26 228 €50 m²

Kanslerintie 17, Iso-Heikkilä, Turku2h+kt

Velaton hinta
26 228 €
Hoitovastike
716,37 € / kk
Asuinpinta-ala
50 m²
Huoneita
2
Kerros
3 / 6
Rakennusvuosi
2022
Rakennuksen tyyppi
Kerrostalo
Kaupunginosa
Iso-Heikkilä
Kaupunki
Turku

Uutta vastaava asumisoikeusasunto keskustan läheisyydessä. Tilava ja avara olohuone yhdistyy keittiöön. Makuuhuoneessa oma vaatehuone. Lasitettu parveke lisää asumismukavuutta. Sisäkuvat ovat kohteen toisesta vastaavanlaisesta asunnosta. Asunto on vapaa!

Tässä tyylikkäässä asumisoikeuskohteessa on käytetty moderneja, laadukkaita ja ajattomia materiaaleja. Lattiat ovat laminaattia ja seinät maalattuja. Eteisen kaapistoissa on peililiukuovet. Keittiössä on kalusteuuni ja keraaminen liesitaso. Pesuhuoneissa on laatoitetut seinät ja lattiat, kolmioissa myös omat saunat. Asumismukavuutta lisäävät lasitetut parvekkeet kaikissa asunnoissa. Kohteeseen tulee asukkaiden yhteiskäyttöön mm. pesula, 2 kuivaushuonetta, kerhohuone ja talosauna. Asunoissa on vesikiertoinen lattialämmitys. Kohteessa vedenkulutus mitataan asuntokohtaisesti. Asukkaiden on mahdollisuus vuokrata pihalta autolle joko lämmityspistoke- tai katospaikka.

Kanslerintie 17 sijaitsee Iso-Heikkilän kasvavassa kaupunginosassa Turun keskustasta länteen ja se kuuluu keskustan suuralueeseen. Alue tulee kokemaan merkittävän muutoksen, kun Turun keskusta-alue rakentuu ja laajenee lähivuosien aikana. Iso-Heikkilä kuuluu suunniteltuun idylliseen ja moderniin Linnakaupungin ympäristöön. Alueesta rakennetaan elävää ja monipuolista elinympäristöä, jossa palvelut ovat lähellä. Ydinkeskustaan on matkaa vain noin 2km ja sinne on hyvät bussiyhteydet. Kasvun myötä alueen arvostettavuus tulee nousemaan nykyisestä ja uudet asuinalueet tuovat mukanaan uusia palveluita.

Iso-Heikkilässä toimii monipuolinen liikuntapaikka Saippua-Center, joka tarjoaa monipuolisia liikuntamahdollisuuksia ryhmäliikuntakeskuksineen, kuntosaleineen, tanssikouluineen, joogastudioineen ja thainyrkkeilyseuroineen. Kulttuurihistoriallisesti arvokkaaseen Ruissalon saareen on vain noin kolmen kilometrin matka, jonne polkee näppärästi myös pyörällä. Ruissalo on kaupunkilaisten suosiossa ja siellä voi ulkoilla, patikoida, pyöräillä, golfata, meloa, uida ja kalastaa.

Kohde kuuluu energialuokkaan A ja sille on myönnetty vihreä rahoitus. Kuntarahoituksen vihreää rahoitusta voivat saada investointihankkeet, joilla syntyy selkeitä ja mitattavia ympäristölle hyödyllisiä vaikutuksia. Näitä ovat mm. maalämpö, aurinkoenergia ja energialuokka A. Tällaisiksi hankkeiksi luokitellaan muun muassa kestävää rakentamista, uusiutuvaa energiaa ja energiatehokkuutta edistävät investoinnit. Vihreää rahoitusta saaneiden hankkeiden osalta tehdään hiilijalanjäljen laskenta. Hankkeiden soveltuvuuden vihreän rakentamisen viitekehyksen ehtoihin arvioi puolueeton ympäristöasiantuntijoista koostuva arviointiryhmä.

Kiinteistö on savuton. Savuttomuus tarkoittaa, että tupakointi on kielletty koko kiinteistössä, sen huoneistoissa, parvekkeilla, piha-alueilla ja yhteisissä tiloissa.

Perustiedot

Sijainti
Kanslerintie 17, 20200 Turku
Kaupunginosa
Iso-Heikkilä
Kerros
3 / 6
Asuinpinta-ala
50 m²
Kokonaispinta-ala
50 m²
Huoneiston kokoonpano
2h+kt
Huoneita
2
Vapautuu
Heti vapaa
Parveke
Kyllä
Parvekkeen lisätiedot
Lasitettu parveke
Asunnossa sauna
Ei
Asumistyyppi
Asumisoikeus
Lisätiedot
Alkup. asomaksu: 23 583,20 € indeksikorotus: 2 644,84 €
Postitoimipaikka
Turku

Hinta

Velaton hinta
26 228,04 €
Neliöhinta
524,56 € / m2

Vastikkeet

Hoitovastike
716,37 € / kk

Muut maksut

Vesimaksun lisätiedot
Vesimaksu 22,00 €/kk/hlö
Muut kustannukset
Vakuus: 1 432,74 €

Talon ja tontin tiedot

Uudiskohde
Ei
Rakennuksen tyyppi
Kerrostalo
Rakennusvuosi
2022
Kerroksia
6
Hissi
Kyllä
Taloyhtiössä on sauna
Kyllä
Energialuokka
A2018
Lisätietoja talosta
Siirry talosivulle

Tilat ja materiaalit

Yhteiset tilat
Sauna

Ota yhteyttä ilmoittajaan

Jenna Holopainen
Myyntineuvottelija
Puh: 04578844389
Tee hakemus
TA-Asumisoikeus Oy
Knitter Business Park, Kutojantie 6-8, 02630 Espoo
Jenna Holopainen
Myyntineuvottelija
Jenna Holopainen
Myyntineuvottelija
Puh: 04578844389

Ota yhteyttä ilmoittajaan

Tee hakemus
Soita