264 900 €40,5 m²

Esikkotie 3 C100, Tikkurila, Vantaa2H+KT

Velaton hinta
264 900 €
Asuinpinta-ala
40,5 m²
Huoneita
2
Kerros
6 / 6
Rakennusvuosi
2023
Rakennuksen tyyppi
Kerrostalo
Kaupunginosa
Tikkurila
Kaupunki
Vantaa

Ylimmän kerroksen valoisa kaksio, omalla lasitetulla parvekkeella!

Taloyhtiön tiedot

TARTU TUNTUVAAN -10% ALENNUKSEEN tekemällä kauppa Huvikummun kodista kampanja-aikana 13.3.-15.5.2024. Alennus laskettuna asunnon velattomasta hinnasta on huima 21.500€ - 38.980€!

Kohteessa kalustettu malliasunto! Tikkurilan keskustassa Asunto Oy Vantaan Huvikummussa on juuri valmistunut hurmaavia koteja ensiasunnoiksi tai eri elämänvaiheisiin. Nosta asumisesi tasoa muuttamalla uniikkiin, tunnelmalliseen ja näyttävään puukerrostaloyhtiöön, joita on harvoin tarjolla.

Kolmen puukerrostalon viehättävä Huvikumpu on energiatehokas yhtiö omalla tontillaan Tikkurilan keskustan parhaalla paikalla. Huvikummun rauhaisasta sijainnista on vain pieni kävelymatka rautatieasemalle, josta pääset vain 12 minuutissa junalla Helsingin keskustan palveluihin ja vapaa-ajan rientoihin.

Materiaalien tasokkuuteen ja näyttävyyteen on panostettu erityisellä pieteetillä. Parketti, laatoitukset, kalusteet ja kodinkoneet ovat ihastuttaneet jo lukuisia Huvikummun asunnonostajia.

Asumisen mukavuutta lisäävät isot valoisat ikkunat, lasitetut parvekkeet ja ranskalaiset parvekkeet. Miellyttävä lattialämmitys huonekohtaisella säädöllä mahdollistaa monipuolisen kalustettavuuden. Hyvän sisäilman takaa asuntokohtainen LTO-lämmöntalteenotolla varustettu tulo-poistoilmanvaihto. Taloyhtiössä on CAT6-kaapelointi ja laajakaista. Turvallisuutta tuovat ovipuhelin, sähköverkkoon kytketyt palovaroittimet sekä uudenlainen hi-fog-sprinkleröinti. Osaan asunnoista kuuluu myös oma istutuksilla rajattu terassi ja osassa asunnoista on asuntopiha.

Huvikummun pyykkipesula ja pyykinkuivaushuone helpottavat arjen hallintaa. Huvikumpulaisten yhteisessä käytössä ovat myös edustava parvekkeellinen kerhohuone- ja talosaunatila. sähköautoilijoitakin on huomioitu, osa autohallipaikoista on varustettu sähköauton latauspistein. Autohallipaikat ovat osakkeina myytäviä paikkoja. Talojen katutasoissa sijaitsevat myös irtaimistovarastot, ulkoiluväline-, pyörä- ja lastenvaunuvarastot.

Huvikummussa asuminen on ympäristöteko. Energialuokaltaan Huvikumpu on parasta A-luokkaa. Se täyttää VTT:n passiivitalomääritelmän, ja ulkovaipan lämmöneristysarvot ovat määräystasoa paremmat. Asuinhuoneissa on nelilasiset ikkunat ja kerrostaso-ovet ovat desibeliovia. Katoilla olevilla aurinkopaneeleilla kerätään uusiutuvaa aurinkosähköenergiaa kiinteistön tarpeisiin.

Vehreillä ja suojaisilla piha-alueilla on tilaa leikeille ja oleskelulle. Huvikumpu sijaitsee myös aivan päiväkoti Veturin naapurissa. Kohde on valmistunut 11/2023.

Tiedustele vapaita asuntoja seuraavista: - yksiöt 28,5 m² - 29,5 m² - kaksiot 40,5 m² - 49,5 m² (saunalliset kaksiot 40,5 m² - 46,5 m²) - kolmiot 57 m² - 65 m² (saunalliset 3h asunnot 64 m² - 65,5 m²)

taru.vainio-kaski@arkta.fi

Perustiedot

Kaupunginosa
Tikkurila
Kohdenumero
7971921
Kerros
6 / 6
Asuinpinta-ala
40,5 m²
Tontin pinta-ala
4 414 m²
Huoneiston kokoonpano
2H+KT
Huoneita
2
Kunto
Uusi
Lisätietoa vapautumisesta
Arviolta 11/2023
Keittiön varusteet
Kiinteät kalusteet ja komerot ovat tehdasvalmisteisia standardikalusteita maalatulla MDF-ovella, HR4. Kalusterungot ovat väriltään valkoiset. Keittiön pesualtaat ovat työpöytään upotettuja 1½ -altaisia valutustasolla, ruostumatonta terästä
Parveke
Kyllä
Parvekkeen lisätiedot
Parvekkeet varustetaan avattavilla parvekelaseilla niissä asunnoissa, joiden parvekkeille se on myyntikuvaan merkitty. Osassa asuntoja on kaksi parveketta, isoissa 6 huoneen asunnoissa kolme. Osassa yksiöistä on ranskalainen parveke. Asunnoissa A1&#821
Kylpyhuoneen varusteet
Lattiassa on keraamiset laatat ja seinäpinnat laatoitetaan. Katot paneloidaan tervaleppäpaneelein. Kylpyhuoneessa on 1-lehtinen kääntyvä suihkuseinä. Kylpyhuoneessa ja erillis-wc-tilassa on peilikaappi, allas ja allaskaluste, sekä liitännät ja tilavaraukset pyykinpesukoneelle ja kuivausrummulle. Lattioissa ja seinissä on keraamiset laatat. Katot paneloidaan tervaleppäpaneelein.
Asunnossa sauna
Ei
Asumistyyppi
Omistus
Palvelut
Tikkurilan keskustan palvelut kävelyetäisyydellä.. Koulut: Alueella useita kouluja ja päiväkoteja. Lähellä päiväkoti Veturi.
Lisätiedot
Irtaimistovarastot ja taloyhtiön tekniset tilat sijaitsevat pääosin kellarikerroksessa. Muun muassa yhteiskäyttöön tarkoitetut saunaosasto ja kerhotila on sijoitettu B-talon toiseen kerrokseen. Asunto Oy Vantaan Huvikumpu on savuton yhtiö.
Kohde on
Osakehuoneisto
Tietoliikennepalvelut
Taloyhtiö varustetaan laajakaistayhteydellä (toimittaja ei tiedossa)

Hinta

Velaton hinta
264 900 €
Myyntihinta
79 602,60 €
Lainaosuuden maksu
Kyllä
Neliöhinta
6 540,74 € / m2
Velkaosuus
185 297,40 €
Kohde on yhtiölainoitettu
Taloyhtiölainasta on vastuussa jokainen osakas. Jos lainaa koskevia pääomavastikkeita ei saada joidenkin asuntojen osalta muutoin perittyä, maksuvelvollisuus voi langeta viime kädessä muille osakkaille.

Vastikkeet 01.12.2023-01.12.2026

Pääomavastike
726,14 € / kk
Yhtiövastike yhteensä
888,14 € / kk

Vastikkeet 02.12.2026 alkaen

Hoitovastike
162 € / kk
Pääomavastike
1 427,87 € / kk
Yhtiövastike yhteensä
1 589,87 € / kk
Lisätietoa vastikkeista

Rahoitusvastike (lyhennysvapaa): sis. pelkän koron osuuden.
Kokonaisvastike on laskettu lyhennysvapaalle ajalle.
Rahoitusvastike (lyh. vapaan jälkeen): sis. rahoitusvastike+korko.

Muut maksut

Vesimaksu
22 € / kk
Vesimaksun lisätiedot
Asukasluvun mukaan.

Talon ja tontin tiedot

Uudiskohde
Kyllä
Taloyhtiön nimi
Asunto Oy Vantaan Huvikumpu
Rakennuksen tyyppi
Kerrostalo
Rakennusvuosi
2023
Huoneistojen lukumäärä
102
Kerroksia
6
Hissi
Kyllä
Taloyhtiössä on sauna
Kyllä
Rakennusmateriaali
puu, alin kerros betoni
Kattotyyppi
Auma/bitumikate
Energialuokka
Energialuokka: A2018
Energiatodistus
Kyllä
Ilmastointijärjestelmä
Huoneistokohtainen LTO
Kiinteistön antennijärjestelmä
Kaapeli-tv
Tontin koko
4 414 m²
Kiinteistönhoito
Oiva Talotekniikka, p. 020 710 9170, huolto@oiva.fi
Isännöinti
Juhani Mauno, Kiinteistö-Tahkola Oy
Kaavoitustiedot
Lisätietoja antaa: Vantaan kaupunki
Kaavatilanne
Asemakaava
Liikenneyhteydet
Junalla 12min Helsinkiin, bussit
Lisätietoja lämmityksestä
Kaukolämpö, lattialämmitys huoneistoissa
Tontin omistus
Oma
Onko osuus tontista lunastettu
Ei

Tilat ja materiaalit

Pysäköintitilan kuvaus
Osakkeina myytäviä autohallipaikkoja, osa varustettu sähköauton latauspistein
Yhteiset tilat
Kerhohuone ja taloyhtiön sauna, lastenvaunuvarastot, ulkoiluvälinevarastot, huoneistokohtaiset irtaimistovarastot, talopesula, kuivaushuoneet
Lisätietoja makuuhuoneen varusteista
Makuuhuoneissa on joko vaatehuone tai kalusteet pohjakuvaan merkityn laajuuden mukaisesti. Tarkemmat materiaalit on esitetty rakennustapaselityksessä ja kohteen materiaalivalintaesitteessä, jonka saat kohteen myyjältä
Olohuoneen varusteet
Lattioissa on tammilautaparketti ja seinäpinnat on maalatut. Tarkemmat materiaalit on esitetty rakennustapaselityksessä ja kohteen materiaalivalintaesitteessä, jonka saat kohteen myyjältä

Ota yhteyttä ilmoittajaan

Taru Vainio-Kaski
myyntipäällikkö
Puh: +358400157762
Arkta Reponen Oy
Piispankallio 4, 02200 Espoo
Taru Vainio-Kaski
myyntipäällikkö
Taru Vainio-Kaski
myyntipäällikkö
Puh: +358400157762

Ota yhteyttä ilmoittajaan

Soita