16 500 €4 994 m²

Pykäläinen-Kuttusoja, Kuttusojantie Teeri, Savukoski, Savukoski

Myyntihinta
16 500 €
Tontin pinta-ala
4 994 m²
Kaupunginosa
Savukoski
Kaupunki
Savukoski

Pykäläinen-Kuttusojan ranta-alueiden osayleiskaava-alue sijaitsee Savukosken kunnan pohjoisosassa Kemijoen rantamaisemissa Savukosken taajamasta koilliseen keskellä laajoja valtionmaita. Lähellä sijaitsevat Maanselän vedenjakaja-alue ja Kemihaaran erämaa-alue. Alueen lähimaisemaa hallitsevat Kemijoen itäpuolella Kuttusvaarat ja joen vastakkaisella puolella sijaitsevat Nivatunturi ja Kaltinaisenrova. Alue on edellä mainittujen vaarojen välisessä kapeikossa ja vaarojen liepeet ulottuvat rantaan asti.

Kemijoki kuuluu kaava-alueella Korvatunturin virkistyskalastusalueeseen. Rakennuspaikat sijoittuvat Kemijoen ja Kuttusojan välittömään tuntumaan.

Kohde on mahdollista myös vuokrata. Lisätietoa vuokrauksesta kohdassa Kohteen käyttö- ja luovutusrajoitukset.

Seuraavat esittelyt

Ei sovittuja esittelyitä. Ota yhteyttä kohteen ilmoittajaan sopiaksesi esittelystä.

Perustiedot

Kaupunginosa
Savukoski
Kohdenumero
9934096
Tonttityyppi
Muu tontti
Tontin pinta-ala
4 994 m²
Pinta-alojen lisätiedot
Rannan omistus
Rantaoikeus
Ajo-ohjeet
Alueelle on matkaa metsäautotietä yleiseltä tieltä Tulppion tienhaarasta Lattunasta pohjoiseen n. 14 km. Tie jatkuu yleiskaava-alueelle metsäautotienä aluksi Lattuna-Hangasselkä sekä Kemihaaraan ja Hangasselkään johtaven tien risteyksestä jatkuu tienä Kuttusojan Haara. Metsäautotiestö pidetään talvisin auki silloin, kun alueella on Metsähallituksen omaa tarvetta hakkuita tms. Muutoin tien aukipito on mökkiläisten vastuulla. Alueen asukkaiden tulee varautua tien kevät- ja syyskelirikkoon.
Palvelut
Palvelut: Lähimmät kuntapalvelut kauppa yms. n. 80 kilometrin päässä Savukoskella.
Kohde on
Kiinteistö
Kiinteistötunnus
742-402-77-2

Hinta

Myyntihinta
16 500 €

Asuinkustannukset

Muut kustannukset
Luovutusrajoitus: Tontin voi myös vuokrata. Vuokra-aika on 40 vuotta. Elinkustannusindeksiin sidottu vuosivuokra on 6 % tontin myyntihinnasta. Vuokrasopimuksessa on vapaa koko vuokraoikeuden siirto-oikeus, ja tontin voi halutessaan ostaa kesken vuokrakauden. Luottotiedot tarkistetaan ennen vuokrasopimuksen tekemistä. Tontti ei rajoitu rantaan, mutta on rannan tuntumassa. Tontilla on rantaoikeus. Rantaoikeus tarkoittaa sitä, että mökkiläisellä on oikeus pitää venettä rannassa sekä kulkea rantaan. Tontille johtavan tieliittymän rakentamisesta vastaa tontin vuokralainen / ostaja. Alueelle johtavat päätiet ovat Metsähallituksen metsäautoteitä Lattuna-Hangasselkä sekä Kuttusojan haara. Alueteiltä erkanevat tonttitiet on tarkoitettu kevytrakenteisiksi mökkiteiksi eikä niitä sorasteta. Sähkölinja sijoittuu päätien varteen Kemihaaran risteykseen saakka. Tontit Kiuru - Hanhi sijoittuvat sähkölinjan välittömään läheisyyteen. Mahdollisuudesta liittyä verkostoon ja kustannuksista mökkiläiset voivat neuvotella sähköyhtiön Koillis-Lapin Sähkö Oy:n kanssa.

Talon ja tontin tiedot

Tilan nimi
Teeri
Rakennuksen tyyppi
Muu tontti
Tontin omistus
Oma
Tontin kuvaus
Tontti ei rajoitu rantaan, mutta on rannan tuntumassa. Tontilla on rantaoikeus. Rantaoikeus tarkoittaa sitä, että mökkiläisellä on oikeus pitää venettä rannassa sekä kulkea rantaan. Tontille johtavan tieliittymän rakentamisesta vastaa tontin vuokralainen/ostaja. Alueelle johtava päätie on Metsähallituksen metsäautoteitä Lattuna-Hangasselkä sekä Kuttusojan haara. Aluetieltä erkanevat tonttitiet on tarkoitettu kevytrakenteisiksi mökkiteiksi eikä niitä sorasteta. Sähkölinja sijoittuu päätien varteen Kemihaaran risteykseen saakka. Tontit Kiuru - Hanhi sijoittuvat sähkölinjan välittömään läheisyyteen. Mahdollisuudesta liittyä verkostoon ja sen kustannuksista mökkiläiset voivat neuvotella sähköyhtiö Koillis-Lapin Sähkö Oy:n kanssa.
Kaavatilanne
Osayleiskaava
Liikenneyhteydet
Omalla kulkuneuvolla.
Rakennusoikeus
150 m2.
Lisätietoa rakennusoikeudesta
Yhdelle loma-asunnon rakennuspaikalle saa rakentaa yhden loma-asuinrakennuksen. Loma-asuinrakennuksen lisäksi rakennuspaikalle saa rakentaa saunan ja enintään kaksi muuta talousrakennusta.

Ota yhteyttä ilmoittajaan

Marja Vaara
Kiinteistökauppa-asiantuntija
Puh: 0400 713770
Marja Vaara
Kiinteistökauppa-asiantuntija
Marja Vaara
Kiinteistökauppa-asiantuntija
Puh: 0400 713770

Ota yhteyttä ilmoittajaan

Soita