41 285 €2 064 m²

Oravakuja 2, Karuna, Sauvo

Velaton hinta
41 285 €
Tontin pinta-ala
2 064 m²
Kaupunginosa
Karuna
Kaupunki
Sauvo

Rantolan Telkkä

Metsäinen ja kallioinen mäki- ja rinnetontti.

Tontti myydään ainoastaan vakituisen asunnon rakennuspaikaksi. Rantola sijaitsee Sauvon Karunassa, kunnan eteläosassa meren ympäröimänä ja asutus levittäytyy Rantolansalmen molemmin puolin. Asuinalueella rakennetaan uutta, mutta vaalitaan myös alueen pitkää historiaa. Yhteisöllinen asuinalue järjestää monipuolisia aktiviteetteja asukkailleen kesällä sekä talvella. Kaikkiin Rantolan asemakaava-alueen tonteille tulee oikeus asukkaiden oman yhteisrannan käyttöön. Yhteisrannasta vastaa Rantolan Riikkala Oy, jonka osakkaaksi tontin ostajan on ryhdyttävä.

Ihastu Sauvoon esite: https://www.esitteemme.fi/sauvon-kunta/WebView/

Sauvo - Elämä lähellä -video: https://youtu.be/cWPf8cDzUPY

Hinta- ja varaustiedot: Tontin hinta on kokonaishinta, joka sisältää myös vesi- ja viemäriliittymän liittymismaksun. Kokonaishinnan lisäksi ostaja vastaa kaupantekoon liittyvistä kustannuksista (kaupanvahvistajan palkkio, lainhuudatus, varainsiirtovero jne.). Sähköliitännät on viety tonteille, rakennukseen vietävistä liitännöistä ostaja vastaa ja sopii Caruna Oy:n kanssa. Tontin ostaja saa luovutettavan omakotitontin pinta-alan mukaisen osuuden kantatilan yhteisiin vesialueisiin. Ostaja sitoutuu maksamaan ne korvaukset, jotka tulevat maksettavaksi, kun osuudet yhteisiin lunastetaan.

Rakennustapaohjeet: Tontilla on rakentamisvelvollisuus. Tontille rakennetaan asemakaavan, rakennusjärjestyksen ja hyväksyttyjen piirustusten mukainen uudisrakennus viiden vuoden kuluessa kaupantekohetkestä siihen valmiusasteeseen, että rakennusvalvonta voi suorittaa hyväksyttävän käyttöönottokatselmuksen. Rakennustarkastaja voi hakemuksesta pidentää rakentamisaikaa. Lue lisää rakentamisesta Sauvossa: https://www.sauvo.fi/asuminen-ja-ymparisto/rakennusvalvonta/rakennusjarjestys/

Seuraavat esittelyt

Ei sovittuja esittelyitä. Ota yhteyttä kohteen ilmoittajaan sopiaksesi esittelystä.

Perustiedot

Sijainti
Oravakuja 2, 21590 Sauvo
Kaupunginosa
Karuna
Kohdenumero
14816226
Tonttityyppi
Omakotitalotontti
Tontin pinta-ala
2 064 m²
Rannan (vesistön) tyyppi
Meri
Rannan omistus
Rantaoikeus
Palvelut
Rantolasta löytyy kesäisin ravintoloita ja taidenäyttely. Ympäri vuoden kylältä löytyy bensa-asema ja monipuoliset liikuntamahdollisuudet. Monipuoliset Sauvon kunnan peruspalvelut sijaitsevat Sauvon keskustassa. Esi- ja perusopetusikäiset lapset ovat ilmaisen koulukuljetuksen piirissä.

Hinta

Velaton hinta
41 285 €
Myyntihinta
41 285 €
Neliöhinta
20 € / m2

Talon ja tontin tiedot

Rakennuksen tyyppi
Omakotitalotontti
Tontin omistus
Oma
Tontin kuvaus
Kunnallistekniikka rakennettu. Rakennusoikeus 413 k-m2
Harrastusmahdollisuudet
Uinti, avantouinti (erillinen yleinen uimaranta ja asukkaiden yhteisranta), veneily, kalastus, ratsastus, jalkapallo, hiihto, ulkoilu, kädentaidot. Paikallisten yhdistysten monipuoliset tapahtumat ja kurssit.
Liikenneyhteydet
Autolla Sauvon kirkonkylään 15 min, Kemiönsaarelle 15 min, Turkuun 40 min, Saloon 40 min ja Helsinkiin 2h.
Rannan (vesistön) tyyppi
Meri
Rakennusoikeus
413 k-m2
Lisätietoa rakennusoikeudesta
Tietoja rakennusteknisissä kysymyksissä antaa rakennustarkastaja Tapani Raittila, puh. 050 5948919, s-posti: tapani.raittila@sauvo.fi

Ota yhteyttä ilmoittajaan

Sauvon kunta, Satu Simelius
Kunnanjohtaja
Puh: 02 474 4100
Sauvon kunta
Vahtisentie 5, 21570 Sauvo
Sauvon kunta, Satu Simelius
Kunnanjohtaja
Sauvon kunta, Satu Simelius
Kunnanjohtaja
Puh: 02 474 4100

Ota yhteyttä ilmoittajaan

Soita