39 425 €2 113 m²

Osmalahdenkaari 2, Osmalahti, Sauvo

Velaton hinta
39 425 €
Tontin pinta-ala
2 113 m²
Kaupunginosa
Osmalahti
Kaupunki
Sauvo

Osmalahden Hauki

Tasainen tontti kallion suojassa.

Tontti myydään ainoastaan vakituisen asunnon rakennuspaikaksi. Osmalahden asuinalue sijaitsee upeiden maisemien ympäröimänä meren rannalla. Kehittyvän asuinalueen tilavat omakotitalot levittäytyvät korkealle metsäisille kallioille.

Oma pienvenesatama, jota kaava-alueen asukkaiden perustama yhdistys hallinnoi. Yhdistyksellä on alueella myös kaksi hiekkarantaa, joista toisella on tilava sauna, pitkä laituri ja beach-kenttä. Pienemmällä rannalla yhdistyksellä on kiintolaavu, jonka edustalla on grillauspaikka, pienempi sauna ja mökki lyhytaikaiseen majoitukseen. Tilat ovat yhdistyksen jäsenten käytettävissä.

Ihastu Sauvoon esite: https://www.esitteemme.fi/sauvon-kunta/WebView/ Sauvo - Elämä lähellä -video: https://youtu.be/cWPf8cDzUPY

Hinta- ja varaustiedot: Tontin hinta on kokonaishinta. Tontin hinnan lisäksi ostaja maksaa vesi- ja viemäriliittymän liittymismaksun Sauvon Vesihuolto Oy:lle.

Ostaja vastaa kaupantekoon liittyvistä kustannuksista (kaupanvahvistajan palkkio, lainhuudatus, varainsiirtovero jne.). Sähköliitännät on viety tonteille, rakennukseen vietävistä liitännöistä ostaja vastaa ja sopii Caruna Oy:n kanssa.

Tontteja voidaan varata rakentajille rakennushankkeen selvittelemistä varten kahden kuukauden ajaksi ilman varausmaksua. Varatut tontit lukitaan hakijalle automaattisesti kahden kuukauden ajaksi siitä hetkestä, kun tontin varaajalle on lähetetty varausvahvistus. Yli kahden kuukauden tonttivarauksista peritään varausmaksu.

Varausmaksu on 500 euroa/tontti, jos hakija valitsee varausajaksi 6 kuukautta ja 1 000 euroa/tontti, jos hakija valitsee varausajaksi 12 kuukautta. Varausmaksut hyvitetään kauppahinnasta tai tontin vuokrasta. Kauppakirja tai vuokrasopimus on allekirjoitettava ennen varausajan päättymistä. Varausajan alku lasketaan varausvahvistuksen lähettämispäivästä. Mikäli kauppa peruuntuu, varausmaksu jää kunnalle.

Tontin vuokraus: Kaikki kunnan myynnissä olevat tontit on mahdollista myös vuokrata. Tontin vuotuinen vuokra on 5 % tontin kokonaishinnasta. Vuokra sidotaan täysimääräisesti elinkustannusindeksiin ja se tarkistetaan kerran vuodessa. Vuokra-aika on 30 vuotta, jonka jälkeen vuokrasopimus uusitaan, tai vuokralaisella on mahdollisuus lunastaa tontti.

Rakennustapaohjeet: Tontilla on rakentamisvelvollisuus. Tontille rakennetaan asemakaavan, rakennusjärjestyksen ja hyväksyttyjen piirustusten mukainen uudisrakennus viiden vuoden kuluessa kaupantekohetkestä siihen valmiusasteeseen, että rakennusvalvonta voi suorittaa hyväksyttävän käyttöönottokatselmuksen. Rakennustarkastaja voi hakemuksesta pidentää rakentamisaikaa. Lue lisää rakentamisesta Sauvossa: https://www.sauvo.fi/asuminen-ja-ymparisto/rakennusvalvonta/rakennusjarjestys/

Perustiedot

Kaupunginosa
Osmalahti
Kohdenumero
16820348
Tonttityyppi
Omakotitalotontti
Tontin pinta-ala
2 113 m²
Vapautuu
Heti vapaa
Rannan (vesistön) tyyppi
Meri
Rannan suunta
länteen
Rannan omistus
Rantaoikeus
Palvelut
Venesatama, uimaranta, vuokrattavia saunoja ja mökki, laavu ja leikkipuisto.
Monipuoliset Sauvon kunnan peruspalvelut sijaitsevat Sauvon keskustassa. Esi- ja perusopetusikäiset lapset ovat ilmaisen koulukuljetuksen piirissä.

Hinta

Velaton hinta
39 425 €
Myyntihinta
39 425 €
Neliöhinta
18,66 € / m2

Muut maksut

Muut kustannukset
Vesi- ja viemäriliittymän hinta voimassaolevan Sauvon Vesihuolto Oy:n hinnaston mukaisesti. Vuonna 2022 liittymän hinta on enintään 6130€.

Talon ja tontin tiedot

Rakennuksen tyyppi
Omakotitalotontti
Harrastusmahdollisuudet
Ulkoilu, uinti, kalastus, veneily, beachvolley.
Liikenneyhteydet
Puolessa tunnissa Turkuun
Rannan (vesistön) tyyppi
Meri
Rakennusoikeus
423
Lisätietoa rakennusoikeudesta
Tietoja rakennusteknisissä kysymyksissä antaa rakennustarkastaja Lasse Kujanpää, 024744161 tai lasse.kujanpaa@sauvo.fi

Ota yhteyttä ilmoittajaan

Sauvon kunta, Satu Simelius
Kunnanjohtaja
Puh: 02 474 4100
Sauvon kunta
Vahtisentie 5, 21570 Sauvo
Sauvon kunta, Satu Simelius
Kunnanjohtaja
Sauvon kunta, Satu Simelius
Kunnanjohtaja
Puh: 02 474 4100

Ota yhteyttä ilmoittajaan

Soita