Väriä elämään

Toiveita värikkäistä kodeista on sadellut niin kommenttilaatikossa kuin sähköpostitsekin, joten pistetäänpäs tällä kertaa esille kuvia kauniista värikkäistä kodeista.

 

Kaikki kuvissa esiintyvät upeat kodit olen kuvannut täällä Uudessakaupungissa syyskuun alussa järjestettävässä Uudenkaupungin Vanhat Talot-tapahtumassa, missä pääsi kurkistamaan yli kolmeenkymmeneen yksityiskotiin. Kodit ovat kaikki hyvin persoonallisia sekä asukkaittensa näköisiä. Useiden talojen sisustuksissa näkyy myös vahvasti talon historia sekä perheen oma elämäntarina. Näissä taloissa asutaankin pitkään ja niistä pidetään hyvää huolta.

 

Tämä siirtomaahenkisesti sisustettu aula sekä työhuone kuuluvat mm. taloon, jonka isäntäpari on asunut osan elämästään Afrikassa

 

Tämä vihreäseinäinen sali marmoroituine pönttöuuneineen, kuuluu puolestaan tilaan, joka on ollut saman suvun hallussa aina 1600-luvulta asti. Talossa on eletty normaalia lapsiperheen arkea ja elämää ja sen sisustus onkin muokkautunut hienosti palvelemaan tätä päivää ja tämän hetken tarpeita.

 

Seuraavat kuvat ovat pienestä, mutta sitäkin viehättävämmästä puutaloasunnosta, joka pitkään toimi asukkaittensa vapaa-ajan asuntona, mutta joka muuttuikin lopulta ihan vakituiseksi kodiksi.

 

Viimeinen tällä kertaa esiteltävä koti on kuin boheemi, ranskalainen budoaari. Se omistaja on taiteellinen ja persoonallinen rouva, joka rakastaa runsautta sekä värejä. Kun tähän kotiin astuu sisälle, alkaa korvissa soida Edith Piaf ja suussa maistua laadukas Bordeaux.

 

 

-tuija-

Jaa artikkeli

  • facebook
  • twitter
  • linkedin
  • pinterest
Tuija Talvitie

Tuija Talvitie

KOTIKIIKARISSA haaveillaan ja inspiroidutaan kodeista ja sisutuksista. Kurkistellaan omaan ja toisten koteihin sekä ihastellaan erityylisiä sisustusratkaisuja. Kiikaroidaan uusia tuulia ja sisustustrendejä, unohtamatta tee-se-itse-vinkkejä. Tutustu myös Tuijan Form Follows Function -blogiin!

Näytä kaikki