385 000 €110 m²

Taipaleenkaarre 1, Himos, JämsäOh, tupak, 4 mh, 2 wc, kph, sauna, kesäkeittiö ja terassi

Myyntihinta
385 000 €
Asuinpinta-ala
110 m²
Huoneita
5
Kerros
1 / 2
Rakennusvuosi
2024
Rakennuksen tyyppi
Mökki tai huvila
Kaupunginosa
Himos
Kaupunki
Jämsä

SIJOITA HIMOKSELLE ja Ota askel laadukkaaseen vapaa-aikaan Himoksella!

Himos on ympärivuotinen kohde, jossa talvella käy yli 200 000 laskettelijaa ja kesäisin yli 160 000 tapahtumakävijää. Golfkenttä on tuonut Himokselle myös yli 20 000 lisäkävijää!

Nyt ennakkomarkkinoinnissa energiatehokas ja moderni uudiskohde Blue Villa 110 huvila, jonka suunnittelu on aloitettu kuuntelemalla lukuisten asiakkaiden odotuksia tasokkaasta loma-asumisesta? Huvilan kokonaisala: 114 m², rakennusoikeus kerrosala: 103 m² ja yläkerran alle 160 cm korkeita tiloja ei lasketa rakennusoikeuteen. Huvila on näyttävä, moderni ja valoisa noin sadan neliön loma-asunto, josta löytyy kaikki tarvittava 8 hengen loma-asumiseen.

*talon olohuoneessa on upea lasiseinä *tilavat makuuhuoneet *säilytystilaa ja lämmin varasto *erilliset WC:t ala ja yläkerrassa *oma tontti *Puustellin laadukkaat kiintokalusteet, kodinkoneet moderneja, rosteripintaisia ja osittain integroituja. *Maalämpö A2018-energialuokka

Huippuna taloon on saatavissa puolilämmin kiinteällä kotagrillillä varustettu lasikuisti eli "kammi". Kammin suojassa vietät rentouttavia hetkiä seurustelun ja ruoanlaiton parissa. Terassin toisessa päässä on oma suojaisa katettu tilansa ulkoporeammetta varten.

Talotekniikka on omakotitalotasoa ja lämmitysjärjestelmänä toimii energiaystävällinen maalämpö yhdistettynä koko asunnon kattavaan vesikiertoiseen lattialämmitykseen sekä varaava takka. Energialuokka A2018.

Uudelle loma-asunnolle on varattu useita tonttivaihtoehtoja Himoksen Taipaleenkaarelta. Taipaleenkaarre sijaitsee 7 minuutin automatkan päässä Himoksen vapaa-ajankeskuksen ytimestä. Taipaleenkaarre alueena soveltuu parhaiten sinulle, joka arvostat Himoksen monipuolisia palveluita ja tapahtumia, mutta toisaalta myös yksityisyys on sinulle Himos-mökillä tärkeää. Päättyvän tien varrella olevat tontit rajoittuvat viljeltyyn peltoon. Ison pihan voi suunnitella todelliseksi lomapäivien aktiivipihaksi (pelikenttä, kesäkeittiö, pihasauna, golf puttauspaikka, puutarha tms.). Alueella on kunnallistekniikka valmiina. Kysy myös muita tontti-ja talo vaihtoehtoja. Varainsiirtovero 3% maksetaan vain tontin osuudesta. Myynnissä tontti 1/1280m2: 33.000 ja tontti 2 / 1312m2: 35.000). Tontti 3 on MYYTY!

Kun haluat toteuttaa unelmasi vaivatta, on tarjoamamme avaimet käteen urakointikonsepti todella vaivaton. Palvelumme mahdollistaa loma-asunnon rakennuttamisen vaikka itsellä ei olisi aikaa ja kokemusta rakennusurakan toteutuksesta.

Jos haluat toteuttaa unelmasi , ota yhteyttä ja sovitaan tutustuminen alueeseen ja useampaan valmiiseen mallitaloon livenä. Saat kauttamme myös rahoitustarjouksen kumppaniemme kautta. Kysy lisää.

Kohteen myynnistä vastaa: Hanna Hietala, asuntomyyjä 040 8448991 hanna.hietala@remax.fi

Petri Hietala, myyntijohtaja, LKV, LVV Julkinen kaupanvahvistaja 0400 519920 petri.hietala@remax.fi

Asunto- ja kiinteistökauppaa yli 20 vuoden kokemuksella - vuosittain palkitut kiinteistönvälittäjät - asiakastyytyväisyys 9/10.

Perustiedot

Kaupunginosa
Himos
Kohdenumero
80332480
Kerros
1 / 2
Loma-asunnon tyyppi
Mökki tai huvila
Asuinpinta-ala
110 m²
Tontin pinta-ala
1 312 m²
Kokonaispinta-ala
119 m²
Pinta-alojen lisätiedot
Kokonaisala: 114 m², rakennusoikeus kerrosala: 103 m², yläkerran alle 160 cm korkeita tiloja 11m² ei
lasketa rakennusoikeuteen. Lasitettu kuisti 9m².
Huoneiston kokoonpano
Oh, tupak, 4 mh, 2 wc, kph, sauna, kesäkeittiö ja terassi
Huoneita
5
Kunto
Uusi
Kunnon lisätiedot
UUSI
Lisätietoa vapautumisesta
noin 12kk urakkasopimuksen allekirjoituksesta.
Keittiön varusteet
Puustellin laadukas keittiö, Kodinkoneet; 1 kpl
kalusteisiin integroitu jääkaappipakastin, mikroaaltouuni, erillisuuni,
induktioliesitaso, astianpesukone.Lattiat kovaa kulutusta ja kosteutta kestävä vinyylilauta.Sisäseinissä
pääsääntöisesti valkolakattu hirsipaneli. ja katto valkolakattu puupaneli.
Kylpyhuoneen varusteet
Kosteissa tiloissa ja kodinhoitohuoneessa laatat lattiapinnoitteena ja seinät kaakelia. Varustus: pesukoneliitäntä, kuivauskaappi, lattialämmitys, suihku, peili, kiinteät valaisimet, kylpyhuonekaapisto. WC (2): WC tiloissa allas seinä laatoitettu ja muut seinät maalattu kipsilevy ja lattiat laattapinnoitettu.
Kiintokalusteet wc:ssä.
Säilytystilat
Varasto portaikon alla. Lisätietoja säilytystiloista: Varasto portaikon alla.
Asunnossa sauna
Kyllä
Saunan lisätiedot
Sähkölämmitteinen 6 KW tornimallinen, rosteripintainen korkea pylväsmallin kiuas. Lattiat
laatta ja saunan sisäverhous ja lauteet tervaleppää.
Asumistyyppi
Omistus
Vuokrattu
Ei
Ajo-ohjeet
Himostaipaleen tontit sijaitsevat linnuntietä vastapäätä Pohjois-Himosta, Himosrannan alueella. Jämsän suunnasta valtatie 9 tultaessa ajetaan muutama kilometri Himoksen liittymän ohi kohti Jyväskylää minkä jälkeen käännytään oikealle Arontielle (samassa kyltissä lukee myös Himosranta). Arontieltä käännytään vasemmalle Taipaleenkaarteeseen.
Kohde on
Kiinteistö
Kiinteistötunnus
182-40-4508-2
Postitoimipaikka
Jämsä

Hinta

Myyntihinta
385 000 €
Kiinnitykset
Kiinnitykset: 30 000 €

Talon ja tontin tiedot

Uudiskohde
Ei
Rakennuksen tyyppi
Mökki tai huvila
Rakennusvuosi
2024
Rakennuksen käyttöönottovuosi
2024
Kerroksia
2
Rakennusmateriaali
Puu
Perustus
Perustukset ja alapohja: Rakennus perustetetaan rakennesuunnitelmien mukaisesti betonianturan päältä harkkosokkelille ja maanvaraiselle n. 80 mm betonilaatalle. Alapohjan eristeenä EPS stryrox eriste 200 mm (U-arvo 0,15). Ulkoseinän runkorakenteet (U-arvo 0,17) Ulkoseinät ovat puurunkorakenteisia. Eristeenä mineraalivilla 200 + 50 mm ja tuulensuojalevy. Ulkoseinän yhteenlaskettu eristevahvuus n.260 mm. Julkisivuverhouksena hienosahattu tumman harmaaksi maalattu lauta. Yläpohja (U-arvo 0,09) Yläpohjan kantavana rakenteena on tehdasvalmisteiset kattopalkit ja naulalevyristikot. Yläpohjan eristyksenä on 450 mm selluvillaa.
Kattomateriaali
Bitumihuopa kate
Kattotyyppi
Harjakatto
Energialuokka
A2018
Energiatodistus
Kyllä
Ilmastointijärjestelmä
Huoneistoissa lämmöntalteenotolla varustettu ilmanvaihtokone.Huoneistoissa lämmöntalteenotolla varustettu ilmanvaihtokone.
Kiinteistön antennijärjestelmä
Antenni
Tontin koko
1 312 m²
Kaavoitustiedot
Jämsän kaupunki
Kaavatilanne
Asemakaava
Liikenneyhteydet
Sujuvat yhteydet omalla autolla ja hyvät pyöräilytiet
Alueen kuvaus
Tonttivaihtoehdot Taipaleenkaarre: nro 1, 1280 m2, 33.000 € hinta nro 2, 1312 m2, 35.000 € hinta nro 3, 1334 m2, 39.000 € hinta MYYTY
Rakennusoikeus
104.96 m²
Lisätietoa rakennusoikeudesta
Jämsän kaupunki
Rasitteet ja oikeudet
Tietoja kiinnityksistä: 25.11.2015
Lisätietoja lämmityksestä
Kohteessa on sähkölämmitys. Sähkölämmityksen tyyppi: sähköpatterilämmitys. Lisäksi lämmitysjärjestelmät: Ilmalämpöpumppu, Puu, sähköpatterilämmitys, vesikiertoinen lattialämmitys, uuni/takka
Tontin omistus
Oma

Tilat ja materiaalit

Muut tilat
Eteinen eteisessä laatat lattiapinnoitteena. Sisäkatoissa valkolakattu puupaneeli. Sisäseinissä pääsääntöisesti valkolakattu hirsipaneli ja muut seinät maalattu kipsilevy. ruokailutila, eteinen, terassi
Lisätietoja makuuhuoneen varusteista
Lattiat kovaa kulutusta ja kosteutta kestävä vinyylilauta. Sisäkatoissa valkolakattu puupaneeli. Sisäseinissä pääsääntöisesti valkolakattu hirsipaneli. Makuuhuoneissa osa seinistä maalattu kipsilevy.
Olohuoneen varusteet
Lattiat kovaa kulutusta ja kosteutta kestävä vinyylilauta. Sisäkatoissa valkolakattu puupaneeli. Sisäseinissä pääsääntöisesti valkolakattu hirsipaneli.
Ei kuuluvat varusteet
Kauppaan ei kuulu: Mahdollisuus toteuttaa kammi lasitettuun kesäkeittiöön erillisellä kustannuksella n. 5000,00 euroa.
Ominaisuudet
Kohde myydään kalustettuna: Ei. Muuta kauppaan kuuluvaa: Kaapistot, kiinteät valaisimet. Valaistus pääosin LED lampuin. Rakennuksesta irralliset piha/puutarhavalaistukset erillisen sopimuksen mukaan tonttikohtaisesti. Terassit Terassin laudoitus painekyllästettyä puuta. Mahdolliset terassin kaiteet optiona. Sadevedet ja salo-ojat ohjaavat vedet tontin ulkopuolelle tonttikohtaisen suunnitelman mukaisesti. Polttopuut eivät kuulu kauppaan.

Tekniset tiedot

Vesi ja jätevesi
Vesijohto: kunnan. Lisätietoja vesijohdosta: Liittymät eivät sisälly kokonaishintaan, vaan vesi-ja viemäriliittymät n. 2700,00 euroa maksetaan erikseen. Veden laatu ja riittävyys: Hyvä, riittävä.
Viemäröinti
kunnan.

Ota yhteyttä ilmoittajaan

Petri Hietala
Kiinteistönvälittäjä LKV, LVV, Kaupanvahvistaja
Puh: 040 051 9920
RE/MAX Kodit | SK Välitys Oy
Martinlaaksonkuja 1, 01620 Vantaa
Petri Hietala
Kiinteistönvälittäjä LKV, LVV, Kaupanvahvistaja
Petri Hietala
Kiinteistönvälittäjä LKV, LVV, Kaupanvahvistaja
Puh: 040 051 9920

Ota yhteyttä ilmoittajaan

Soita

Oikotie on osa Schibsted Marketplaces -konsernia. Schibsted News Media AB ja Schibsted ASA vastaavat tietojesi käsittelystä tällä sivustolla. Lue lisää