246 300 €61 m²

Pikkukarhunkierto 11 A 4, Rykmentinpuisto, Tuusula3h+k

Velaton hinta
246 300 €
Asuinpinta-ala
61 m²
Huoneita
3
Kerros
1 / 2
Rakennusvuosi
2020
Rakennuksen tyyppi
Kerrostalo
Kaupunginosa
Rykmentinpuisto
Kaupunki
Tuusula

VALOISA ENSIMMÄISEN KERROKSEN PÄÄTYKOLMIO

OTA YHTEYTTÄ JA SOVI OMA ESITTELY! P. 0800 915 100 tai asiakaspalvelu@boklok.fi

Tervetuloa tutustumaan tähän luhtitalon alakerran valoisaan 3 h päätyasuntoon. Parasta tässä asunnossa monen mielestä on asunnon ydin, tilava "ihan oikean" keittiön ja "ihan oikean" olohuoneen yhdistelmä. Keittiössä on reilusti työskentelytilaa ja paikka ruokapöydälle, olohuoneeseen mahtuu isompikin sohvaryhmä ja sen lisäksi vielä vaikka etätyöpiste. Omaa rauhaa löytyy asunnon eri päihin sijoitetuista makuuhuoneista. Kesällä asunnon oleskelualue laajenee omalle aurinkoiselle pihalle.

Aivan oma viehätyksensä on tietysti siinä, että asunto on uusi, käyttämätön. Neutraali vaaleasävyinen asunto muuttuu omistajiensa kodiksi, kun muuttokuorma on saatu purettua, omat kalusteet ja tekstiilit paikoilleen. Muuttajien ei tarvitse varata aikaa asunnon remontoimiseen eikä huolehtia vielä pitkään aikaan taloyhtiönkään remonteista. Erinomainen asia tässä taloyhtiössä on myös edullinen hoitovastike. Se on omalla tontillaan sijaitsevassa yhtiössä vain 3,90 €/m2/kk sisältäen myös sähkötolpallisen autopaikan ja nettiyhteyden.

As. Oy Tuusulan Tähtipolkuun jo muuttaneet ovat kiitelleet uuden Rykmentinpuiston alueen rauhallisuutta ja turvallisuutta, helposti saavuttavia palveluita, upeaa, aivan vieressä sijaitsevaa puistoa lenkkipolkuineen ja leikkipaikkoineen, Tuusulan monipuolisia harrastusmahdollisuuksia ja erikseen vielä mukavia naapureita ja taloyhtiön yhteistä pihasaunaa.

Parhaan käsityksen asunnosta saat tietysti paikan päällä. Ota yhteyttä (puh. 0800 915 100 tai asiakaspalvelu@boklok.fi) ja sovi yksityisesittelystä! Esittelemme mielellämme tätä asuntoa, taloyhtiön muita vaihtoehtoja ja vastaamme kaikkiin asuntoon tai asuntokauppaan liittyviin kysymyksiisi.

Huomaathan, että ilmoituksen kuvat ja visualisoinnit eivät välttämättä ole tästä asunnosta. Ne voivat olla myös toisesta BoKlok-asunnosta, ja ovat suuntaa antavia.

BoKlok-konseptin ovat kehittäneet yhdessä Skanska ja IKEA. Yhdessä rakennamme ympäristötehokkaasti koteja ihmisille, jotka haluavat asua hyvin omassa kodissaan niin, että rahaa riittää vielä muuhunkin.

As. Oy Tuusulan Tähtipolku sijaitsee Rykmentinpuistossa, vain lyhyen matkan päässä kaikista Hyrylän palveluista. Tähtipolussa on neljä kaksikerroksista puuluhtitaloa. L-kirjaimen muotoiset puutalot muodostavat suojaisan asuinkorttelin, jonka keskelle kätkeytyy viehkeä piha leikkipaikkoineen, istutuksineen ja pihasaunoineen.

LUE LISÄÄ: skanska.fi/tahtipolku

Perustiedot

Kaupunginosa
Rykmentinpuisto
Kerros
1 / 2
Asuinpinta-ala
61 m²
Huoneiston kokoonpano
3h+k
Huoneita
3
Kunto
Uusi
Parveke
Kyllä
Parvekkeen lisätiedot
Tavallinen, lasittamaton
Asunnossa sauna
Ei
Asumistyyppi
Omistus
Uudiskohteen tila
Muuttovalmis

Hinta

Velaton hinta
246 300 €
Myyntihinta
85 493,09 €
Neliöhinta
4 037,70 € / m2

Vastikkeet

Hoitovastike
292,80 € / kk
Pääomavastike
862,05 € / kk
Yhtiövastike yhteensä
1 154,85 € / kk

Talon ja tontin tiedot

Valmistumisaika
2020-08-25
Uudiskohde
Kyllä
Taloyhtiön nimi
As. Oy Tuusulan Tähtipolku
Rakennuksen tyyppi
Kerrostalo
Rakennusvuosi
2020
Kerroksia
2
Hissi
Ei
Energialuokka
B
Lisätietoja talosta
Siirry talosivulle
Tontin omistus
Oma

Tilat ja materiaalit

Pysäköintitilan kuvaus
jokaisella asunnolla autopaikka ja lisäksi 4 paikkaa yhtiön hallinnassa

Ota yhteyttä ilmoittajaan

BoKlok Suomi
Nauvontie 18, 00280 Helsinki

Ota yhteyttä ilmoittajaan