24 000 €0 m²

Marinportti 2 AH 50, Kivenlahti, EspooAutohallipaikka

Velaton hinta
24 000 €
Hoitovastike
30 € / kk
Pinta-ala
0 m²
Kaupunginosa
Kivenlahti
Kaupunki
Espoo

Merellisiä koteja Kivenlahden Marinrannassa metroradan varressa

Hanki koti ilman huolta korkojen noususta! Kun ostat tästä taloyhtiöstä YIT Kodin 30.4.2024 mennessä, maksamme kumppanipankista ottamasi asuntolainan viitekorolle 2 % korkokaton 5 vuodeksi. Lisätietoja YIT Asuntomyynnistä ja osoitteesta yit.fi/hyviä-uutisia.

Poseidon on muuttovalmis! Poseidonin tasokkaiden kerrostaloasuntojen sijainti Marinrannan merellisessä korttelissa on täysi kymppi. Kolmikerroksinen talo sijaitsee lähinnä merenrantaa olevassa korttelin osassa. Tien toisella puolella on pienvenesatama, lähiravintola ja Rantaraitti uimarantoineen. Upouusi Kivenlahden metroasema on kävelymatkan päässä.

Tasokkaiden huoneistojen lasitettu parveke avautuu sijainnista riippuen etelään tai lounaaseen. Osassa asuntoja on oma sauna, jossa rentoutua kaikessa rauhassa arjen yläpuolelle.

Tyylikkäässä Marinrannan korttelissa asukkaiden käytössä ovat mm. saunaosastot huikeine maisemineen, viihtyisä lounge/monikäyttötila leikkinurkkauksineen, kuntoilutila, pesula ja Postin automaatti. Autopaikat ovat Marinparkki-nimisessä autohallissa. Naapurissa ovat Rantaraitti, pienvenesatama ja uimaranta. Kivenlahden palvelut ovat kävelymatkan päässä. Länsiväylä on lähellä, bussipysäkki korttelin vieressä ja metroasema tulee olemaan noin 400 metrin päässä.

Poseidonin asukkaana voit hankkia elämääsi helpottavia palveluita ja apua arjen rutiineihin YIT Plussan palvelutorilta. Helppokäyttöisen digitaalisen YIT Plus -palvelun avulla pysyt ajan tasalla kotisi ja taloyhtiösi asioista. Palvelun tunnukset saat kaupanteon yhteydessä. https://www.yit.fi/asunnot/asumisen-palvelut/yit-plus

Perustiedot

Kaupunginosa
Kivenlahti
Kohdenumero
1-QKT9NL
Ilmoituksen tyyppi
Autopaikka
Pinta-ala
0 m²
Tontin pinta-ala
4 919 m²
Huoneiston kokoonpano
Autohallipaikka
Vapautuu
Heti vapaa
Varaustilanne
Vapaa

Hinta

Velaton hinta
24 000 €
Myyntihinta
24 000 €

Valinnainen vuokratontti

Kohde sijaitsee valinnaisella vuokratontilla
Osakkaalla on oikeus lunastaa asunto-osakkeisiin kohdistuva tontin osuus taloyhtiölle.

Vastikkeet

Hoitovastike
30 € / kk
Yhtiövastike yhteensä
30 € / kk

Muut maksut

Rahoitusmuoto
Kokonaislaina-aika on 25 vuotta. Rakennusaika ja sen jälkeen enintään 3 vuotta lukien kohteen valmistumisesta ovat lyhennysvapaita. Tontin laskennallinen huoneistokohtainen lunastushinta tarkistetaan vuosittain maanvuokrasopimuksen mukaisesti elinkustannusindeksin nousulla. Huoneistokohtaiseen tontin lunastushintaan lisätään lisäksi kiinteistökaupan varainsiirtovero 3%, kaupanvahvistajan palkkio ja lainhuudosta aiheutuvat kustannukset.Tontin vuokra on sidottu elinkustannusindeksiin ja se tarkistetaan vuosittain.

Talon ja tontin tiedot

Valmistumisaika
2022-11-30
Uudiskohde
Kyllä
Taloyhtiön nimi
Asunto Oy Espoon Poseidon
Rakennuksen tyyppi
Autopaikka
Rakennusvuosi
2022
Huoneistojen lukumäärä
48
Hissi
Ei
Energialuokka
B2018
Tontin koko
4 919 m²
Tontin omistus
Valinnainen vuokratontti
Kohde sijaitsee valinnaisella vuokratontilla
Osakkaalla on oikeus lunastaa asunto-osakkeisiin kohdistuva tontin osuus taloyhtiölle.

Tilat ja materiaalit

Pysäköintitilan kuvaus
Yhtiön erillisinä osakkeina myytävät 33 autopaikkaa sijaitsevat maanalaisessa autohallissa, joka sijaitsee osittain Poseidonin alla. Hallissa on myös 26 viereisen yhtiön paikkaa. Erillisen talousrakennuksen yhteydessä olevassa auto- katoksessa on kaksi Poseidonin ja yksi viereisen yhtiön LE-paikkaaAutopaikkoihin tehdään varaukset sähköautojen latauspisteille, jotka ovat toteutettavissa asukasmuutostyönä.
Yhteiset tilat
Irtaimistovarasto, Lastenvaunuvarasto, Ulkoiluvälinevarasto, Tekniset tilat, Väestösuoja

Ota yhteyttä ilmoittajaan

YIT Asuntomyynti Helsinki - Mall of Tripla
Pasilan Asema-aukio 1, 00520 Helsinki

Ota yhteyttä ilmoittajaan