279 000 €4,13 ha

Jauhonenäntie, Päijänne, Jämsä

Velaton hinta
279 000 €
Tontin pinta-ala
4,13 ha
Kaupunginosa
Päijänne
Kaupunki
Jämsä

VARATTU Ainutlaatuinen Päijänteen rantatila

Täysin ainutlaatuinen jääkauden muovaama rantatontti keskellä Suomea - Päijänteellä Jämsässä. Tilan pinta-ala on noin 4,2 hehtaaria, rantaviivaa on noin puoli kilometriä. Tässä on tilaa noin 8-10 tavanomaisen rantatontin edestä ja hintaa kuitenkin vain töölöläisyksiön verran. Loistava ja ainutkertainen tilaisuus sijoittaa elämisen laatuun!

Rakennusoikeutta tilalla on Päijänteen yleiskaavan sallimana yhdelle loma-asunnolle talousrakennuksineen yhteensä 250 kerrosneliömetriä. Tontilla on valmiina vaatimaton rantasauna. Tilaa ei voi lohkoa useammaksi tontiksi. Tie valmistuu loma-asunnon nurkalle asti. Sähkö on helposti saatavilla.

Keski-Suomen maakuntalaulun Päijänne jylhä toteutuu tällä rannalla kirjaimellisesti. Karuudessaan sanoin kuvaamattoman puhutteleva rantalouhikko jättää haukkomaan henkeä! Tällä tontilla et tarvitse ruohonleikkuria. Sen sijaan voit nauttia upeista järvinäkymistä rantahongikon siimeksessä. Etelään avautuva ranta tarjoaa kansallismaisemaa parhaimmillaan. Vastarannalle Luhankaan on 8 kilometriä, Jauhosalmen takana Kaijansalon saari on runsaan 200 metrin päässä. Oma pitkä ja polveileva rantaviiva tarjoaa yksityisyyttä yllin kyllin. Lähirannoille ei tule koskaan lisää uusia rakennuspaikkoja.

Jauhosalmessa kulkevalta laivareitiltä pystyt rantatumaan isollakin veneellä. Suomen pisimmällä (119 km) järvellä löytyy veneilijälle nähtävää vuosikymmeniksi. Jämsän kaupungin ylläpitämä Pajulahden venesatama on noin kilometrin etäisyydellä. Etäisyyksiä: Himos 23 km, Jämsä keskusta 19 km, Jyväskylä 72 km, Tampere 111 km, Helsinki 242 km. Siis keskellä kaikkea.

Videoesittely kohteesta: https://www.youtube.com/watch?time_continue=1&v=Rr38_G3HCEQ

Omistaja myy. Omistaja on rakennusarkkitehti - näkemystä ja apua paikan rakentumisen kauneuden maksimointiin on tarjolla! Myös asiallisia tarjouksia kuunnellaan.

Seuraavat esittelyt

Ei sovittuja esittelyitä. Ota yhteyttä kohteen ilmoittajaan sopiaksesi esittelystä.

Perustiedot

Kaupunginosa
Päijänne
Kohdenumero
14886144
Tonttityyppi
Vapaa-ajan tontti
Tontin pinta-ala
4,13 ha
Rannan (vesistön) tyyppi
Järvi
Rannan suunta
Pääsuunta etelään, eli aurinko paistaa tontille myös talvella. Kun kyseessä on oma etelään pistävä niemi, ilmansuunnat, joihin ranta avautuu ovat idästä kaakon ja etelän kautta lounaaseen.
Rannan kuvaus
Oma, pitkä ja polveileva rantaviiva. Rannat ovat jylhiä kallio- ja kivikkorantoja. Puustona pääosin vanhaa männikköä koivusekoituksella.
Rannan pituus
497 metriä !!
Rannan omistus
Oma ranta
Palvelut
Monipuoliset ja laajat kunnalliset palvelut tarjolla Jämsän keskustassa, etäisyys 19 km.
Linkit

Hinta

Velaton hinta
279 000 €
Myyntihinta
279 000 €
Neliöhinta
6,76 € / m2

Talon ja tontin tiedot

Rakennuksen tyyppi
Vapaa-ajan tontti
Tontin omistus
Oma
Kaavoitustiedot
Päijänteen oikeusvaikutteisen ja lainvoimaisen yleiskaavan sallimana kokonaisrakennusoikeus on 250 kerrosneliömetriä vapaa-ajan asunnolle talousrakennuksineen. Kaavan sallimana on helppo toteuttaa halutessa reilusti yli 300 neliötä rakentamista. Jämsän kaupungin käytänteiden mukaisesti paikan käyttötarkoituksen muuttaminen vakituiseksi asunnoksi ei liene ongelma.
Harrastusmahdollisuudet
Himoksen kehittyvä matkailukeskus tarjoaa palveluita ympäri vuoden, etäisyys 23 km. Jämsän keskustassa erittäin monipuoliset harrastusmahdollisuudet.
Liikenneyhteydet
Tilan länsirajalla valmis, hyväkuntoinen tie. Rakennuspaikalle valmistuu ostajan toiveen mukainen tie. Tienpohja valmiiksi avattu ja tasattu.
Rannan (vesistön) tyyppi
Järvi
Rasitteet ja oikeudet
Tilan länsirajalla kulkee tie naapurikiinteistöille
Pihan kuvaus
Soveltuu karusta kauneudesta pitävälle. Jos et pidä puutarhanhoitoa ja ruohonleikkuuta unelmatöinäsi, tämä on sinun paikkasi.
Pihan ilmansuunnat
Koillinen - itä - kaakko - ETELÄ - lounas, pääilmansuunta etelä
Vesistö
Suomen halutuin sisäjärvi, puhdasvetinen Päijänne. Järven pituus 119 km, saavutettavissa vesitse mm. Lahdesta ja Jyväskylästä.

Ota yhteyttä ilmoittajaan

Voitto Suosaari
Puh: +358400714000
Voitto Suosaari
Voitto Suosaari
Puh: +358400714000

Ota yhteyttä ilmoittajaan

Soita