150 000 €1 255 m²

Marsurinne 4 a, Korso, Vantaa

Myyntihinta
150 000 €
Tontin pinta-ala
1 255 m²
Kaupunginosa
Korso
Kaupunki
Vantaa

Rakennuspaikka omakotitalolle Korsossa, Metsolan pientalovaltaisella alueella.

Tälle tasamaatontille voit rakentaa unelmakotisi tai vaikka kaksi. Hallinnanjakosopimuksella myytävällä n. 770 m2 kokoiselle rakennuspaikalle on siirretty kaikki jäljellä oleva rakennusoikeus eli yhteensä 152 m². Tämä antaa mahdollisuuden rakentaa jopa kaksi pienempää, n. 80 m² kokoista, omakotitaloa.

Tontille on tehty maaperätutkimus ja piirustuksia kahdelle pienemmälle talolle eli halutessasi pääset aloittamaan rakennusprojektin nopealla aikataululla.

Metsola on lapsiperheiden suosimaa pientaloaluetta. Lähellä hyvät koulut ja päiväkodit. Korson juna-asemalle matkaa vain 2 km ja linja-auto kulkee ihan vierestä. Päivittäistavarakaupat muutaman sadan metrin päässä.

Lisätietoja antaa:

Taru Piispa, yrittäjä, LKV, kaupanvahvistaja p. 045 898 1105 taru@annijatarulkv.fi

Anni Hirvelä, yrittäjä, stailaaja p. 040 8373 888 anni@annijatarulkv.fi

annijatarulkv.fi @annijatarulkv

Perustiedot

Sijainti
Marsurinne 4 a, 01480 Vantaa
Kaupunginosa
Korso
Kohdenumero
20265654
Tonttityyppi
Omakotitalotontti
Tontin pinta-ala
1 255 m²
Pinta-alojen lisätiedot
Tontin kokonaispinta-ala on 1302 m2 ja kokonaisrakennusoikeus on yhteensä 260 k-m2. Kiinteistölle on tehty hallinnanjakosopimus, jonka mukaan kiinteistö on jaettu A ja B hallinta-alueisiin. Hallinnanjakospimuksella kaikki jäljelle jäänyt rakennusoikeus on siirretty hallinta-alueelle B. Jos B haluaa lohkoa myöhemmin määräosat omiksi kiinteistöikseen, määräytyy rakennusoikeus silloin tonttijaon mukaisena. Tonttiliittymät saa rakentaa parhaaksi katsomallaan tavalla toista osapuolta kuulematta.
Lisätietoa vapautumisesta
heti
Kohde on
Kiinteistö
Kiinteistötunnus
92-83-235-35

Hinta

Myyntihinta
150 000 €
Kiinnitykset
60000

Muut maksut

Muut kustannukset
Luovutusrajoitus: Tontilla tehty maaperätutkimukset, ja lisäksi lupa kahden talon omille vesimittareille. Tontille voi tehdä halutessaan liittymän Vuohirinteen puolelta.

Talon ja tontin tiedot

Rakennuksen tyyppi
Omakotitalotontti
Kaavoitustiedot
AO = erillispientalojen korttelialue
Kaavatilanne
Asemakaava
Rakennusoikeus
152 m2.
Lisätietoa rakennusoikeudesta
e=0,2 ja I 2/3 eli yksikerroksinen asuinrakennus, jonka yläpuolelle saa rakentaa lisää 2/3 varsinaisen asuinkerroksen kerrosalasta. Tontin hallinta-alueella A sijaitsee rakennus, jonka pinta-ala on 99 m2, joten jäljellä oleva rakennusoikeus on 152 m2.
Tontin kuvaus
Tontin kokonaispinta-ala on 1255 m2, josta käyttämättä olevaa rakennusoikeutta on 152 m². Kiinteistölle on tehty hallinnanjakosopimus, jonka mukaan kiinteistö on jaettu A ja B hallinta-alueisiin. A-alueella sijaitsee asuinrakennus ja B-alueelle voidaan rakentaa kaksi erillistä asuntoa. Hallinnanjakospimuksella kaikki jäljelle jäänyt rakennusoikeus on siirretty hallinta-alueelle B. Jos B haluaa lohkoa myöhemmin määräosat omiksi kiinteistöikseen, määräytyy rakennusoikeus silloin tonttijaon mukaisena. Osapuolet vastaavat yksin kustannuksellaan omasta hallinta-alueestaan. - Tonttiliittymät saa rakentaa parhaaksi katsomallaan tavalla toista osapuolta kuulematta. - Osapuolet omistavat yhdessä kiinteistölle kuuluvat vesi-, jätevesi-, hulevesi- ja sähköliittymät. Liittymien laajennuksesta ja uusien liittymien hankinnasta vastaa B. Perusmaksuista osapuolet vastaavat siten, että A vastaa 35 % ja B 65 % maksusta ja kukin vastaa yksin käytöstä aiheutuvista kustannuksista. - Jokaisella on oma vesimittari. - Jätehuolto voidaan hoitaa erikseen tehtävän sopimuksen mukaisesti erikseen tai yhdessä. Hallinta-alueiden haltijat vastaavat oman hallinta-alueensa hoitamisesta ja sen kustannuksista yksin. - Kiinteistövero suoritetaan omalta omistusosuudeltaan. Sähköt ja vedet jaetaan kulutustietojen mukaisesti, mikäli yhteinen liittymä. - Liikenteen aluesuunnittelun kannalta voidaan hyväksyä jokaiselle rakennukselle oma liittymä.
Tontin omistus
Oma

Tekniset tiedot

Käyttövesi
HSY:ltä saatu lausunnot liittymistä.

Ota yhteyttä ilmoittajaan

Taru Piispa
yrittäjä, kaupanvahvistaja, kiinteistönvälittäjä, LKV, KiAT
Puh: 045 898 1105
Anni ja Taru LKV Oy
Saaristolaivastonkatu 2, 00590 HELSINKI
Taru Piispa
yrittäjä, kaupanvahvistaja, kiinteistönvälittäjä, LKV, KiAT
Taru Piispa
yrittäjä, kaupanvahvistaja, kiinteistönvälittäjä, LKV, KiAT
Puh: 045 898 1105

Ota yhteyttä ilmoittajaan

Soita