Hiljainen myynti - huomisen kohteet jo tänään!

Tulossa myyntiin -merkinnällä olevat asuntoilmoitukset ovat hiljaisessa myynnissä olevia asuntoja. Seuraamalla näitä asuntoja saat tietää aina ensimmäisten joukossa, mitkä asunnot ovat tulossa myyntiin. Ota yhteys ilmoittajaan ja kerro kiinnostuksestasi asuntoa kohtaan.

TULOSSA MYYNTIIN

379 000 €94 m²

Tammirannantie 11 A 15, Vuorela, Siilinjärvi4h + avok + s + p

Velaton hinta
379 000 €
Hoitovastike
4 € / kk
Asuinpinta-ala
94 m²
Huoneita
4
Kerros
3 / 5
Rakennusvuosi
2011
Rakennuksen tyyppi
Kerrostalo
Kaupunginosa
Vuorela
Kaupunki
Siilinjärvi

IHANA OSAKE 4 h+ k KALLAVEDEN RANNALLA, VUORELASSA

ENNEN KUIN LUET PIDEMMÄLLE, SINUN ON HYVÄ TIETÄÄ:

- HARKITSEMME kotimme myymistä vain, mikäli löytyy ostaja, joka arvostaa laatua, ja on valmis maksamaan haluamme summan; 379 000 euroa.

- huoneisto vapautuu sopimuksen mukaan.

- osakekaupan yhteydessä on mahdollisuus ostaa myös sähköautonlatauspistokkeella varustettu lämmin autotalli (virallinen nimitys autohalli)

VALOISASSA KODISSAMME ON ikkunoita kolmeen ilmansuuntaan. Yhdestäkään ikkunasta ei tarvitse katsella naapuritalon ikkunoita eikä parvekkeita, vaan voi ihailla kaunista luontoa. Viidestä ikkunasta avautuu näkymä Kallavedelle. Toimiva pohjaratkaisu.

Kodin pintojen värit; valkoinen, hiilenharmaa ja lämmin puu toimivat kuin maalamaton taulu, joka mahdollistaa kodin ”maalaamisen” tekstiileillä, tauluilla ja muilla taide-esineillä, huonekasveilla ja kukkasilla, huonekaluja unohtamatta.

Iso olohuone, saarekkeellinen keittiö sekä ruokailutila ovat yhtä avointa tilaa. Saareke on sijoitettu olohuoneeseen nähden niin, että se pitää katseelta piilossa likaiset astiat, jotka ehtii laittaa astianpesukoneeseen vasta sitten, kun se sinulle sopii, esimerkiksi vieraiden lähdettyä.

Pesuhuone ja sauna ovat ikkunalliset. Pesuhuoneessa on paljon säilytys- ja työskentelytilaa vaikkapa lakanoiden mankelointiin. Kääntyvä suihkuseinä on taidelasia (Lasilinkki). Lattialämmitys. Toinen WC sijaitsee pesuhuoneessa.

Tilava, lasitettu parveke, jonka lattia laatoitettu.

Materiaalit ovat aikaa kestäviä, esim. keittiön ja pesuhuoneen työtasot ovat kiveä, makuuhuoneitten liukuovet lasia. Osa päämakuuhuoneen kaappien hyllyistä ulosvedettäviä. Pesuhuoneen ja erillisen wc:n seinät on kaakeloitu ja lattiat laatoitettu. Kodinkoneet rosteria. Kuivatilojen lattiat leveää Kartano-tammiparkettia. Seinät maalattu / tapetoitu. Runsaasti säilytystilaa. Taloyhtiön laajakaistayhteys. Kylmiö, häkkikomerot ja taloyhtiön varastotilat sijaitsevat pohjakerroksessa. Talossa on hissi. Huomionarvoinen asia: Ikkunallisen rappukäytävän portaat on suunniteltu ja toteutettu ensiluokkaisesti (et joudu kävelemään kapeita, vaarallisia kierreportaita). Kaukolämpö.

Omaan rantaan pääsee rappuja pitkin. Rannassa on uintilaituri.

Rauhallinen sijainti. Ei läpikulkuliikennettä. Taloyhtiön pihat on laadukkaasti viherrakennettu, laatoitettu sekä asfaltoitu. Luonto- ja lenkkipolut lähtevät aivan talon nurkalta. Talvella on mahdollisuus hiihtää järvenjäällä. Yhteyslatu lähtee rannasta, johon matkaa noin 30 metriä parvekkeelta mitattuna.

Talo on rakennettu (2011) rinteeseen. Koti sijaitsee 3. kerroksessa, joka on 4. asuttu kerros huomioiden pohjakerroksessa olevan osakkeen. Kallaveden pinnasta mitattuna sijainti vastannee kuudetta kerrosta, eli näkymät ovat huikeat.

Extraa: Voit ihailla vuodenaikojen vaihtelua myös saunanlauteilta käsin, sekä kaamosaikaan nähdä Toivalan valaistun tsasounan pilkistävän puiden takaa. Olohuoneesta ja parvekkeelta voit nähdä Puijon tornin kaukana horisontissa. Luoteeseen antavan makuu-/työhuoneen ikkunasta voit liputuspäivinä ihailla siniristilipun liehumista.

Vakavarainen taloyhtiö, jossa huippuhallitus ja todella mukavat naapurit.

Edullinen hoitovastike: Asuinhuoneet 4 €/m2/kk. Autotalli 2 m2/kk. Vesimaksuennakko 15 euroa/hlö/kk (oma vesimittari).

Palvelut ovat lähes kivenheiton päässä: Esim. terveysasema, hammaslääkäri, Kunnonpaikan kylpylä, savusauna, kuntosali jne. noin 400 m, laboratorio ja neuvola noin 800 m, kaupat, noin 1 km, koulu noin 1,5 km. Päiväkoti noin 300 m. Leipomon kahvila, 200 m. Bussipysäkki noin 200 m. Kuopion tori noin 10 - 11 km. Kasurilan laskettelurinne noin 8,6 km, Tahkon laskettelurinne 68 km. Lentoasemalle noin 7 km. Rautatieasema noin 10 km.

Perustiedot

Kaupunginosa
Vuorela
Kohdenumero
16473005
Kerros
3 / 5
Asuinpinta-ala
94 m²
Kokonaispinta-ala
94 m²
Huoneiston kokoonpano
4h + avok + s + p
Huoneita
4
Kunto
Hyvä
Kunnon lisätiedot
Aikaa kestävät materiaalit; keittiössä ja pesuhuoneessa kivitasot, makuuhuoneiden ovet lasiliukuovia, Kartano-tammiparketti jne.
Lisätietoa vapautumisesta
Sopimuksen mukaan.
Keittiö
Avokeittiö
Parveke
Kyllä
Asunnossa sauna
Kyllä
Asumistyyppi
Omistus
Kohde on
Osakehuoneisto
Osakeluettelo on siirretty huoneistojärjestelmään
Ei

Hinta

Velaton hinta
379 000 €
Myyntihinta
379 000 €
Neliöhinta
4 031,91 € / m2

Vastikkeet

Hoitovastike
4 € / kk
Yhtiövastike yhteensä
320,10 € / kk

Muut maksut

Vesimaksu
12 € / kk
Vesimaksun lisätiedot
Oma vesimittari.

Talon ja tontin tiedot

Rakennuksen tyyppi
Kerrostalo
Rakennusvuosi
2011
Kerroksia
5
Energialuokka
C2013

Ota yhteyttä ilmoittajaan

Helena Varis
Puh: +358505220244
Helena Varis
Helena Varis
Puh: +358505220244

Ota yhteyttä ilmoittajaan

Soita