263 200 €50 m²

Kaskelantie 10 A 39, Hakunila, Vantaa3h+kt

Velaton hinta
263 200 €
Varaustilanne
Vapaa
Asuinpinta-ala
50 m²
Huoneita
3
Kerros
6
Rakennusvuosi
2022
Rakennuksen tyyppi
Kerrostalo
Kaupunginosa
Hakunila
Kaupunki
Vantaa

Uusia koteja omalla tontilla Kaskelanrinteessä

Hanki koti ilman huolta korkojen noususta! Kun ostat tästä taloyhtiöstä YIT Kodin 31.8.2024 mennessä, maksamme kumppanipankista ottamasi asuntolainan viitekorolle 2 % korkokaton 5 vuodeksi. Lisätietoja YIT Asuntomyynnistä ja osoitteesta yit.fi/korkokatto

Omalle tontille rakennetun Vantaan Viikunan kodeissa on kaikki kohdallaan: hyvin suunnitellut neliöt, säilytystilat ja joka asunnossa joko lasitettu parveke tai tyylikäs ranskalainen parveke. Läheisessä parkkitalossa on jonkin verran myös vuokrattavia autopaikkoja Viikunan asukkaille – kysy lisää YIT Asuntomyynnistä!

Valinnanvaraa on yksiöstä neljän huoneen perheasuntoihin. Ensimmäisessä kerroksessa saadaan nauttia huikeasta huonekorkeudesta, isommissa kodeissa myös oman saunan leppeistä löylyistä. Kun keittiöt sijaitsevat kätevästi olohuoneen yhteydessä, syntyy lisää avaraa tilaa mukavaan yhdessäoloon. Suojaisan piha-alueen lisäksi asukkailla on käytössään korttelitalo yhdessä naapuritalojen kanssa.

Kulkuyhteydet ovat loistavat, lähin bussipysäkkikin on alle 200 m päässä. Hakunilan palvelut löytyvät ihan vierestä, ja suosittuun Porttipuistoon ja Helsinki Outletiin on matkaa alle 2 km. Ulkoilun ja liikunnan riemua löytyy niin lähiluonnosta kuin Hakunilan monipuolisesta urheilupuistosta.

Vantaan Viikunan kotien asukkaana saat vuorokauteesi enemmän aikaa, kun hankit elämääsi helpottavat palvelut kätevästi YIT Plussan palvelutorilta. Apua arjen rutiineihin siivouksesta ruoanlaittoon ja vaatehuollosta kaupassa käyntiin tarjoavat huolella valitut ja luotettavat palveluntarjoajat. YIT Plus on helppokäyttöinen digitaalinen palvelu, jonka avulla pysyt ajan tasalla kotisi ja taloyhtiösi asioista. Saat tunnukset YIT Plussaan kaupanteon yhteydessä. https://www.yit.fi/palvelutori

Perustiedot

Kaupunginosa
Hakunila
Kohdenumero
1-OXHE0V
Kerros
6
Asuinpinta-ala
50 m²
Tontin pinta-ala
2 591 m²
Kokonaispinta-ala
50 m²
Huoneiston kokoonpano
3h+kt
Huoneita
3
Kunto
Uusi
Vapautuu
Heti vapaa
Varaustilanne
Vapaa
Parveke
Kyllä
Asunnossa sauna
Ei
Asumistyyppi
Omistus

Hinta

Velaton hinta
263 200 €
Myyntihinta
78 960 €
Neliöhinta
5 264 € / m2

Vastikkeet

Hoitovastike
205 € / kk
Pääomavastike
605,36 € / kk
Yhtiövastike yhteensä
810,36 € / kk

Muut maksut

Vesimaksu
22 € / kk
Rahoitusmuoto
Laina-aika on 25 vuotta 1. lainaerän nostamisesta (arviolta syyskuussa 2021). Ensimmäiset n. 2,5 asumisvuotta ovat lyhennysvapaita.

Talon ja tontin tiedot

Valmistumisaika
2022-11-30
Uudiskohde
Kyllä
Taloyhtiön nimi
Asunto Oy Vantaan Viikuna
Rakennuksen tyyppi
Kerrostalo
Rakennusvuosi
2022
Huoneistojen lukumäärä
46
Hissi
Kyllä
Energialuokka
B2018
Tontin koko
2 591 m²
Lisätietoja talosta
Siirry talosivulle
Tontin omistus
Oma

Tilat ja materiaalit

Pysäköintitilan kuvaus
Yhtiön autopaikoista 20 kpl sijaitsee Kiinteistö Oy Vantaan Kaskelanparkin omistamassa pysäköintilaitoksessa LPA-tontilla 2. Yhtiön omalla tontilla on 4 pihapaikkaa, joista 1 on liikuntaesteisen autopaikka, 1 ap on tarkoitettu lyhytaikaista huolto-ja palvelupysäköintiä varten.Em. paikat jäävät yhtiön hallintaan. Lisäksi yhtiön omalla tontilla on kaksi osakkeena myytävää pihapaikkaa. Lisäksi yhtiölla on 5 autopaikkaa viereisellä LPA-tontilla 207-1, em. paikoista kaksi on vieraspaikkoja ja 3 osakkeena myytävää autopaikkaa.
Yhteiset tilat
Irtaimistovarasto, Lastenvaunuvarasto, Ulkoiluvälinevarasto, Tekniset tilat, Väestösuoja

Ota yhteyttä ilmoittajaan

YIT Asuntomyynti Helsinki - Mall of Tripla
Pasilan Asema-aukio 1, 00520 Helsinki

Ota yhteyttä ilmoittajaan