Everyday Design – kaunista, toimivaa ja ajatonta

Annan ison painoarvon tuotteiden ajattomuudelle ja monikäyttöisyydelle. Estetiikka näihin ominaisuuksiin yhdistettynä saa jo leveän hymyn huulille. Niinpä haluankin esitellä kotimaisen vuonna 1995 perustetun sisustusalan perheyrityksen, Everyday Designin, jonka tuotteisiin pääsin tutustumaan hiljattain ihan näppituntumalla.

Everyday Designin tuotevalikoimassa on pääosin Suomessa metallista valmistettuja huonekaluja ja piensisustustuotteita. Suunnittelussa on panostettu ilahduttavasti tuotteiden estetiikkaan, ajattomuuteen ja toiminnallisuuteen. Valikoimasta löytyy yksinkertaisen kauniita ja toisiaan täydentäviä tuotteita.

Tunnetuimpia tuotteista on lienee paperikassiteline, joka on loistava esimerkki monikäyttöisyydestä. Sen ilmettä saa helposti muutettua erilaisilla kasseilla. Lisäosana saatavan irroitettavan pohjan avulla se taipuu näppärästi myös halkotelineeksi, tai lehtitelineeksi.

Pientuotteiden valikoimaan on suunniteltu uusia tuotteita, joiden prototyyppihin pääsin tutustumaan. Metalliset erikokoiset laatikot on tehty toimimaan eri käyttötarkoituksiin ja myös jo olemassa olevien tuotteiden kanssa.
Mm. kädensijallinen tarjotin on mitoitettu sopimaan yksinkertaisen kauniiseen metalliseen tarjotinkärryyn.


Tuotantoon näistä prototyypeistä menee vain osa yleisöäänestyksen perusteella. Everyday Designin kotisivuilla onkin parhaillaan menossa äänestys, johon vastaamalla voi vaikuttaa mitkä tuotteista pääsevät päivänvaloon. Siellä on myös esitelty hienosti miten kaikilla eri tavoilla tuotteita voi käyttää kodin eri tiloissa.

Everyday Design kotisivut: http://www.everydaydesign.fi
Yleisöäänestykseen uusista tuotteista voi osallistua 17.5.2015 saakka.

Jaa artikkeli

  • facebook
  • twitter
  • linkedin
  • pinterest
Joanna Ekberg

Joanna Ekberg

Joannan blogissa kuljetaan kamera kaulassa kaiken kauniin perässä. Inspiroidutaan skandinaavisesta designista, fiilistellään second hand löydöillä ja innostutaan käsillä tekemisestä. Tutustu myös Joannan Cirkus -blogiin!

Näytä kaikki