143 000 €1,30 ha

Kait, Innamo, Nauvo

Velaton hinta
143 000 €
Tontin pinta-ala
1,30 ha
Kaupunki
Nauvo

Upea rakennuspaikka Kaitin saarella

Myydään aivan upea 1,3 hehtaarin kokoinen rakennuspaikka Kaitin saarelta Innamon lounaispuolelta noin kymmenen minuutin merimatkan päästä Nauvon kirkonkylältä. Määräala koostuu upeista matalista kalliorannoista. Saarella on vanha ja tiheä mäntymetsä ja uskomattoman kaunis luonnonsatama, johon veneen saa suojaan kaikissa sääolosuhteissa.

Rakennuspaikalla pääset nauttimaan niin aamu- kuin ilta-auringosta. Omaa rantaviivaa noin 435 metriä. Parasta tässä kohteessa on se, että rantaviivaa on pohjoiseen, itään ja etelään, jolloin jokaisella tuulella löytyy poutaisa ranta, jossa voi nauttia kauniista Saaristomeren luonnosta. Määrä-ala kuuluu 445-552-1-63-kiinteistöön ja myyjä vastaa Lohkomisesta aiheutuvista kustannuksista.

Innamon saarelle kulkee yhteysalus M/S Kokkomaa, johon mahtuu kyytiin kahdeksan henkilöautoa. Innamon satamasta pääsee kätevästi kulkemaan pienelläkin veneellä Kaitin saarelle.

Määräala on kokonaisuudessaan RA-aluetta eli loma-asutusaluetta. Alueelle voidaan rakentaa rakennuksia loma-asumista varten ja/ tai sellaisia työtiloja, jotka eivät aiheuta asumiselle tai ympäristölle haittaa. Rakennuspaikalle saadaan rakentaa loma-asuntorakennus, saunarakennus, vierasmaja, savusauna sekä sen käyttötarkoitukseen liittyviä talousrakennuksia. Rakennuspaikan sallittu enimmäiskerrosala on 200 m^2. Saunan ja vierasmajan sallittu enimmäiskerrosala on 20 M^2.

Seuraavat esittelyt

Ei sovittuja esittelyitä. Ota yhteyttä kohteen ilmoittajaan sopiaksesi esittelystä.

Perustiedot

Kohdenumero
16132036
Tonttityyppi
Vapaa-ajan tontti
Tontin pinta-ala
1,30 ha
Rannan (vesistön) tyyppi
Meri
Rannan suunta
Etelä, kaakko, itä, koillinen ja pohjoinen
Rannan kuvaus
Matala kallioinen, lapsiystävällinen.
Rannan pituus
435 metriä
Rannan omistus
Oma ranta
Kiinteistötunnus
445-552-1-63

Hinta

Velaton hinta
143 000 €
Myyntihinta
143 000 €
Neliöhinta
11 € / m2

Talon ja tontin tiedot

Rakennuksen tyyppi
Vapaa-ajan tontti
Tontin omistus
Oma
Rannan (vesistön) tyyppi
Meri
Rakennusoikeus
200M^2
Lisätietoa rakennusoikeudesta
Määräala on kokonaisuudessaan RA-aluetta eli loma-asutusaluetta. Alueelle voidaan rakentaa rakennuksia loma-asumista varten ja/ tai sellaisia työtiloja, jotka eivät aiheuta asumiselle tai ympäristölle haittaa. Rakennuspaikalle saadaan rakentaa loma-asuntorakennus, saunarakennus, vierasmaja, savusauna sekä sen käyttötarkoitukseen liittyviä talousrakennuksia. Rakennuspaikan sallittu enimmäiskerrosala on 200 m^2. Saunan ja vierasmajan sallittu enimmäiskerrosala on 200 M^2.
Pihan ilmansuunnat
Etelä, kaakko, itä, koillinen ja pohjoinen
Maasto
Mäntymetsä
Vesistö
Saaristomeri

Ota yhteyttä ilmoittajaan

Hannu Keränen
Puh: 0503210844
Hannu Keränen
Hannu Keränen
Puh: 0503210844

Ota yhteyttä ilmoittajaan

Soita