154 650 €55,5 m²

Jönsaksenpiha 5, Myyrmäki 01600, Vantaa2h + keittiö + kph + vh + lasitettu parveke, Taloyhtiössä sauna

Velaton hinta
154 650 €
Hoitovastike
266 € / kk
Asuinpinta-ala
55,5 m²
Huoneita
2
Kerros
1 / 3
Rakennusvuosi
1981
Rakennuksen tyyppi
Kerrostalo
Kaupunginosa
Myyrmäki 01600
Kaupunki
Vantaa

Uusi kotisi muuttovalmiina Myyrmäessä kerrostalokaksiossa suojelualueen laidassa, n. 4 min. kävelyn päässä ovat juna, bussit, leffa ja Myyrmannin palvelut

2h, keittö, vaatehuone, lasitettu parveke. Loistava, rauhallinen sijainti luonnonsuojelualueen laidassa. Upeat marjamaat, ulkoilualueet ja hoidetut kävelytiet Löydöspuistoon ja Vaskivuorelle alkavat kotiovelta.

Myyrmäen kattavat palvelut lähellä n.4 min kävelymatkan päässä. Juna- ja linja-autoasema 250m, kauppakeskus Myyrmannin pääovi 315m, leffateatteri 300m, ravintolat, terveysasema 325m, yksityiset lääkäriasemat ja hammaslääkärit 300m-400m. Jönsaksen päiväkoti sijaitsee melkein kodin vieressä. Uimahalli 750m, Jäähalli ja urheilupuisto1200m. Juna liikennöi 10min välein Helsinkiin sekä Lentoasemalle. Uusi kotisi 55,5m² läpitalon kaksio on päätyhuoneisto. Asunnon pohjakuva on suuntaa antava, ei mittakaavassa.

Kuuden asunnon rauhallinen rappu, seinänaapuri löytyy vain olohuoneen yhden seinän takaa. Myyrinluoto on rauhallinen ja hyvin kunnossa pidetty taloyhtiö, eikä tiedossa merkittäviä remontteja lähivuosina. Taloyhtiössä on Länsi-Vantaan parhaimmat sekä turvallisimmat kerrostaso-ovet (KASO turvaovi projekti v. 2018)

Olohuoneesta pääset tilavalle (350cm x 160cm) lasitetulle länsiparvekkeelle.

Vaaleansävyiseen valoisaan erilliseen keittiöön mahtuu hyvin ruokapöytä. Keittiössä on hyvät kaappitilat, jääkaappipakastin on tilava Rosenlew 180cm. Astianpesukone AEG.

Makuuhuoneessa ja eteisessä sijaitsee korkeat peili-liukuovikaapistot. Asunnossa on myös vaatehuone, se toimii vaikka kirjastona, jotkut rakentaneet sen saunaksi.

Lattiat peittää kaunis mosaiikkiparketti. Kaakeloitu tilava ikkunallinen kylpyhuone on onnistuneesti remontoitu.

-Koneellinen poistoilmanvaihtojärjestelmä. -DNA taloyhtiönetti. -Lisätiloina; oma kylmäkellarikomero ja verkkokellari, pyykinkuivaushuoneessa on puhallin ja pihalla myös pyykkitelineet ja pihagrilli, suojaisa leikkipaikka liukumäkineen. Taloyhtiössä on pieni kuntosali. As Oy Myyrinluoto sijaitsee omalla tontilla, josta ei peritä erillistä tonttivastiketta. Tontin hinta huomioitu kokonaismyyntihinnassa.

https://www.asiakastieto.fi/yritykset/fi/asunto-oy-myyrinluoto/01250538/ yleiskuva 01600 Vantaa

Perustiedot

Kaupunginosa
Myyrmäki 01600
Kohdenumero
17453793
Kerros
1 / 3
Asuinpinta-ala
55,5 m²
Huoneiston kokoonpano
2h + keittiö + kph + vh + lasitettu parveke, Taloyhtiössä sauna
Huoneita
2
Kunto
Hyvä
Kunnon lisätiedot
Ikkunallinen kh viimeksi kunnostettu 2018
Lisätietoa vapautumisesta
Asunto vapautuu syyskuussa 2024
Keittiö
Keittiö
Keittiön varusteet
Tilaa isolle ruokapöydälle, Paljon kaappitilaa, Suuri tiskipöytä, Laminaattitasot, Astianpesukone, Pesukoneliitos, Sähköliesi, Liesituuletin, Jää-pakastinkaappi, sähköpistokkeita työtasojen yllä
Parveke
Kyllä
Parvekkeen lisätiedot
Iso parveke, Lasitettu parveke
Kylpyhuoneen varusteet
Suihku, Pesukone, Peilikaappi, Allaskaappi, Rättipatteri, Laattalattia, Laattaseinä, Avattava ikkuna, Pesukonevalmius
Säilytystilat
Vaatehuone, Tilaa pyykeille, Tilaa ulkoiluvälineille, Säilytystilaa, Säilytystilaa; sekä eteisessä että makuuhuoneessa liukuovokaapistot, tilaa siivousaineille
Ominaisuudet
Valoisa, Hyvä äänieristys, Sälekaihtimet
Ikkunoiden suunta
Ikkunoita itään, Parveke ilta-aurinkoon, Olohuone ilta-aurinkoon, Keittiö aamuaurinkoon, Ikkunoita länteen, Makuuhuone aamuaurinkoon
Näkymät
Puistoisat näkymät. Keittiöstä ja makuuhuoneesta näkymä taloyhtiön sisäpihalle, vastapäisen talon takaa siintää Vaskivuori ja vieressä on suojelualueelle johtava polku, olohuoneesta, parvekkeelta puustoa, nurmikenttää ja pihatie, kauempana kerrostalo, kävelytien toisella puolella päiväkodin piha.
Kylpyhuoneen remontit
2018 uusittu kylpyhuoneen kaikki pinnat, valaistus, suihku
Kylpyhuoneen remontit
03/2018
Piharemontti
2020
Kattoremontti
05/2023
Ikkunaremontti
08/2011
Tulevat remontit
Ei ole muita merkittäviä remontteja lähivuosina, esim. putkiremontista ei ole tietoa (putket on kuvattu ja tarkastettu) 2023: Päätyjulkisivujen jäkälä- tms kasvustojen poistaminen, savunpoistoikkunoiden avaajalaitteiden uusiminen porraskäytävä kerrallaan, patteriverkoston perussäädön ja termostaattien ja venttiilien uusimisen suunnittelu, putkiston kuntotutkimus, yhteisten tilojen valaistuksen uusimisen ja porrashuoneiden ja yleisten tilojen seinien ja kattojen kunnostuksen suunnittelu. 2024 Patteriverkoston perussäädön ja termostaattien ja venttiilien uusiminen, salaojien kuvaus ja tarvittaessa huuhtelu. 2025: Ilmanvaihtokanavien nuohous, muurattujen julkisivujen kunnostus korjaus. 2026: Yhteisten tilojen valaistuksen uusiminen ja porrashuoneiden ja yleisten tilojen seinien ja kattojen maalaukset, kuntoarvion päivittäminen. 2028: Putkistojen kuntotutkimus.
Tehdyt remontit
2023: A-F portaiden vesikattojen uusiminen. 2021: B-portaan savunpoistokeskuksen uusiminen, A-portaan savunpoistoikkunan avaajalaitteen uusiminen. 2020: G-portaan vesikaton uusiminen, ilmanvaihdon säätö ja ohjausautomatiikka Ecolite, pihavalaistuksen ja lämpöputkiston uusiminen, E-portaan savunpoistoikkunan avaajalaitteiden uusiminen. 2019: Pakkasmantteleiden asennus, vesikattojen tarkastus, putkiston kuntotutkimus. 2018: Lukituksen uusiminen, kph liittyvät korjaukset (4 kpl), ilmanvaihtojärjestelmän puhdistus ja huoneistojen tuloilmaventtiilien vaihto, kaukolämpölaitteiston uusinta, kosteiden tilojen kuntokartoitus, kellariovien uusinta, kerrostaso-ovien uusinta. 2017: Väestönsuojan tiiveysmittaus, leikkialueen liukumäen uusinta. 2016: A-B-talon ja G-talon maakellarien sepelöinti, E-F-talon ja G-talon kellarikäytävien maalaustyö. 2015: C-D-talon maakellarin sepelöinti, C-D-talon kellarin lattioiden maalaustyö. 2014: A-B-talon kellarin lattioiden maalaustyö, jätekatoksen kunnostus, elementtien saumaustyö, päätyikkunoiden ylityspalkkien uusiminen, ilmanmäärien mittaus ja säätö. 2013: Koodilukot portaiden ulko-oviin, asfalttiportaiden uusiminen ja matto- ja pyykinkuivaustelineiden kunnostus. 2012-2013: Huoneiston ulko-ovien ja kylmäkellarien ovien kunnostus. 2012: Julkisivujen kuntotutkimus, lattiarakenteen lämmöneristys A-portaan sis.käynti, yhteistilojen valokytkimet, huippuimureiden juuripellitys, teräslasiseinien kunnostus. 2011: Pesuhuoneiden ja saunojen kunnostustöiden työohje, E-F-talon maakellarin sepelöinti, pihakeinu, lämmitysverkoston ja ilmastoinnin säätö, ikkunoiden ja parvekeovien uusiminen sekä parveketaustaseinien kunnostus. 2010: Sokkeleiden kunnostus ja maalaustyö, parvekekattojen räystäskourujen ja syöksyjen uusiminen, poistopuhaltimien uusiminen. 2009: C-D-talon talouskellarin kylmälaitteiden uusiminen, salaojien kunnostus. 2008: Ilmastointikanavien puhdistus ja ilmamäärien säätö, A-B-talon talouskellarin kylmälaitteiden uusiminen, lämpöjohtoverkoston sulku- ja säätöventtiilien uusiminen. 2007: Piha-alueen kunnostustöitä, G-talon talouskellarin kylmälaitteiden uusiminen. 2006: E-F-talon talouskellarin kylmälaitteiden uusiminen, maakellareiden palo-ovien uusiminen, leikkialueen kunnostustyö, pihakäytävien asfaltointi. 2005: Kuntoarvio ja PTS, viemäriverkoston puhdistustyö, vesijohtoverkoston sulkuventtiilin uusiminen ja verkoston perussäätö. 2004: HTV:n kaapeliverkkoon liittyminen. 2003: Parvekejulkisivujen kunnostustyö. 2002: Kevyttelkilukkojen asennus porrashuoneiden oviin. 2001: Lukkojen sarjoitus suojatulle Exec-avaimelle. 2000: Kattojen perusparannustyö, patteriventtiilien uusiminen ja lämpöjohtoverkoston perussäätö. 1999: Kaukolämpölaitteiden uusiminen 1998: Ilmastointikanavien nuohous ja ilmamäärien tasapainotus. 1997: Porrashuoneiden ulko-ovien ja käytäväseinien julkisivujen maalaustyö, porrashuoneiden ja kellaritilojen maalaustyö. 1996: Ikkunoiden maalaustyö. 1995: Elementtisaumaus
Asunnossa sauna
Ei
Saunan lisätiedot
Sähkökäyttöinen kiuas, Taloyhtiössä on saunoja
Asumistyyppi
Omistus
Ajo-ohjeet
Piha-alueelle ja rappujen eteen pääsee ajamaan isolla autolla
Soveltuvuus liikuntaesteisille
Asunto on esteetön, mutta talossa ei ole hissiä. Taloyhtiössä on selvitetty, että hissi olisi mahdollista rakentaa, mutta yhtiökokouksessa päädyttiin, ettei projektiin vielä ryhdytä.
Palvelut
Kirjasto lähellä, Terveyskeskus lähellä, Lääkäriasema lähellä, Puisto lähellä, Koirapuisto lähellä, Päiväkoti lähellä, Ala-aste lähellä, Yläaste lähellä, Lukio lähellä
Muut ehdot
Taloyhtiön osakeluettelo on siirretty huoneistotietojärjestelmään. Ostajan tulee hakea omistusoikeuden rekisteröintiä Maanmittauslaitokselta. Ostaja vastaa tällöin omistusoikeuden rekisteröintikustannuksista, mahdollisista osakekirjan mitätöinnistä aiheutuvista kustannuksista sekä mahdollisesta hakemusmaksun korotuksesta. Ostajan pankin ostajalta mahdollisesti veloittamista kaupantekoon, omistusoikeuden rekisteröintiin tai panttausmerkinnän hakemiseen liittyvistä kustannuksista ostaja saa tiedon pankiltaan.
Kohde on
Osakehuoneisto
Osakeluettelo on siirretty huoneistojärjestelmään
Kyllä
Sähköinen omistajamerkintä
Kyllä
Kiinteistötunnus
092-015-0706-0001
TV-palvelut
Kaapeli-TV (kuitu), IPTV laajakaistan kautta, Kaapeli-TV (koaksiaali), DNA Taloyhtiönetti, 50M perusnopeus Lisänopeutta saa tilata DNAlta
Tietoliikennepalvelut
Kaapelimodeemi, DNA

Hinta

Velaton hinta
154 650 €
Myyntihinta
150 000 €
Neliöhinta
2 786,49 € / m2
Velkaosuus
4 650 €
Kiinnitykset
Yhtiön kiinteistöön kohdistuu 792 959,75€ kiinnityksiä /6.2023. Erittely tilinpäätöksen liitetiedoissa. Isännöitsijäntodistus per 1.6.2023 liitteineen asunnossa nähtävissä sekä myöhempi tilataan isännöitsijältä. Maaliskuuhun 2024 mennessä pääomavastike pieneni n.700€.
Lunastuspykälä
Ei ole
Taloyhtiön tilat ja tuotot
Osakkeenomistajan käyttöön varatut tilat asunnon lisäksi: kylmäkellari, sauna, huoneistokohtaiset varastotilat/verkkokellari, ulkoiluvälinevarasto, pyykinkuivaushuone, väestönsuoja, pihagrilli, keinut ja leikkupaikka. Käytössä myös muuta sisäsäilytystilaa. Taloyhtiössä on pieni kuntosali.

Vastikkeet

Hoitovastike
266 € / kk
Pääomavastike
46 € / kk
Korjausvastike
34 € / kk
Yhtiövastike yhteensä
346 € / kk

Muut maksut

Lämmityskustannukset
Kaukolämpo sisältyy hoitovastikkeeseen
Vesimaksu
23 € / kk
Vesimaksun lisätiedot
23€/hlö/kk
Sähkömaksu
Oman sähkösopimuksen mukaan
Saunamaksu
8,40€
Muut kustannukset
Toteutetut autopaikat 45kpl Nyt on vapaita autopaikkoja. Autopaikkojen jakamisesta on sovittu: jonotuslistan mukaan. Lämpötolpallista paikkaa saa käyttää sähköauton tai hybridiauton lataamiseen, kun on tehnyt laskutussopimuksen.

Talon ja tontin tiedot

Taloyhtiön nimi
Asunto Oy Myyrinluoto
Rakennuksen tyyppi
Kerrostalo
Rakennusvuosi
1981
Liikehuoneistojen pinta-ala
43 m²
Rakennuksen käyttöönottovuosi
1982
Kerroksia
3
Taloyhtiössä on sauna
Kyllä
Rakennusmateriaali
Betoni, Betoni jonka päällä valkeat tiilirakenteet
Kattomateriaali
Huopa
Kattotyyppi
Tasakatto
Energialuokka
F2013
Ilmanvaihto
Koneellinen, poisto huippuimurilla
Kiinteistön antennijärjestelmä
Kaapeli
Kiinteistön laajakaistayhteys
DNA
Kiinteistönhoito
Myyrmäen Huolto Oy Ojahaantie 4, 01600 Vantaa puh. 09 530 6140
Isännöinti
Suomen Isännöitsijäliiton jäsen REIM Pääkaupunkiseutu Oy, isännöitsijä Mari Lahti, Taivaltie 5, 01610 Vantaa mari.lahti@reim.fi puh. 09 530 8620
Harrastusmahdollisuudet
Ulkoilureittejä, Kuntosali lähellä, Urheiluhalli lähellä, Myyrmäen urhoeilupuisto ja liikuntapaikat lähellä, Jalkapallokenttä, Jäähalli lähellä, Uimahalli lähellä, Tenniskentät ja koriskentät lähellä, Vetokannaksen uimaranta Kaivokselassa.
Liikenneyhteydet
Bussipysäkki lähellä, Juna-asema lähellä, Taksitolppa lähellä, Sujuvat yhteydet omalla autolla, Yöbussin pysäkki lähellä, mopolla ja polkupyörällä
Lämmitys
Kaukolämpö
Lisätietoja lämmityksestä
Kaukolämpö
Rungon rakennustapa
Elementti
Lisätietoja talosta
Siirry talosivulle
Tontin kuvaus
Tontti sijaitsee puistoisella alueella. Luonnonsuojelualueen laidassa.
Tontin omistus
Oma

Tilat ja materiaalit

Pysäköintitilan kuvaus
Pistokkeellisia autopaikkoja
Yhteiset tilat
Taloyhtiön sauna, Grilli ja oleskelualue, lasten leikkipiha liukumäki keinut puistonpenkki,
Muut tilat
Pyykinkuivatusmahdollisuus ulkona sekä erillinen pyykinkuivaustila ja puhallin
Pintamateriaalit
Parketti

Ota yhteyttä ilmoittajaan

Sirkku Kauremaa
Puh: +358503774924
Sirkku Kauremaa
Sirkku Kauremaa
Puh: +358503774924

Ota yhteyttä ilmoittajaan

Soita

Oikotie on osa Schibsted Marketplaces -konsernia. Schibsted News Media AB ja Schibsted ASA vastaavat tietojesi käsittelystä tällä sivustolla. Lue lisää