260 310 €48 m²

Unikkotie 5 E27, Tikkurila, Vantaa2h+kt

Velaton hinta
260 310 €
Asuinpinta-ala
48 m²
Huoneita
2
Kerros
6 / 7
Rakennusvuosi
2023
Rakennuksen tyyppi
Kerrostalo
Kaupunginosa
Tikkurila
Kaupunki
Vantaa

HYÖDYNNÄ HUIPPUETUMME! Saat kodinostajan etuna 10 prosenttia pois velattomasta hinnasta, kun teet kaupat 31.5.2024 mennessä. Edun arvo on 26 030 euroa. Lisäksi ensiasunnon ostajalle tarjoamme lisäetuna varainsiirtoveron suuruisen alennuksen 30.4.2024 mennessä tehtyihin kauppoihin. Oikeudet muutoksiin pidätetään.

Tämä tilava läpitalon kaksio tulvii valoa molemmista ilmansuunnista länteen ja itään. Tässä asunnossa on miellyttävät näkymät sekä rauhalliselle sisäpihalle että kävelytielle päin. Avokeittiö yhdistettynä olohuoneeseen tekee tilasta sujuvan ja käytännöllisen arjessa. Lisäksi liukuovikaapit luovat tuntua eteiseen ja makuuhuoneeseen.

Taloyhtiön tiedot

Asunto Oy Vantaan Tikkurilan Kolmas on muuttovalmis. Erinomaisten yhteyksien ja voimakkaasti kehittyvän Tikkurilan vetovoima kasvaa. Tikkurilan Kolmas on osa uutta, yhteisöllistä keskustakorttelia. Se tuo eri-ikäiset ihmiset yhteen ja sijaitsee kaikkien palveluiden ytimessä Tikkurilan parhaalla paikalla. Asunto Oy Vantaan Tikkurilan Kolmas tarjoaa urbaania elämää, ainutlaatuista asumisen viihtyvyyttä ja arjen helppoutta. Loistavan sijainnin ja erinomaisten kulkuyhteyksien ansiosta matka pääkaupunkiseudulle ja koko Uudellemaalle sujuu helposti. Jos mielesi halajaa kauemmas, pääsee lentokentällekin vartissa. Tikkurilasta löydät monipuoliset virkistys-, urheilu- ja ulkoilumahdollisuudet sekä kattavan kulttuuritarjonnan. Kaunis Jokiranta, rautatieasema, koulut, terveyspalvelut ja kauppakeskus Dixi ovat aivan lähistöllä. Täällä kaikki tarpeellinen löytyy kotiovelta.

As Oy Vantaan Tikkurilan Kolmas sijaitsee aivan Tikkurilan keskustassa Asematien ja Unikkotien väliin muodostuvan rauhallisen kujan varrella. Korttelikokonaisuus rajaa sisälleen suojaisan ja vehreän sisäpihan. Korttelikokonaisuudelle omaleimaista ilmettä antaa voimakkaasti muotoiltu viherkatto. Pääasiallinen julkisivumateriaali on paikallamuurattu tiili, ulkokehällä vaalea ja sisäpihan puolella lämpimän punaruskea.

Asuntojen kalustettavuuteen on kiinnitetty huomiota. Yksiöiden ja kaksioiden lisäksi yhtiöstä löytyy läpitalon neliöitä. Parvekkeet aukeavat hyviin ilmansuuntiin. Autopaikat sijaitsevat pihakannen alapuolisessa pysäköintilaitoksessa, jonka omistaa Tikkurilan Keskustakorttelin Pysäköinti Oy. Sinne on suora kulkuyhteys porrashuoneen kautta. Pysäköintilaitokseen tulee myös korttelin yhtiöiden käyttöön yhteiskäyttöauto.

Tikkurilan keskustakortteli on SRV Rakennus Oy:n ja NREP:n yhteishanke.

Perustiedot

Kaupunginosa
Tikkurila
Kohdenumero
7993293
Kerros
6 / 7
Asuinpinta-ala
48 m²
Tontin pinta-ala
728 m²
Huoneiston kokoonpano
2h+kt
Huoneita
2
Kunto
Erinomainen
Lisätietoa vapautumisesta
Arviolta 3/2023
Keittiön varusteet
Keittiökalusteiden ovet ja etusarjat ovat Novartin vakiomallistoa. Etusarjat ja työtasot ovat sisustustyylien Talvi, Kesä tai Syksy mukaisia. Laminaattipintaiseen työtasoon on upotettu 1-altainen allas. Kodinkoneet ovat Electroluxin mallistosta. Kaksioissa on 4-levyinen induktiokeittotaso, erillinen uuni ja mikro, jääkaappi-pakastin ja 60 cm kalustepeitteinen astianpesukone.
Parveke
Kyllä
Parvekkeen lisätiedot
Lattia ja katto ovat betonia. Asuntoparvekkeissa on lasitus ja parvekekaiteet ovat elementti/metallirunkoisia lasikaiteita. Parvekeovet ovat lasiaukkoisia, yksilehtisiä puu-alumiiniovia. Ovissa on pinta-asenteiset sälekaihtimet. Parvekekaiteet ja -lasitukset eivät ole tiiviitä ja niiden raoista voi tulla sadevettä parvekkeelle.
Kylpyhuoneen varusteet
Kylpyhuoneen laatat ovat Laattapisteen Neutro-mallistoa sisustustyylien mukaisesti. Kylpyhuoneen seinät ovat valkoista matta- tai kiiltävää laattaa. Kalusteet ovat Laattapisteeltä. Katto on valkolakattua puupaneelia.
Asumistyyppi
Omistus
Palvelut
Lähistöllä sijaitsee kauppakeskus Tikkuri, Dixin juna-aseman palvelut, Prisma, monia ravintoloita, terveyskeskus, Tikkurilan kirjasto, Heureka, Jokirannan puistoalue sekä Tikkurilan Urheilupuisto. Koulut: Tikkurilan lukio, Viertolan alakoulu, Peltolan yläkoulu, Laurea-ammattikorkeakoulu, Veturin päiväkoti
Lisätiedot
Eteisessä on liukuovelliset tanko- ja hyllykomerot sekä siivouskomero/pyykkikaappi
Kohde on
Osakehuoneisto
Tietoliikennepalvelut
Telian laajakaista

Hinta

Velaton hinta
260 310 €
Myyntihinta
78 123 €
Neliöhinta
5 423,13 € / m2
Velkaosuus
182 187 €
Valinnaisen vuokratontin lunastusosuus
62 622 €
Lisätietoa velkaosuudesta
Viitekorko on euribor 12 kk ja marginaali on 0,90% p.a. Jos viitekorko on negatiivinen, viitekoron arvona sopimuksessa noudatetaan 0%. Laina-aika on 25 vuotta ja enintään kolme vuotta yhtiön rakennuksen valmistumisesta ovat lyhennysvapaita. Yhtiö tulee keräämään lyhennyksen osuutta pääomavastikkeella (koron lisäksi) viimeistään puoli vuotta ennen ensimmäisen lyhennyksen erääntymistä. Laina on tasalyhenteinen, 6 kk välein. Hallinnonluovutuksen jälkeen pankki ottaa vastaan kaksi kertaa vuodessa koron ja/tai lyhennyksen eräpäivinä pankin palveluhinnaston mukaisin hinnoin. Tällöin kuitenkin isännöitsijätoimisto veloittaa kulut lainan lyhennyksestä.
Kohde on yhtiölainoitettu
Taloyhtiölainasta on vastuussa jokainen osakas. Jos lainaa koskevia pääomavastikkeita ei saada joidenkin asuntojen osalta muutoin perittyä, maksuvelvollisuus voi langeta viime kädessä muille osakkaille.

Valinnainen vuokratontti

Onko osuus lunastettu
Ei
Tontin vuokravastike
222,72 € / kk
Vuokratontin lunastusosuus
62 622 €
Lisätietoa tontin lunastuksesta

Huoneistokohtainen osuus tontin lunastusosuudesta ei sisälly velattomaan hintaan. Tontin asuinhuoneistokohtainen lunastusosuus on ollut 17.3.2023 1304,63 euroa/m2. Laskelmassa on käytetty 17.3.2023 tiedossa olevaa tarkkaa lukua, kun yhtiön muuttopäivänä tontin määräosan lunastus on tehty. Perushinta on tarkistus indeksoitu 1/2023 julkaistun 2249 indeksin mukaan. Lunastusosuus ei sisällä lunastuksesta maksettavaksi tulevaa varainsiirtoveroa ja kaupasta syntyviä muita kuluja. Näistä on kerrottu tarkemmin yhtiön myyntihinnastossa.

Kohde sijaitsee valinnaisella vuokratontilla
Osakkaalla on oikeus lunastaa asunto-osakkeisiin kohdistuva tontin osuus taloyhtiölle.

Vastikkeet 17.03.2023-17.03.2026
Kolme ensimmäistä vuotta valmistumisesta lainasta maksetaan pankille vain korkoja

Hoitovastike
220,80 € / kk
Pääomavastike
741 € / kk
Tontin vuokravastike
222,72 €/kk
Yhtiövastike yhteensä
1 184,52 € / kk

Vastikkeet 18.03.2026 alkaen

Hoitovastike
220,80 € / kk
Pääomavastike
1 333,80 € / kk
Tontin vuokravastike
222,72 € / kk
Yhtiövastike yhteensä
1 777,32 € / kk
Lisätietoa vastikkeista

Hoitovastikkeella katetaan taloyhtiön ylläpitokustannuksia, kuten esimerkiksi isännöintiä ja kiinteistöhuoltoa. Hoitovastiketta maksaa taloyhtiön jokainen osakas ja kustannus jakautuu huoneiston pinta-alan perusteella.

Tontinvuokravastike on asunnolle kohdistuva osuus kuukausittaisesta tontinvuokrasta, mikäli huoneistokohtaista osuutta valinnaisesta vuokratontista ei ole lunastettu. Tontinvuokravastiketta peritään tontin pinta-alan perusteella.

Pääomavastiketta peritään osakkailta yhtiön rakennusaikaisen pitkäaikaisen lainan lyhennyksiin ja korkoihin. Jos huoneistokohtaisen yhtiölainaosuuden maksaa pois, ei pääomavastiketta peritä. Pääomavastiketta peritään yhtiöjärjestyksen mukaisella jyvitetyllä vastikeluvulla. Pääomavastikearvio lyhennysvapaan jälkeen 1,35 €/jyvitetty vastikeluku. Lainan maksusuunnitelman mukaan 1. lyhennyserä on 17.3.2026. Lainan lyhennykseen tarvittavaa pääomavastiketta voidaan kerätä aikaisemmin kuin lyhennysvapaa loppuu, jotta tarvittavat varat ovat yhtiön tilillä silloin, kun lyhennys on suoritettava pankille. Vesimaksuennakko, asuinhuoneistot: 21,00 €/hlö/kk (tasauslaskutus huoneistokohtaisen mittauksen mukaan). TV- ja laajakaistavastike 2,2: €/huoneisto/kk.


Yhtiölainalla tarkoitetaan pankin myöntämää pitkäaikaista lainaa, joka on otettu rakennuksen rakentamista varten. Yhtiölaina jaetaan asuinhuoneistolle yhtiöjärjestyksen mukaisten jyvitettyjen osakelukumäärien mukaisesti. Osakkeenomistajalla on mahdollisuus maksaa omistamaansa asuinhuoneistoon kohdistuva lainaosuus kertasuorituksina tai kuukausittaisissa maksuerissä pääomavastikkeen muodossa.


Jos osakkeenomistaja jättää pääomavastikkeen suorittamatta, yhtiö voi ryhtyä asunto-osakeyhtiölain mukaisiin toimenpiteisiin. Näistä toimenpiteistä saattaa aiheutua kustannuksia muille osakkeenomistajille. SRV perustajaosakkaana vastaa myymättömien huoneistojen vastikkeista, kunnes asunnot löytävät uudet omistajat.

Muut maksut

Vesimaksu
21 € / kk
Vesimaksun lisätiedot
Asukasluvun mukaan.

Talon ja tontin tiedot

Uudiskohde
Kyllä
Taloyhtiön nimi
Asunto Oy Vantaan Tikkurilan Kolmas
Rakennuksen tyyppi
Kerrostalo
Rakennusvuosi
2023
Huoneistojen lukumäärä
33
Kerroksia
7
Hissi
Kyllä
Taloyhtiössä on sauna
Kyllä
Rakennusmateriaali
Betoni
Kattotyyppi
Tasakatto/bitumikermikate+ viherkatto
Energialuokka
Energialuokka: B2018
Energiatodistus
Kyllä
Ilmastointijärjestelmä
Lämmöntalteenotolla varustettu huoneistokohtainen koneellinen tulo-poistoilman vaihtojärjestelmä
Kiinteistön antennijärjestelmä
Kaapeli-tv
Tontin koko
728 m²
Kiinteistönhoito
Kiinteistöhoito Olander / asiakaspalvelu@kholander.fi
Isännöinti
asiakaspalvelu@isannointitapuli.fi, IsännöintiTapuli
Kaavoitustiedot
Lisätietoja antaa: Vantaan kaupunki
Kaavatilanne
Asemakaava
Liikenneyhteydet
Juna-asema 350 metriä sekä bussi noin 50 metriä, lentokentälle pääsee vartissa. Tulevaisuudessa mahdollisesti Vantaan pikaraitiotie.
Lisätietoja lämmityksestä
Kaukolämpö
Tontin vuokra päättyy
20.12.2068
Tontin vuokra
78681.96 EUR/v.
Maanvuokraaja
FIM Vuokratontti Ky
Tontin omistus
Valinnainen vuokratontti
Onko osuus tontista lunastettu
Ei
Kohde sijaitsee valinnaisella vuokratontilla
Osakkaalla on oikeus lunastaa asunto-osakkeisiin kohdistuva tontin osuus taloyhtiölle.
Lisätietoa tontin omistuksesta

Maanvuokrasopimuksesta voit kysyä kohteen myyjältä

Tilat ja materiaalit

Pysäköintitilan kuvaus
Keskustakorttelin Pysäköinti Oy
Yhteiset tilat
Ulkoiluvälinevarasto/ lastenvaunuvarasto ja pyykinkuivaustila sijaitsevat 1.kerroksessa. Kellarikerroksen ulkoiluvälinevarastot ovat yhteiskäytössä viereisen yhtiön kanssa. Myös irtaimistovarastot sijaitsevat kellarikerroksen väestösuojassa. Lisäksi yhtiöllä on yhteistiloja (pesula, kerhotila, jätehuolto) viereisissä yhtiöissä.
Lisätietoja makuuhuoneen varusteista
Makuuhuoneen kaikki seinät on maalattu maalarinvalkoisella. Lattiassa on sisustustyylin mukainen parketti. Huonekomerot ovat liukuovellisia tehdasvalmisteisia kiintokalusteita.
Olohuoneen varusteet
Olohuoneissa on parketti sisustustyylin mukaisesti ja seinät ovat valkoiseksi maalattuja

Ota yhteyttä ilmoittajaan

Keskustakorttelin Asunnot Ky
Toimisto
Puh: 0800 122 200 (maksuton)
SRV Rakennus Oy, Espoo
Derby Business Park, PL 555, Tarvonsalmenkatu 15, 02601 ESPOO
Keskustakorttelin Asunnot Ky
Toimisto
Keskustakorttelin Asunnot Ky
Toimisto
Puh: 0800 122 200 (maksuton)

Ota yhteyttä ilmoittajaan

Soita