475 000 €159 m²

Poppelipolku 1 B, Vanha Koivukylä, Vantaa5h, k, rt, khh, 2 x kph, 2 x wc, s, käyttöullakko

Myyntihinta
475 000 €
Asuinpinta-ala
159 m²
Huoneita
5
Kerros
1 / 2
Rakennusvuosi
2006
Rakennuksen tyyppi
Omakotitalo
Kaupunginosa
Vanha Koivukylä
Kaupunki
Vantaa

Iso koti rauhallisella ja lapsiystävällisellä alueella vain 600 metrin päässä Leinelän juna-asemalta!

Vanhan Koivukylän pientalovaltaisella alueella sijaitseva kiinteistömuotoinen talo on valmistunut vuonna 2006. Kaukolämmössä olevaa kotia on remontoitu mukavasti viime vuosina, jonka myötä se on saanut ihanan modernin ilmeen. Käytännöllisyyttä rakastavalle erinomainen pohjaratkaisu, kun yhdestä tasosta löytyvät kaikki tilat. Myös kodin käyttöullakko on otettu käyttöön ja sieltä löytyy yhden valmiin huoneen lisäksi vielä reilusti lisätilaa.

Kodin hurmaa kaunis keittiö, joka on uusittu vuonna 2019. Monitoimisaarekkeen toiselta puolelta löytyy ruokailutila ja iso olohuone on käytännöllisesti saman tilan jatkeena, mutta kuitenkin omassa rauhassa. Kodin normaalia korkeampi huonekorkeus antaa ylellisen tunteen ja lisää avaruuden tunnetta entisestään. Rustiikkinen Tarkett Heritage-malliston tammiparketti on ehdottomasti yksi kodin katseenvangitsijoista!

Sisääntulon yhteydessä on kuraeteinen, jossa pesee helposti niin kuraiset lapset kuin koiratkin. Kaikki makuuhuoneet ovat hyvä kokoisia ja luksuksena on päämakuuhuoneessa oleva oma kylpyhuone. Saunojan unelma on Heti valmis -kiuas, jonka jälkeen voi rentoutua vielä Drop-ulkoporealtaan lämpimissä poreissa. Kodinhoitohuoneesta löytyy hyvin kappitilaa ja sieltä on käynti ulos. Varastotilaa on reilusti mm. eteisen varastohuoneessa, käyttöullakolla ja ulkovarastossa. Talon molemmin puolin löytyy laaja, osin lasitettu terassialue.

Tontilla sijaitsevan toisen talon kesken on tehty selkeä hallinnanjakosopimus. Taloja yhdistää vain varastotila eli yhteistä seinää ei ole. Molemmat puolet vastaavat omistaan eli niin kustannuksista kuin myös remonteista ja ylläpidosta, aivan kuten omakotitalossa. Tämän kodin piha-alue on kooltaan 685 m2. Piha on suojaisa rajoittuen puistoalueeseen. Kodille kuuluu myös kaksi autopaikkaa, joista toisessa on sähköauton latauspiste.

Kehäradalla sijaitsevalle Leinelän Juna-asemalle kävelee reilussa 5 minuutissa ja bussipysäkki kiven heiton päässä. Kaupat ja muut palvelut myös kävelyetäisyydellä. Läheltä löytyvät myös monipuoliset harrastus- ja lenkkeilymaastot.

Varaa itsellesi aika yksityisesittelyyn ja tule tutustumaan tähän kotiin!

Tätä kotia myyvät:

Anni Hirvelä, yrittäjä, stailaaja p. 040 8373 888 anni@annijatarulkv.fi

Taru Piispa, yrittäjä, LKV, kaupanvahvistaja p. 045 898 1105 taru@annijatarulkv.fi

annijatarulkv.fi @annijatarulkv

Perustiedot

Sijainti
Poppelipolku 1 B, 01360 Vantaa
Kaupunginosa
Vanha Koivukylä
Kohdenumero
20734204
Kerros
1 / 2
Asuinpinta-ala
159 m²
Tontin pinta-ala
1 085 m²
Kokonaispinta-ala
159 m²
Pinta-alojen lisätiedot
Huoneiston kokoonpano
5h, k, rt, khh, 2 x kph, 2 x wc, s, käyttöullakko
Huoneita
5
Kunto
Hyvä
Lisätietoa vapautumisesta
2 kk kaupanteosta / sopimuksen mukaan.
Keittiön varusteet
Työtasot: laminaatti. Integroidut täyskorkeat jääkaappi ja pakastin, astianpesukone ja mikro. Induktioliesi, liesituuletin / suodatin, saareke ja kaapistot.
Kylpyhuoneen varusteet
Pesutilojen kuvaus: Kylpyhuone 1: kaksi suihkua. Lattiassa ja seinissä laatta.

Kylpyhuone 2 (makuuhuoneen yhteydessä): suihku, wc-istuin, peili, allaskaapisto, bidee-suihku Lattiassa ja seinissä laatta. Erillisen WC:n kuvaus: Wc-istuin, peilikaappi, bidee-suihku. Lattia ja seinät mikrosementoitu.
Säilytystilat
Kuvaus: Käyttöullakolla runsaasti säilytystilaa, varastohuone ja ulkovarasto.
Tehdyt remontit
2023 sähköauton latauspisteen asennus, mh:n yhteydessä olevan wc-istuimen uusiminen, kylpyhuoneiden saumaus ja pinnoitus, alapohjan tuuletus-/kuivauslaitteiston asentaminen, alapohjan maa-aineksen poisto, viemärin uudelleen kiinnitys, desinfiointi ja sepelin puhallus, seinän ja lattian tiivistykset, tiivistyksiä ikkunan ja ovien läpivienteihin, ikkunatiivisteiden vaihtoa, ilmanvaihtokanavien nuohous, paineiden säätö, IV-kone uusittu (Vallox 125MV) ja ilmanvaihdon tasapainotus, salaojien tarkastusta, 2022 parkettilattioiden vahaus. Edellisten omistajien tekemiä: 2021 takaoven tuulilukon ja lukitusmekanismin vaihto, 2020 rikkoutuneiden kattotiilien vaihtoa, 2019 keittiö uusittu, wc:n laattojen pinnoittaminen, käyttöullakon väliseinän rakentaminen ja pintaremontti, parketti vaihdettu ja seinät maalattu, Drop-ulkoporeallas, 2017 puulaudoituksen maalaus, 2016 tiilikaton puhdistus, 2015 ilmanvaihtokanavien puhdistus ja virtaimien säätö ja yksi tuuletin vaihdettu, 2008 kiinteät rappuset ullakolle
Asunnossa sauna
Kyllä
Saunan lisätiedot
heti valmis -sähkökiuas
Asumistyyppi
Omistus
Palvelut
Palvelut: Alepa Leinelä n. 1 km, K-Citymarket Vantaa Koivukylä n. 1,5 km, Kauppakeskus Dixi n. 3,3 km, Jumbo n. 9,5 km, Helsinki-Vantaan lentoasema n. 7 km Koulut: Ilolan koulu 1-4 lk. n. 1,7 km, Simonkylän koulu 5-9 lk. n. 0,65 km, International School of Vantaa n. 7,4 km, Hiekkaharjun koulu n. 1,7 km, Vantaan ammattiopisto Varia Talvikkitien tp. n. 0,8 km Päiväkoti: Useita alueella, etäisyys n. 0,5 km Lisätietoa palveluista: Möskärin kuntoportaat n. 1,1 km, frisbeegolfrata n. 0,4 km, koirapuisto n. 0,2 km
Lisätiedot
Muuta kauppaan kuuluvaa: Kuivauskaappi.
Kohde on
Kiinteistö
Kiinteistötunnus
92-70-31-12

Hinta

Myyntihinta
475 000 €

Muut maksut

Muut kustannukset
Muut maksut: Lämmitysmuotona kaukolämpö ja lasku jaetaan neliöperusteisesti, keskiarvo kustannuksista B-puolelle n. 145 e/kk. Vesimaksu kulutuksen mukaan, oma vesimittari. Jätemaksu maksetaan puoliksi ja kustannus B-puolelle 15 e/kk. B:n oma kiinteistövero n. 677 e/vuonna 2023. Kiinteistövakuutus omalle määräalalle.Luovutusrajoitus: Kirjattu hallinnanjakosopimus

Talon ja tontin tiedot

Uudiskohde
Ei
Rakennuksen tyyppi
Omakotitalo
Rakennusvuosi
2006
Kerroksia
2
Hissi
Ei
Rakennusmateriaali
Ulkoseinät ovat puurakenteisia, tiiliverhoiltu ja osin puuverhoiltu puu
Kattomateriaali
tiilikate
Kattotyyppi
harjakatto
Energialuokka
B2018
Energiatodistus
Kyllä
Tontin koko
1 085 m²
Kaavoitustiedot
Vantaan kaupunki / kaavoitus
Kaavatilanne
Asemakaava
Liikenneyhteydet
Leinelän juna-asema n. 0,65 km, lähin bussipysäkki n. 0,2 km
Rakennusoikeus
217 m2. e-luku: 0.2
Lisätietoa rakennusoikeudesta
AO = erillispientalojen korttelialue
Kuntotutkimus
2022
Lämmitys
Kaukolämpö, Ilmalämpöpumppu
Lämmönjakelu
Vesikiertoinen lattialämmitys, Ilmalämpöpumppu
Lisätietoja lämmityksestä
kaukolämpö vesikiertoinen lattialämmitys, ilmalämpöpumppu.
Tontin omistus
Oma

Tilat ja materiaalit

Muut tilat
Käyttöullakon huoneessa laminaattilattia ja seinät maalattu, sähköpatteri.
Pintamateriaalit
Lattiamateriaalien kuvaus: Asuinhuoneiden lattiassa Tarkett-tammiparketti.. Lattia: Keittiössä: parketti. Pesutiloissa: laatta. Olohuoneessa: parketti. Makuuhuoneessa: parketti. Saunassa: laatta. Kodinhoitohuoneessa: laatta. Seinät: Keittiössä: maalattu. Pesutiloissa: kaakeli. Olohuoneessa: maalattu. Makuuhuoneessa: maalattu. Kodinhoitohuoneessa: kaakeli.

Tekniset tiedot

Viemäröinti
kunnan

Ota yhteyttä ilmoittajaan

Anni Hirvelä
yrittäjä
Puh: 040 8373 888
Anni ja Taru LKV Oy
Saaristolaivastonkatu 2, 00590 HELSINKI
Anni Hirvelä
yrittäjä
Anni Hirvelä
yrittäjä
Puh: 040 8373 888

Ota yhteyttä ilmoittajaan

Soita