435 000 €8,60 ha

Ojalantie 100, Lieviö, Lohja3h+k+s, hevostalli ja maneesi

Idyllinen hevostila maneesilla vain 40 minuuttia Helsingistä

Oletko etsinyt hevostilaa, jossa voit ratsastaa täysipainoisesti ympäri vuoden omassa maneesissa (20 m x 44 m) ja ratsastuskentällä (20 m x 40 m) mutta myös maastoilla kauniissa maalaismaisemissa ja metsissä? Tämä idyllinen 8,6 hehtaarin hevostila vain 40 minuutin matkan päässä Helsingistä täyttää kaikki nämä odotukset. Tilalla on v. 2016 valmistunut asiakaskäyttöön soveltuva määräykset täyttävä maneesi sekä aidattu ja valaistu ratsastuskenttä, joissa molemmissa erinomainen fillerihiekkapohja. Hevostallit ja tarhat kahdeksalle hevoselle, lisäksi laidunta ja metsää.

Tilat mahdollistavat laadukkaan harrastamisen lisäksi monenlaisen hevosiin liittyvän yritystoiminnan. Täällä varsat kasvavat hyvissä olosuhteissa ja ratsastuskoululla, valmennuskeskuksella tai täysihoitotallilla olisi sekä maneesi, kenttä että maastot käytettävissä. Mahdollista rakentaa uusi hevostalli ilman poikkeuslupaa suoraan rakennusluvalla. Uuden asuinrakennuksen tai sivuasunnon rakentaminen vaatii poikkeusluvan.

Omakotitalo on valmistunut v. 1965 ja tiiliverhoiltu lisäsiipi v. 1975. Yläkerrassa neliöitä on arviolta 125 ja kellarikerroksessa 75. Asuinkerroksessa on kaksi makuuhuonetta, olohuone, keittiö, wc, kylpyhuone, sauna sekä vaatehuone. Kellarikerroksesta löytyy runsaasti varastotilaa, wc sekä tekniset tilat. Talon lämmitysjärjestelmä on täysin uusittu v. 2016 ja lämmitysmuotona on vesikiertoinen patterilämmitys ilma-vesilämpöpumpulla. Lämmityskuluja voi lisäksi alentaa olohuoneen varaavalla takalla, johon polttopuuta löytyy tilan metsistä mielin määrin.

Pihapiirissä on myös oma lampi, jonka rannalla perinteinen savusauna. Lammesta saa kätevästi veden vaikka ratsastuskentän kasteluun. Oma talousvesikaivo, jonka vesi on hyvälaatuista ja vettä on riittävästi niin tallin kuin talonkin tarpeisiin.

Vain yksityisesittelyt. Esittelyt ja tiedustelut: Susanna Uusitalo, p. 050 5918735, susanna.uusitalo(at)avente.fi

Perustiedot

Sijainti
Ojalantie 100, 03100 Lohja
Kaupunginosa
Lieviö
Kohdenumero
21360803
Kerroksien lukumäärä
2
Tilan tyyppi
Maatila
Tilan pinta-ala
8,60 ha
Asuinpinta-ala
125 m²
Kokonaispinta-ala
200 m²
Pinta-alojen lisätiedot
Pinta-aloja ei ole tarkistusmitattu, joten todellinen pinta-ala voi olla edellä mainittua suurempi tai
pienempi.
Huoneiston kokoonpano
3h+k+s, hevostalli ja maneesi
Huoneita
3
Kunto
Tyydyttävä
Lisätietoa vapautumisesta
sopimuksen mukaan
Keittiön varusteet
Liesi: keraaminen. Työtasot: laminaatti. Kylmäsäilytys: jääkaappi/pakastin. Varustus: astianpesukone.
Kylpyhuoneen varusteet
Varustus: suihkuseinä, pesukoneliitäntä, lattialämmitys, suihku, peili, kylpyhuonekaapisto. Varustus: pesukoneliitäntä, lattialämmitys, lattiakaivo, peilikaappi.
Asunnossa sauna
Kyllä
Palvelut
Palvelut: Muijalan K-kauppa, Nummelan keskustan palvelut 7 km. Koulut: Koulu Lieviössä 7 km.
Kohde on
Kiinteistö
Kiinteistötunnus
444-425-1-269

Hinta

Myyntihinta
435 000 €

Muut maksut

Muut kustannukset
Puhtaanapito: 16 EUR/kk. Muut maksut: Lämmityskustannukset: sähkö n. 10.000 kWh/vuosi ja öljy n. 400 l /vuosi. Käyttösähkö: asuinrakennus n. 8.000 kWh/vuosi, talli ja maneesi n. 10.000 kWh/vuosi. Kiinteistövero: talli ja maneesi 631,56 €/v. 2023, muut rakennukset 474,12 euroa/v. 2023. Nuohous: 41,85 euroa/vuosi. Lokasäiliön tyhjennys: 115 euroa/krt (nykyisillä omistajilla tyhjennetty 3 krt vuodessa).

Talon ja tontin tiedot

Uudiskohde
Ei
Tilan nimi
Eskis
Rakennuksen tyyppi
Maatila
Rakennusvuosi
1965
Kerroksia
2
Hissi
Ei
Rakennusmateriaali
puu, tiili, betoni
Kattomateriaali
Pelti
Kattotyyppi
Harjakatto alkuperäisellä osalla ja pulpettikatto lisäsiivessä.
Energiatodistus
Ei lain edellyttämää energiatodistusta
Kaavoitustiedot
Kaavamerkintä M = maa- ja metsätalousvaltainen alue.
Kaavatilanne
Osayleiskaava
Liikenneyhteydet
Vanhalta Turuntieltä (tie 110) koulukyydit, matkaa pysäkille 2,2 km. Omalla autolla 1-tietä pitkin Helsinkiin 40 minuuttia (49 km) ja Espooseen 25 minuuttia (30 km). Lohja 18 km ja Nummela 7 km.
Lämmitys
Öljy
Lämmönjakelu
Vesikiertoinen patterilämmitys
Lisätietoja lämmityksestä
vesikiertoinen patterilämmitys. Vesikiertoinen patterilämmitys ilma-vesilämpöpumpulla (Atlantic Alfea Hybrid Duo Oil). llma-vesilämpöpumpussa sisäänrakennettu käyttövesivaraaja ja öljypoltin. Lämmityspatterit ja lämmitysputkisto on uusittu v. 2016.
Tontin omistus
Oma

Tilat ja materiaalit

Pintamateriaalit
Lattia: Keittiössä: laatta. Pesutiloissa: laatta. Erillisessä WC:ssä: laatta. Olohuoneessa: lauta. Makuuhuoneessa: korkki. Saunassa: laatta. Seinät: Keittiössä: kaakeli, maalattu. Pesutiloissa: kaakeli. Erillisessä WC:ssä: kaakeli. Olohuoneessa: puu. Makuuhuoneessa: maalattu.

Ota yhteyttä ilmoittajaan

Susanna Uusitalo
Laillistettu kiinteistönvälittäjä, juristi
Puh: 050 591 8735
City House LKV
Puolikkotie 8, 02230 Espoo
Susanna Uusitalo
Laillistettu kiinteistönvälittäjä, juristi
Susanna Uusitalo
Laillistettu kiinteistönvälittäjä, juristi
Puh: 050 591 8735

Ota yhteyttä ilmoittajaan

Soita

Oikotie on osa Schibsted Marketplaces -konsernia. Schibsted News Media AB ja Schibsted ASA vastaavat tietojesi käsittelystä tällä sivustolla. Lue lisää