125 000 €23,5 m²

Linkkitorninkatu 3 B, Pääskyvuori, Turku1h+kt+rp

Velaton hinta
125 000 €
Hoitovastike
89 € / kk
Asuinpinta-ala
23,5 m²
Huoneita
1
Kerros
1 / 8
Rakennusvuosi
2023
Rakennuksen tyyppi
Kerrostalo
Kaupunginosa
Pääskyvuori
Kaupunki
Turku

Nyt myynnissä Turun Pääskyvuoresta osoitteesta Linkkitorninkatu 3 näppärä yksiö. Erinomainen kohde esimerkiksi asuntosijoittajalle.

Tervetuloa tyylillä suunniteltuun upouuteen kortteliin Pääskyvuoreen, maalämmöllä lämpiävään edullisten asuinkustannusten ekologiseen kerrostaloon. Linkkitorninkadulle, Pääskyvuoren vanhalle kasarmialueelle rakentuu kahden talon korkea ja komea kerrostaloyhtiö Turun Linkkitornin Valo. Talojen koko puistonpuoleinen seinä täyttyy leveistä parvekkeista, joista näkymät suuntaavat länteen Jaanintien ja Linkkitorninkadun väliin jäävään metsään. Myös Linkkitorninkadun itäpuoli jää puistoalueeksi, joten ympäristö on vehreä ja hellii reippailijoita sekä muuten vaan raikkaasta ulkoilmasta nauttijoita.

Tämä yksiö on kauniin valoisia ja tyyliltään ajattoman vaalea. Pohjaratkaisu on näppärä ja tähän kotiin asettelet kätevästi kaiken tarvittavan. Ranskalaiselta parvekkeelta voit katsella maailmanmenoa. Asunto sijaitsee talon ensimmäisessä kerroksessa. Taloyhtiöstä löydät kattosaunan on ylimmästä kerroksesta.

Asunto Oy Turun Linkkitornin Valo on 96 asuinhuoneiston taloyhtiö, joka valmistuu arviolta syyskuussa 2023. Tässä taloyhtiössä lämmitysmuotona on tehokas ja edullinen maalämpö. Turun Linkkitornin Valon lämmitys hoidetaan maalämpöjärjestelmällä, jossa lämpö johdetaan maasta huoneistojen vesikiertoiseen lattialämmitysjärjestelmään. Myös poistoilma hyödynnetään lämmön talteenottojärjestelmällä. Maalämpö on uusiutuvaa energiaa ja järjestelmä on oikein huollettuna erittäin pitkäikäinen, siksi se on ekologinen ja kestävä tapa tuottaa lämmitys kerrostaloihin. Linkkitornin Valossa jokaisella asunnolla on oma ilmanvaihtojärjestelmänsä, käryt eivät siis kulkeudu huoneistosta toiseen.

Talojen sijainti palvelee loistavasti. Vain 10 minuutin kävelymatkan päästä löytyy Turun suurin Prisma, sekä sen kyljestä mm. joka päivä auki oleva apteekki, kahvila, kampaamo, Hesburger ja Alko. Turun keskustaan matkaa Linkkitorninkadulta kertyy noin 5 km. Bussilinja 32/42 Jaaninojan pysäkiltä keskustaan on yksi Turun vilkkaimpia, bussit kulkevat parhaillaan 10 minuutin välein. Linkkitornin Valo on loistava koti pyöräilijälle, hyviä reittejä lähtee moneen suuntaan ja taloon rakennetaan pyörävarasto. Autoilija hurauttaa ohikulkutielle 5 minuutissa, josta moottoritie jatkuu Helsingin tai Naantalin suuntaan.

RS-kohde. Kohde valmistunut syyskuussa 2023. Vuokra-arvio huoneistosta 540e/kk + käyttömaksut.

Ota yhteyttä, mikäli tämä asunto kiinnostaa,

Asuntoa myy – Asuntoneuvoja LKV Oy Jussi Takala Kiinteistönvälittäjä LKV 040 215 7570 jussi.takala@versusasunnot.fi

Versus Asunnot Oy on 19.4.2022 alkaen osa Suomen Asuntoneuvoja -konsernia.

Perustiedot

Sijainti
Linkkitorninkatu 3 B, 20540 Turku
Kaupunginosa
Pääskyvuori
Kohdenumero
20889737
Kerros
1 / 8
Asuinpinta-ala
23,5 m²
Kokonaispinta-ala
23,5 m²
Pinta-alojen lisätiedot
yhtiöjärjestyksen mukainen, isännöitsijäntodistuksen mukainen
Huoneiston kokoonpano
1h+kt+rp
Huoneita
1
Kunto
Uusi
Lisätietoa vapautumisesta
sopimuksen mukaan
Keittiön varusteet
Liesi: keraaminen, erillisuuni, liesitaso. Kylmäsäilytys: jääkaappi/pakastin. Varustus: liesikupu, liesituuletin, astianpesukone.
Parveke
Kyllä
Parvekkeen lisätiedot
Tyyppi: ranskalainen.
Kylpyhuoneen varusteet
Varustus: pesukoneliitäntä, wc-istuin, suihku, peilikaappi.
Säilytystilat
Kuvaus: Huoneistokohtainen irtaimistovarasto.
Asumistyyppi
Omistus
Uudiskohteen tila
Rakenteilla
Kohde on
Osakehuoneisto

Hinta

Velaton hinta
125 000 €
Myyntihinta
46 711 €
Lainaosuuden maksu
Kyllä
Neliöhinta
5 319,15 € / m2
Velkaosuus
78 289 €

Vastikkeet

Hoitovastike
89 € / kk
Pääomavastike
344 € / kk
Yhtiövastike yhteensä
433 € / kk

Muut maksut

Vesimaksun lisätiedot
oma mittari
Muut kustannukset
Muut maksut: Rahoitusvastikkeen korko on 12kk euribor + 2,10% (marginaali) joka lasketaan 12kk euribor + 1,100% (marginaali) kun rakennusaika on päättynyt ja hallinnanluovutuskokous pidetty. Ensimmäinen vuosi on lyhennysvapaalla valmistumisesta, milloin maksetaan vain pelkkä korko. Hallinnonluovutuskokous pidetään noin 1-3 kuukauden kuluttua taloyhtiön luovutuksesta. Huoneistojen hoitovastike 4,00 €/m2/kk. Taloyhtiön laina-aika 25 v, hallinnan luovutuksen jälkeen alkuun vuosi lyhennysvapaata. Tontin vuokra sisältyy hoitovastikkeeseen. - Hoitovastike sisältää tontin vuokran. - Mediavastike 4,00eur/kk. * Huomioithan, että korkojen nousu on vaikuttanut myös rahoitusvastikkeiden nousuun taloyhtiölainoissa.

Talon ja tontin tiedot

Uudiskohde
Ei
Taloyhtiön nimi
Asunto Oy Turun Linkkitornin Valo
Rakennuksen tyyppi
Kerrostalo
Rakennusvuosi
2023
Huoneistojen lukumäärä
96
Kerroksia
8
Hissi
Kyllä
Taloyhtiössä on sauna
Kyllä
Rakennusmateriaali
elementti, betoni
Kattomateriaali
bitumikermi
Kattotyyppi
pulpetti
Energialuokka
B2018
Energiatodistus
Kyllä
Kiinteistön antennijärjestelmä
kaapeli-tv
Kiinteistönhoito
huoltoyhtiö
Kaavoitustiedot
Lisätietoja antaa: Turun kaupunki
Kaavatilanne
Asemakaava
Lisätietoja lämmityksestä
maalämpö
Tontin vuokra päättyy
01.12.2070
Tontin vuokra
58560 EUR/v.
Maanvuokraaja
Turun kaupunki
Tontin omistus
Vuokralla

Tilat ja materiaalit

Yhteiset tilat
sauna, Huoneistokohtaiset varastot. Taloyhtiössä muuta: Huoneistokohtaiset irtaimistovarastot ja ulkoiluvälinevarastot molemmissa taloissa. Taloyhtiön sauna A-talon ylimmässä kerroksessa. B-talossa kuivaushuone. Pihakannen alla autohalli, joka toteutetaan erillisenä taloyhtiönä.
Pintamateriaalit
Lattia: Keittiössä: laminaatti. Pesutiloissa: laatta. Olohuoneessa: laminaatti. Seinät: Keittiössä: maalattu. Pesutiloissa: kaakeli. Olohuoneessa: maalattu.

Ota yhteyttä ilmoittajaan

Jussi Takala
Kiinteistönvälittäjä, LKV, LVV
Puh: 0402157570
Asuntoneuvoja LKV Oy
Seuralantie 5, 60220 Seinäjoki
Jussi Takala
Kiinteistönvälittäjä, LKV, LVV
Jussi Takala
Kiinteistönvälittäjä, LKV, LVV
Puh: 0402157570

Ota yhteyttä ilmoittajaan

Soita

Oikotie on osa Schibsted Marketplaces -konsernia. Schibsted News Media AB ja Schibsted ASA vastaavat tietojesi käsittelystä tällä sivustolla. Lue lisää