178 500 €30,5 m²

Rautionkatu 20, Limingantulli, Oulu1h+kt+alk

Velaton hinta
178 500 €
Varaustilanne
Vapaa
Asuinpinta-ala
30,5 m²
Huoneita
2
Kerros
4 / 5
Rakennusvuosi
2023
Rakennuksen tyyppi
Kerrostalo
Kaupunginosa
Limingantulli
Kaupunki
Oulu

A28

Tilava yksiö, jonka suunnittelussa on panostettu asunnon jokapäiväiseen toimivuuteen. Sängylle jää suojaisa paikka alkoviin. Kaappitilaa löytyy eteisestä, huonetilasta ja alkovin yläkaapeista. Huoneiston levyinen lasitettu parveke on suojaisan sisäpihan suuntaan.

Sepänportin asunnot ovat hyvin suunniteltuja tilatehokkaita kaupunkikoteja. Yhteistä kaikille huoneistoille ovat kookkaat ikkunat ja laadukkaat pintamateriaalit. Oleskelutilat laajenevat kesäkaudelle lasitetulle parvekkeelle. Osaan ensimmäisen kerroksen asuntoja kuuluu myös oma terassi ja asuntopiha.

Sepänportin suunnittelussa on tähdätty asumismukavuuden optimointiin. Yhtiön ja kotien lämmityksestä huolehtii miellyttävä ja energiatehokas vesikiertoinen lattialämmitys. Lämmön talteenotolla varustettua ilmanvaihtoa voi säätää kotikohtaisesti. Nykyaikaiset tietoliikenneyhteydet ilahduttavat niin etätyöskentelijää kuin vapaa-ajanviettäjää.

Sepänportti rakennetaan vahvasti kehittyvään Limingantulliin monipuolisten palveluiden ja liikuntamahdollisuuksien naapurustoon. Julkisen liikenteen yhteydet ydinkeskustaan ovat toimivat ja nopeat. Polkupyörällä ajaa toripolliisia moikkaamaan 10 minuutissa. Autolle voit hankkia pysäköintipaikan Mestarikorttelin talojen yhteisestä maanalaisesta autohallista. Hallista pääsee etenemään kotiovelle mukavasti sisätiloissa. Lumityöt hoitaa huoltoyhtiö. Sinä voit keskittyä rentouttavaan kotoiluun ja elämästä nauttimiseen.

Peab rakentaa Kunnon koteja Peab-konserni on Pohjoismaiden suurin rakennusyhtiö. Rakennamme itse omat kohteemme yli 60 vuoden kokemuksella ja kerralla kuntoon. Olemme vakavarainen rakentaja ja alan edelläkävijä kosteudenhallinnassa, joka on meillä on yksi laadukkaan rakentamisen kulmakivistä. Rakentamisen Laatu RALA ry on myöntänyt Peabille ensimmäisenä Suomessa kosteudenhallintasertifikaatin. Se kertoo, että huomioimme kosteudenhallinnan systemaattisesti rakennusprojektiemme kaikissa vaiheissa suunnittelusta lähtien.

Perustiedot

Sijainti
Rautionkatu 20, 90400 Oulu
Kaupunginosa
Limingantulli
Kerros
4 / 5
Asuinpinta-ala
30,5 m²
Huoneiston kokoonpano
1h+kt+alk
Huoneita
2
Kunto
Uusi
Varaustilanne
Vapaa
Parveke
Kyllä
Asunnossa sauna
Ei
Asumistyyppi
Omistus

Hinta

Velaton hinta
178 500 €
Myyntihinta
53 760 €
Neliöhinta
5 852,46 € / m2
Velkaosuus
124 740 €
Valinnaisen vuokratontin lunastusosuus
0 €
Kohde on yhtiölainoitettu
Taloyhtiölainasta on vastuussa jokainen osakas. Jos lainaa koskevia pääomavastikkeita ei saada joidenkin asuntojen osalta muutoin perittyä, maksuvelvollisuus voi langeta viime kädessä muille osakkaille.

Vastikkeet

Hoitovastike
88,45 € / kk
Pääomavastike
1 050,84 € / kk
Yhtiövastike yhteensä
1 139,29 € / kk

Talon ja tontin tiedot

Uudiskohde
Kyllä
Rakennuksen tyyppi
Kerrostalo
Rakennusvuosi
2023
Rakennusvuoden lisätiedot
2023
Huoneistojen lukumäärä
45
Kerroksia
5
Hissi
Kyllä
Taloyhtiössä on sauna
Ei
Energialuokka
A
Energiatodistus
Kyllä
Alueen kuvaus
Limingantullista on kehittynyt Oulun uusi nuorekas kasvukeskus aivan ydinkeskustan viereen. Alueella on runsaasti työpaikkoja, suurmyymälöitä sekä joukko uusia kerrostalokoteja. Aktiivisesti kasvava kaupankäynnin ja asumisen keskus vetää puoleensa lisää ihmisiä ja yrityksiä, mikä yleensä tietää hyvää myös asuntojen tulevalle arvolle. Peab on rakentanut ja rakentamassa Limingantulliin lukuisia uusia kerrostaloja. Uusimmat näistä nousevat Mestarikortteliin. Sepänportin lähinaapureita ovat Sepä...
Tontin omistus
Oma

Ota yhteyttä ilmoittajaan

Asuntomyynti Oulu
Puh: +358 40 6176 040
Peab Oy | Oulu
Rautatienkatu 86, 90400 Oulu
Asuntomyynti Oulu
Asuntomyynti Oulu
Puh: +358 40 6176 040

Ota yhteyttä ilmoittajaan

Soita