350 000 €125 m²

Himalajantie 2 D, Ilola, Vantaa4h, k, khh, wc, kph, s, lämmin ullakko

Velaton hinta
350 000 €
Hoitovastike
276 € / kk
Asuinpinta-ala
125 m²
Huoneita
4
Kerros
1 / 2
Rakennusvuosi
2004
Rakennuksen tyyppi
Paritalo
Kaupunginosa
Ilola
Kaupunki
Vantaa

Toimiva koti lapsiperheiden suosimalla alueella Ilolassa.

Tässä kodissa on avaimet sujuvaan arkeen. Alakerran pinta-ala on 92 m2, johon mahtuu mm. kolme makuuhuonetta, keittiö ja olohuone. Keskeisellä paikalla oleva varaava takka tuo tunnelmaa ja lämpöä kotiin ilmalämpöpumpun lisäksi. Lisäksi alakerrassa sijaitsee erillisellä sisäänkäynnillä oleva kodinhoitohuone, josta pääsee näppärästi kylpyhuoneeseen pesemään kuraiset lapset tai koirat. Lisäksi kodista löytyy sauna ja erillinen wc.

Kauniiden, kiinteiden portaiden päästä löytyy vasta valmistunut lämmin käyttöullakkotila, joka antaa kotiin 33 m2 verran lisäneliöitä. Ullakkotila sopii erinomaisesti työtilaksi, säilytykseen ja vaikka leffahuoneeksi.

Oma piha rajautuu asunnon ympärille ja takapihalta löytyy mukavasti suojaisaa tilaa sekä iso osittain katettu terassi sekä pihavarasto. Pihaan mahtuu hyvin myös trampoliini. Asunnolla on kaksi autopaikkaa talon edessä, joista toinen on käytännöllinen katospaikka. Autokatoksen yhteydestä löytyy kodin toinen varastotila.

Päättyvän tien päässä olevan taloyhtiön sijainti on rauhallinen ja lapset voi huoletta päästää omalle pihalle leikkimään. Matka kodilta koululle taittuu helpommin kävellen kuin autolla, koska kävelykadun ansiosta reitti on suorempi ja matkaa tulee vain alle kilometrin.

Ilola on lapsiperheiden suosimaa pientaloaluetta, jossa on loistavat koulut ja hyvät liikenneyhteydet. Lähin bussipysäkki sijaitsee 300 metrin päässä ja Leinelän juna-asemalle kävelymatka. Aktiiviselle liikkujalle vehreyttä löytyy ympäriltä niin lenkkimaastojen, leikkipaikkojen, kuin suositun skeittiparkin muodossa. Kauppakeskus Jumbon ja Koivukylän K-Citymarketin keskuksesta löytyy kaikki tarpeelliset palvelut. Autolla helppo liittyä isolle tielle. Lentokentällekin matkaa vain joitakin kilometrejä.

Sovi itsellesi yksityisesittely ja lähdetään katsomaan!

Tätä kotia myyvät:

Anni Hirvelä, yrittäjä, stailaaja p. 040 8373 888 anni@annijatarulkv.fi

Taru Piispa, yrittäjä, LKV, kaupanvahvistaja p. 045 898 1105 taru@annijatarulkv.fi

annijatarulkv.fi @annijatarulkv

Perustiedot

Sijainti
Himalajantie 2 D, 01390 Vantaa
Kaupunginosa
Ilola
Kohdenumero
21863945
Kerros
1 / 2
Asuinpinta-ala
125 m²
Tontin pinta-ala
4 888 m²
Kokonaispinta-ala
125 m²
Pinta-alojen lisätiedot
isännöitsijäntodistuksen mukainen Huoneiston asuinpinta-ala on yhtiöjärjestyksen mukaan 92 m2, jonka lisäksi asunnolla on kokonaisalaltaan 33 m2 käyttöullakko (rakennusluvalla ja lopputarkastettu), jonne kiinteät rappuset alakerrasta. Yhtiöjärjestyksen mukaan 4h, k, s.
Huoneiston kokoonpano
4h, k, khh, wc, kph, s, lämmin ullakko
Huoneita
4
Kunto
Hyvä
Lisätietoa vapautumisesta
2kk kaupanteosta / sopimuksen mukaan.
Keittiön varusteet
Liesi: induktio, erillisuuni. Työtasot: laminaatti, metalli. Kylmäsäilytys: jääkaappi, pakastin. Varustus: liesituuletin, astianpesukone.
Kylpyhuoneen varusteet
Varustus: lattialämmitys, wc-istuin, suihku.
Säilytystilat
Kuvaus: Kuhunkin huoneistoon kuuluu lisäksi varasto.ulkovarasto
Tulevat remontit
Kunnossapitotarveselvitys 2022-2026: pihaan mahdollisia päällysrakenteen kunnossapitokorjauksia, vesikaton tarkastus ja huolto, 2024 pesuhuoneiden kosteusmittaus. Vuosittaisia huoltotoimia: lämminvesivaraajien uusiminen tarpeen mukaan, 2024 IV:n puhdistus ja säätö, kuntoarvio ja PTS
Tehdyt remontit
2024 käyttöullakon rakentaminen, 2021 keittiön kodinkoneet uusittu TALOYHTIÖSSÄ: 2018 lämminvesivaraajien vaihtoa, sadevesikourujen uusiminen talojen sisäänkäyntien kohdalta, kameravalvonnan asennus taloyhtiön alueelle, 2017 ilmanvaihdon nuohous ja säätö, antenniverkon parannustyöt, kylpyhuoneiden silikonisaumauksien uusinta, 2016 as. D1 rakennuslupa / käyttöullakko: D1 huoneiston rakennusluvan hakeminen jälkikäteen rakennusvalvonnasta, julkisivujen puuosien sekä sokkelien huoltomaalaus, 2014 taloyhtiön kuntoarvion ja PTS:n teettäminen, 2013 vesikaton katselmus, 2008 pihan asfaltointi
Asunnossa sauna
Kyllä
Saunan lisätiedot
sähkökiuas
Asumistyyppi
Omistus
Palvelut
Palvelut: K-market n. 1,1 km, ABC-asema, Alepa ja Hesburger n. 1,4 km, K-Citymarket n. 2,7 km Koulut: Kävelymatka Ilolan koululle n. 1 km ja Simonkylän koululle n. 2,4 km. Päiväkoti: Päiväkoti Touhula n. 500 metriä.
Lisätiedot
Alue kuuluu lentomelualueeseen, lisätiedot https://tieto.traficom.fi/fi/tilastot/helsinki-vantaan-lentomelutilanne Muuta kauppaan kuuluvaa: Pihassa oleva erillinen pihavaja. Kauppaan ei kuulu: Kuivauskaappi
Kohde on
Osakehuoneisto

Hinta

Velaton hinta
350 000 €
Myyntihinta
350 000 €
Neliöhinta
2 800 € / m2

Vastikkeet

Hoitovastike
276 € / kk
Yhtiövastike yhteensä
276 € / kk

Muut maksut

Vesimaksu
10 € / kk
Vesimaksun lisätiedot
henkilöluvun mukaan
Muut kustannukset
Muut maksut: Vesimaksu on ennakkomaksu, tasaus kulutuksen mukaan.

Talon ja tontin tiedot

Uudiskohde
Ei
Taloyhtiön nimi
Asunto Oy Vantaan Himalajantie 2
Rakennuksen tyyppi
Paritalo
Rakennusvuosi
2004
Huoneistojen lukumäärä
12
Kerroksia
2
Hissi
Ei
Rakennusmateriaali
puu, tiili
Kattomateriaali
Tiili
Kattotyyppi
Harjakatto
Energialuokka
D2007
Energiatodistus
Kyllä
Tontin koko
4 888 m²
Kiinteistönhoito
asukkaat
Isännöinti
Talotili Oy
Kaavoitustiedot
Vantaan kaupunki / kaavoitus
Kaavatilanne
Asemakaava
Liikenneyhteydet
Bussipysäkki n. 300 metrin päässä, mistä 6 min bussiyhteys Leinelän juna-asemalle tai Tikkurilan asemalle. Leinelän juna-asemalle matkaa n. 2,3 km. Lisäksi Tuusulanväylää pitkin suorat bussiyhteydet niin Hakaniemeen kuin Tuusulan Hyrylään.
Kuntotutkimus
2024
Lisätietoja lämmityksestä
sähkö, Ilmalämpöpumppu
Tontin omistus
Oma

Tilat ja materiaalit

Pysäköintitilan kuvaus
ulkoautopaikka, autokatospaikka
Yhteiset tilat
Taloyhtiössä muuta: Taloyhtiön välittömään hallintaan jää tekninen tila. Pihassa lasten leikkialue. Asuntojen ilmanvaihtojärjestelminä on asuntokohtaiset koneelliset tulo- ja poistoilmanvaihdot, lämmön talteenotolla.
Muut tilat
Käyttöullakko
Pintamateriaalit
Lattia: Keittiössä: parketti. Pesutiloissa: laatta. Erillisessä WC:ssä: laatta. Olohuoneessa: parketti. Makuuhuoneessa: parketti. Saunassa: laatta. Kodinhoitohuoneessa: laatta. Seinät: Keittiössä: maalattu. Pesutiloissa: kaakeli. Erillisessä WC:ssä: kaakeli, maalattu. Olohuoneessa: maalattu. Makuuhuoneessa: maalattu. Kodinhoitohuoneessa: kaakeli.

Ota yhteyttä ilmoittajaan

Anni Hirvelä
yrittäjä
Puh: 040 8373 888
Anni ja Taru LKV Oy
Saaristolaivastonkatu 2, 00590 HELSINKI
Anni Hirvelä
yrittäjä
Anni Hirvelä
yrittäjä
Puh: 040 8373 888

Ota yhteyttä ilmoittajaan

Soita