147 000 €27,5 m²

Pitkänlahdenkatu 39, Keskusta, Vaasa1h+kt

Velaton hinta
147 000 €
Varaustilanne
Varattu
Asuinpinta-ala
27,5 m²
Huoneita
1
Kerros
7 / 7
Rakennusvuosi
2023
Rakennuksen tyyppi
Kerrostalo
Kaupunginosa
Keskusta
Kaupunki
Vaasa

A30

Huoletonta asumista Vaasan parhaalla sijainnilla! Laadukkaasti rakennetun uuden yksiön viihtyisyyttä lisäävät vesikiertoinen lattialämmitys ja huoneistokohtainen ilmanvaihto. Viimeistele kotisi tyyli valitsemalla mieleisesi modernit sisustusmateriaalit rakennuttajan valikoimista!

Vaasan Asemanpuiston kupeeseen valmistunut As Oy Vaasan Celeste tarjoaa helppoa ja modernia asumista historiallisessa kaupunkiympäristössä aivan keskustan liikenneyhteyksien ja ydinpalvelujen äärellä. Celesten kodit on toteutettu teknisiltä ratkaisuiltaan ja materiaaleiltaan korkeatasoisesti. Talon energiatehokkuusluokka on A. Huoneistoissa on kaukolämmöllä toimiva vesikiertoinen lattialämmitys ja ilmanvaihtoa voidaan tehostaa huoneistokohtaisesti.

Ydinkeskustan, matkakeskuksen, Asemanpuiston ja tulevan Wasa Stationin läheisyys tekevät Celesten asunnoista haluttuja todennäköisesti myös tulevaisuudessa. Kilometrin säteellä suorastaan kuhisee erilaisia kaupallisia palveluja. Keskustan kahvila-, ravintola- ja kulttuuripalvelut ovat myös kävelyetäisyydellä. Lapsiperheille tärkeät päiväkodit ja peruskoulut sijoittuvat nekin lähistolle. Eikä korkeakoulujen kampusalue Palosaaressa ole kaukana sekään.

Huom. Kuvat ovat 6. kerroksen asunnosta A25, jossa on vastaava pohja.

Peab rakentaa Kunnon koteja Peab-konserni on Pohjoismaiden suurin rakennusyhtiö. Rakennamme itse omat kohteemme yli 60 vuoden kokemuksella ja kerralla kuntoon. Olemme vakavarainen rakentaja ja alan edelläkävijä kosteudenhallinnassa, joka on meillä on yksi laadukkaan rakentamisen kulmakivistä. Rakentamisen Laatu RALA ry on myöntänyt Peabille ensimmäisenä Suomessa kosteudenhallintasertifikaatin. Se kertoo, että huomioimme kosteudenhallinnan systemaattisesti rakennusprojektiemme kaikissa vaiheissa suunnittelusta lähtien.

//

Stationsparken med dess historiska omgivning kan nu erbjuda modernt cityboende alldeles i närheten av kärncentrum. Husets teknik är modern och materialen håller hög standard. Energiklassen är A-klass. Bos...

Perustiedot

Kaupunginosa
Keskusta
Kerros
7 / 7
Asuinpinta-ala
27,5 m²
Huoneiston kokoonpano
1h+kt
Huoneita
1
Kunto
Uusi
Varaustilanne
Varattu
Parveke
Kyllä
Asunnossa sauna
Ei
Asumistyyppi
Omistus

Hinta

Velaton hinta
147 000 €
Myyntihinta
44 337 €
Neliöhinta
5 345,45 € / m2
Velkaosuus
102 663 €
Valinnaisen vuokratontin lunastusosuus
0 €
Kohde on yhtiölainoitettu
Taloyhtiölainasta on vastuussa jokainen osakas. Jos lainaa koskevia pääomavastikkeita ei saada joidenkin asuntojen osalta muutoin perittyä, maksuvelvollisuus voi langeta viime kädessä muille osakkaille.

Vastikkeet

Hoitovastike
122,38 € / kk
Pääomavastike
802,23 € / kk
Yhtiövastike yhteensä
924,61 € / kk

Talon ja tontin tiedot

Uudiskohde
Kyllä
Rakennuksen tyyppi
Kerrostalo
Rakennusvuosi
2023
Rakennusvuoden lisätiedot
2023
Huoneistojen lukumäärä
31
Kerroksia
7
Hissi
Kyllä
Taloyhtiössä on sauna
Ei
Energialuokka
A
Energiatodistus
Kyllä
Alueen kuvaus
Tästä ei Vaasassa sijainti parane! Sijainti vaikuttaa merkittävästi kodin rahallisen arvon säilymiseen. Celesten tapauksessa kaikki merkit ovat tässä suhteessa plussalla. Ydinkeskustan, matkakeskuksen, Asemanpuiston ja tulevan Wasa Stationin läheisyys tekevät Celesten asunnoista haluttuja todennäköisesti myös tulevaisuudessa. Myös arkisen asioinnin kannalta katsottuna pullat ovat erittäin hyvin uunissa. Kilometrin säteellä suorastaan kuhisee erilaisia kaupallisia palveluja. Keskustan kahvi...
Tontin omistus
Vuokralla

Ota yhteyttä ilmoittajaan

Asuntomyynti Vaasa
Puh: +358 40 048 7500
Peab Oy | Vaasa
Rauhankatu 23, 65100 Vaasa
Asuntomyynti Vaasa
Asuntomyynti Vaasa
Puh: +358 40 048 7500

Ota yhteyttä ilmoittajaan

Soita