62 000 €3 800 m²

Saariselkä, Kakslauttanen Kopararova, Kiilo-ojantie Kortteli 34, tontti 4, Saariselkä, Sodankylä

Myyntihinta
62 000 €
Tontin pinta-ala
3 800 m²
Kaupunginosa
Saariselkä
Kaupunki
Sodankylä

Tontti sijaitsee Saariselällä Kiilopään retkeilykeskuksen tuntumassa, Kiilopäälle johtavan tien eteläpuolella. Mäntykankainen, Kiilo-ojantiehen rajoittuva tontti on korttelin päätytontti.

Kakslauttasen alueella on hoidettu latuverkosto, upeat retkeily- ja patikointimahdollisuudet tuntureilla ja kaakkoon rajoittuvassa Urho Kekkosen kansallispuistossa. Lähimmät palvelut sijaitsevat reilun 10 kilometrin päässä Saariselän keskuksessa. Tontti soveltuu erinomaisesti ulkoiluaktiviteetteja ja vastapainona rauhaa kaipaavalle vapaa-ajan viettopaikaksi.

Kohde on mahdollista myös vuokrata. Lisätietoa vuokrauksesta kohdassa "Kohteen käyttö- ja luovutusrajoitukset".

Perustiedot

Kaupunginosa
Saariselkä
Kohdenumero
9604298
Tonttityyppi
Muu tontti
Tontin pinta-ala
3 800 m²
Pinta-alojen lisätiedot
Rannan omistus
Ei rantaa
Ajo-ohjeet
Sodankylästä 4-tietä pohjoiseen noin 120 km Kakslauttasen kohdalta Kiilopäälle johtavaa tietä n. 3 km, josta oikealle Kopararovantien päähän ja edelleen oikealle Kiilo-ojantielle. Tontti sijaitsee Kiilo-ojantien alapuolelle, viimeinen tontti.
Palvelut
Palvelut: Lähimmät kauppa, ravintola ym. palvelut sijaitsevat noin 13 kilometrin päässä Saariselällä. Kiilopään retkeilykeskus on noin 3 kilometrin päässä. Alueelta on matkaa lähimpään keskustaajamaan, Ivaloon hieman yli 40 km.
Kohde on
Kiinteistö
Kiinteistötunnus
758-893-100-1

Hinta

Myyntihinta
62 000 €

Muut maksut

Muut kustannukset
Muut maksut: Vesihuollon liittymämaksun 13 000 euroa sekä sähköliittymämaksun 3 600 euroa perii Metsähallitus kauppakirjan tai vuokrasopimuksen allekirjoittamisen yhteydessä. Liittymämaksut peritään kauppakirjan tai vuokrasopimuksen allekirjoittamisen yhteydessä. Luovutusrajoitus: Tontin voi myös vuokrata. Vuokra-aika on 40 vuotta. Elinkustannusindeksiin sidottu vuosivuokra on 6 % tontin myyntihinnasta. Vuokrasopimuksessa on vapaa koko vuokraoikeuden siirto-oikeus, ja tontin voi halutessaan ostaa kesken vuokrakauden. Luottotiedot tarkistetaan ennen vuokrasopimuksen tekemistä.

Talon ja tontin tiedot

Tilan nimi
34
Rakennuksen tyyppi
Muu tontti
Kaavatilanne
Asemakaava
Liikenneyhteydet
Omalla kulkuneuvolla, normaali reittilinja-autoliikenne Rovaniemeltä, rautatie Rovaniemellä, sekä lentokenttä Rovaniemellä ja Ivalossa, lentokenttäbussi liikennöi Saariselälle sekä Saariselältä lentokentälle jokaisella lennolla Ivaloon. Bussin aikataulut löytyvät hotellien ilmoitustaululta, tietoja aikataulusta saa myös Saariselän Infopisteestä. Saariselän ja Kiilopään välillä kulkee skibussiyhteys.
Rakennusoikeus
250 m2.
Lisätietoa rakennusoikeudesta
Lisäksi tontille saa rakentaa erillisen talousrakennuksen 60 kr-m2
Tontin omistus
Oma

Ota yhteyttä ilmoittajaan

Marja Vaara
Kiinteistökauppa-asiantuntija
Puh: 0400 713770
Marja Vaara
Kiinteistökauppa-asiantuntija
Marja Vaara
Kiinteistökauppa-asiantuntija
Puh: 0400 713770

Ota yhteyttä ilmoittajaan

Soita