237 500 €43,5 m²

Vanhansillankatu 8 A 62, Härmälänranta, Tampere2h+kt

Velaton hinta
237 500 €
Asuinpinta-ala
43,5 m²
Huoneita
2
Kerros
6 / 7
Rakennusvuosi
2023
Rakennuksen tyyppi
Kerrostalo
Kaupunginosa
Härmälänranta
Kaupunki
Tampere

Kaksio täynnä tyyliä ja laatua

Kuudennen kerroksen 43,5-neliöisessä persoonallisessa kodissa arkea sujuvoittavat tasokkaasti varusteltu keittotila, tilavat säilytysjärjestelmät vaatehuoneen kera ja näppärä erillinen monitoimitila. Arjen huolet häviävät omalla isolla parvekkeella urbaanin vehreitä maisemia ihaillessa.

Oleskelutilat

Tässä kodissa on nerokkaasti suunnitellut neliöt. Eteisestä löytyvä monitoimitila on yksin kodin kohokohdista, johon mahtuu sijoittamaan esimerkiksi kätevän työpisteen. Olohuoneen ja tilavan keittotilan muodostama kaunis kokonaisuus saa rutkasti luonnonvaloa etelään päin suuntautuvista ikkunoista. Keittiössä on tasokkaat Puustellin kalusteet ja Boschin kodinkoneet, kuten induktioliesi, kalusteuuni ja -mikro, jääkaappipakastin sekä kalustepeitteinen astianpesukone. Tavarat pysyvät hyvässä järjestyksessä eteisen liukuovellisessa Puustellin säilytysjärjestelmässä sekä makuuhuoneen isossa vaatehuoneessa. Viihtyisän kodin neliöt jatkuvat tilavalle koko asunnon levyiselle parvekkeelle, josta on väljät maisemat viereiseen urheilupuistoon. Asunnossa on lattialämmitys ja varaus jälkiasenteiselle ilmalämpöpumpulle.

Kylpyhuone

Pesutiloissa toistuu kodin modernit ja kauniit linjat. Kylpyhuoneen varusteluun kuuluu seinä-wc, korkea pyykkikaappi, peili led-valolla sekä tilavaraus pesutornille. Suihkunurkkauksen taiteovet ovat kirkasta lasia. Tunnelmaa luovat tyylikkäät kromiyksityiskohdat sekä kattoon upotettu led-valaistus. Lattialaatat ovat väriltään tummanharmaat, suuret seinälaatat kiiltävän valkoiset. Pesutiloissa on mukavuuslattialämmitys.

Yhteistilat

Vellamo 1:n kotikorttelissa on panostettu viihtyvyyteen ja toimiviin yhteistiloihin. Kotikulmilta löytyvät upeat ulkoilureitit ja harrastusmahdollisuudet innostavat liikkumaan, ja reippailun jälkeen on ihana vetäytyä talosaunan lauteille nauttimaan löylyistä. Suojaisalla ja autottomalla korttelipihalla on tilaa oleskella, kuntoilla tai heittäytyä leikin riemuun. Kesällä koko perheen herkullinen piknik katetaan sisäpihalle pihapaviljongin suojaan. Polkupyörille on varattu runsaasti säilytystilaa ja arkea helpottaa kotitalon yhteistiloista löytyvä kuivaushuone, pyöränhuoltopiste sekä kuraisien koirantassujen ja lastenvaunujen näppärä pesupiste. Vellamo 1 on A-energialuokan kotitalo.

Autopaikat

Osakkailla on mahdollisuus ostaa pysäköintiyhtiön osake, joka oikeuttaa käyttämään yhtä nimeämätöntä autopaikkaa. Nimeämättömät autopaikat sijaitsevat pihakannen alla sekä läheisessä parkkitalossa. Autopaikoilla on lämmitystolpan lisäksi sähköauton latausvalmius.

Taloyhtiön tiedot

Omalla tontilla vehreissä järvimaisemissa

Härmälänrannan elämäniloiseen naapurustoon sijoittuvat kodit ovat nyt muuttovalmiita. Omalle tontille asettunut Vellamo 1 kutsuu Pyhäjärven välittömään läheisyyteen.

Asunto Oy Tampereen Vellamo?1 kutsuu sinut Pyhäjärven läheisyyteen Härmälänrantaan. Lähietäisyydeltä löytyvät sekä kattavat palvelut, hyvät julkisen liikenteen kulkuyhteydet, että kevyenliikenteen väylät, mutta silti eletään lähellä virkistävää luontoa. 7-kerroksinen uudiskohde tarjoaa 73 uutta Bonava-kotia yksiöistä isompiin perheasuntoihin. Monipuolinen huoneistovalikoima vastaa moneen elämäntilanteeseen, neliöiden vaihdellessa 27,5:n ja 71,5:n välillä. Kodeissa on Puustellin hyvin varustellut keittotilat, tyylikkäät kylpyhuoneet sekä käytännölliset säilytysratkaisut. Lattialämmitys mahdollistaa monipuoliset sisustusmahdollisuudet suurten ikkunoiden päästäessä luonnonvalon upeasti sisään. Jokaiseen kotiin on toteutettu varaus jälkiasenteiselle ilmalämpöpumpulle. Kaikkien kotien oleskelutilat jatkuvat lasitetuille parvekkeille, jossa on ihana levätä arjen lomassa. Vellamo 1 on A-energialuokan kotitalo. Tutustu nyt Vellamo 1:n hurmaaviin koteihin, ihastu ja löydä omasi.

Modernia asumista luontopolkujen varrella

Härmälänrannan Vellamon kotikorttelin suunnittelussa on panostettu paitsi sujuvaan arkeen myös rentoutumiseen ja viihtyisään yhdessäoloon. Kotikorttelin läheltä löytyvät monipuoliset harrastus- ja liikuntamahdollisuudet sekä vehreä luonto lenkkipolkuineen. Reippaan ulkoilun päätteeksi on mukava vetäytyä kotitalon saunaosastolle iltaa tunnelmoimaan. Suojaisalle korttelipihalle toteutetaan muun muassa kuntoilualue, paviljonki sekä toiminnallinen leikkialue perheen pienimmille. Polkupyörille on varattu runsaasti säilytystilaa ja kotitalon yhteistiloista löytyy kuivaushuone, pyöränhuoltopiste sekä kätevä pesupiste kuraisille koirantassuille ja lastenvaunuille. Digitaalisen iLOQ-lukituksen ansiosta asukas tarvitsee vain yhden avaimen, johon voidaan ohjelmoida kaikki pääsyoikeudet, ja kadonnut avain saadaan poistettua järjestelmästä ilman yhdenkään avaimen tai lukon vaihtoa. DoorBird-ovipuhelin toimii älypuhelimella. Nimeämättömät autopaikat sijaitsevat pihakannen alla sekä läheisessä parkkitalossa. Autopaikoilla on lämmitystolpan lisäksi sähköauton latausvalmius. Tervetuloa viihtymään sympaattiseen Härmälärannan Vellamoon.

Bonava-turva

Pääset uuteen kotiin huolettomin mielin jo ennen kuin nykyinen asuntosi on myyty. Maksamme uuden kotisi vastikemaksut jopa vuoden ajan vanhan asuntosi ollessa myynnissä.

Tutustu koteihin >>

Perustiedot

Kaupunginosa
Härmälänranta
Kohdenumero
70029640
Kerros
6 / 7
Asuinpinta-ala
43,5 m²
Huoneiston kokoonpano
2h+kt
Huoneita
2
Kunto
Uusi
Lisätietoa vapautumisesta
Arviolta 10/2023
Parveke
Kyllä
Asumistyyppi
Omistus
Kohde on
Osakehuoneisto

Hinta

Velaton hinta
237 500 €
Myyntihinta
71 400 €
Lainaosuuden maksu
Kyllä
Neliöhinta
5 459,77 € / m2
Velkaosuus
166 100 €
Lisätietoa velkaosuudesta
Yhtiölainan takaisinmaksuaika on 25 vuotta. Lainan myöntäjä S-Pankki Oyj.
Kohde on yhtiölainoitettu
Taloyhtiölainasta on vastuussa jokainen osakas. Jos lainaa koskevia pääomavastikkeita ei saada joidenkin asuntojen osalta muutoin perittyä, maksuvelvollisuus voi langeta viime kädessä muille osakkaille.

Vastikkeet 26.10.2023-31.10.2025

Hoitovastike
160,95 € / kk
Pääomavastike
709,70 € / kk
Yhtiövastike yhteensä
870,65 € / kk

Vastikkeet 01.11.2025 alkaen

Hoitovastike
160,95 € / kk
Pääomavastike
1 310,68 € / kk
Yhtiövastike yhteensä
1 471,63 € / kk
Lisätietoa vastikkeista

Pääomavastiketta peritään, jos et maksa pois asuntokohtaista osuutta taloyhtiölainasta. Pääomavastike perustuu viitekorkoon Euribor 12 kk 4,154 % (24.10.2023) + marginaali 0,90 % = 5,054 %.
Lyhennyksen sisältämä pääomavastike on laskettu oletuksella, että lainan korko on lyhennysten alkaessa yllä olevan mukainen. Kaksi valmistumisen jälkeistä vuotta ovat lyhennysvapaita. Lainan lyhennyksen sisältämää pääomavastiketta voidaan kuitenkin periä aikaisemmin, mikäli yhtiökokous näin päättää.

Talon ja tontin tiedot

Uudiskohde
Kyllä
Taloyhtiön nimi
Tampereen Vellamo 1
Rakennuksen tyyppi
Kerrostalo
Rakennusvuosi
2023
Kerroksia
7
Hissi
Kyllä
Taloyhtiössä on sauna
Kyllä
Energiatodistus
Kyllä
Lämmitys
Kaukolämpö
Lisätietoja lämmityksestä
Kaukolämpö
Tontin omistus
Oma
Onko osuus tontista lunastettu
Ei

Ota yhteyttä ilmoittajaan

Tampere, asuntomyynti
Toimisto
Puh: 0800 418 500
Bonava Suomi Oy/Tampere
Hämeenkatu 15, 33100 Tampere
Tampere, asuntomyynti
Toimisto
Tampere, asuntomyynti
Toimisto
Puh: 0800 418 500

Ota yhteyttä ilmoittajaan

Soita