvelu
Puh: 020 161 2280

Ota yhteyttä ilmoittajaan

Vuokraa tästä
Vuokraa tästä Soita

Oikotie on osa Schibsted Marketplaces -konsernia. Schibsted News Media AB ja Schibsted ASA vastaavat tietojesi käsittelystä tällä sivustolla. Lue lisää