334 700 €64,5 m²

Safiirikuja 1 B 81, Kivistö, Vantaa3h+kt

Velaton hinta
334 700 €
Varaustilanne
Vapaa
Asuinpinta-ala
64,5 m²
Huoneita
3
Kerros
7 / 7
Rakennusvuosi
2022
Rakennuksen tyyppi
Kerrostalo
Kaupunginosa
Kivistö
Kaupunki
Vantaa

Uusi koti omalla tontilla Vantaan Kivistössä

Hanki koti ilman huolta korkojen noususta! Kun ostat tästä taloyhtiöstä YIT Kodin 30.4.2024 mennessä, maksamme kumppanipankista ottamasi asuntolainan viitekorolle 2 % korkokaton 5 vuodeksi. Lisätietoja YIT Asuntomyynnistä ja osoitteesta yit.fi/hyviä-uutisia.

Aventuriini viimeistelee ainutlaatuisen Apollon piha -korttelin Kivistön kaupunkikeskuksessa. Täällä asut yhteyksien ytimessä: kehäradan juna-asemalle on parin minuutin kävelymatka. Sieltä pääset kuudessa minuutissa lentokentälle, Helsingin keskustaan matkaat puoli tuntia. Ulkoilualueet ja puistot ovat lähellä, pyöräilyverkosto on huippuluokkaa․ Aventuriinin lähellä sijaitsee myös kauppakeskus Kivis, jonka palveluita ovat mm․ ruokakaupat, ravintolat, kirjasto ja kuntosali. Alueella palvelevat myös päiväkodit ja koulut.

Aventuriinin kotivalikoimassa (25–85 m²) on tasokkaita asuntoja erilaisiin elämäntilanteisiin. Kulkuyhteyksiensä puolesta se on myös erinomainen kakkosasunto! Osassa koteja on oma sauna. Asumisen nautinnot jatkuvat uuden ja remonttihuolettoman asunnon ulkopuolelle. Huippuvarustetussa korttelissa on mm. kattoterassi, saunaosasto, viljelylaatikoita, kuntoilulaitteita…

Aventuriinin kaikki myytävät autopaikat varustetaan sähköauton latausinfralla vuoden 2023 loppuun mennessä. Latausinfra mahdollistaa latauslaitteen hankinnan omalle autopaikalle. Urakka on taloyhtiöiden (KOY Apollonparkki) tilaama.

Kivistön asukkaana saat vuorokauteesi enemmän aikaa, kun hankit elämääsi helpottavat palvelut kätevästi YIT Plussan palvelutorilta. Apua arjen rutiineihin siivouksesta ruoanlaittoon ja vaatehuollosta kaupassa käyntiin tarjoavat huolella valitut ja luotettavat palveluntarjoajat. YIT Plus on helppokäyttöinen digitaalinen palvelu, jonka avulla pysyt ajan tasalla kotisi ja taloyhtiösi asioista. Saat tunnukset YIT Plussaan kaupanteon yhteydessä. https://www.yit.fi/asunnot/asumisen-palvelut/yit-plus

Perustiedot

Kaupunginosa
Kivistö
Kohdenumero
1-IIU1FZ
Kerros
7 / 7
Asuinpinta-ala
64,5 m²
Tontin pinta-ala
1 671 m²
Kokonaispinta-ala
64,5 m²
Huoneiston kokoonpano
3h+kt
Huoneita
3
Kunto
Uusi
Vapautuu
Heti vapaa
Varaustilanne
Vapaa
Parveke
Kyllä
Asunnossa sauna
Ei
Asumistyyppi
Omistus

Hinta

Velaton hinta
334 700 €
Myyntihinta
100 410 €
Neliöhinta
5 189,15 € / m2

Vastikkeet

Hoitovastike
264,45 € / kk
Pääomavastike
1 271,86 € / kk
Yhtiövastike yhteensä
1 536,31 € / kk

Muut maksut

Vesimaksu
16 € / kk
Rahoitusmuoto
Helsingin Seudun Osuuspankki on myöntänyt yhtiölle lainan, jonka laina-aika on 25 vuotta valmistumisesta. Noin kahden ensimmäisen asumisvuoden aikana lainasta maksetaan vain koron osuus.

Talon ja tontin tiedot

Valmistumisaika
2022-08-26
Uudiskohde
Kyllä
Taloyhtiön nimi
Asunto Oy Vantaan Aventuriini
Rakennuksen tyyppi
Kerrostalo
Rakennusvuosi
2022
Huoneistojen lukumäärä
83
Kerroksia
7
Hissi
Kyllä
Energialuokka
B2018
Tontin koko
1 671 m²
Lisätietoja talosta
Siirry talosivulle
Tontin omistus
Oma

Tilat ja materiaalit

Pysäköintitilan kuvaus
Autopaikat sijaitsevat pysäköintilaitoksessa korttelin 23131 tontilla 5 .Aventuriinin kaikki myytävät autopaikat varustetaan sähköauton latausinfralla vuoden 2023 loppuun mennessä. Latausinfra mahdollistaa latauslaitteen hankinnan omalle autopaikalle. Urakka on taloyhtiöiden (Koy Apollonparkki tilaama).
Yhteiset tilat
Irtaimistovarasto, Jätehuone, Lastenvaunuvarasto, Ulkoiluvälinevarasto, Tekniset tilat, Väestösuoja

Ota yhteyttä ilmoittajaan

YIT Asuntomyynti Helsinki - Mall of Tripla
Pasilan Asema-aukio 1, 00520 Helsinki

Ota yhteyttä ilmoittajaan