889 000 €97,5 m²

Pakkahuoneenkatu 24 A 94, Keskusta, Oulu3H+K+S

Velaton hinta
889 000 €
Asuinpinta-ala
97,5 m²
Huoneita
3
Kerros
16 / 16
Rakennusvuosi
2023
Rakennuksen tyyppi
Kerrostalo
Kaupunginosa
Keskusta
Kaupunki
Oulu

Ylimmän 16-kerroksen kaunis, tasokas ja upeita merinäkymiä tarjoava kattohuoneisto asumisenlaatua ja hiljaisuutta arvostavalle.

Avara kulmahuoneisto, johon valo tulvii korkeista ikkunoista. Kodin kruunaa koko asunnon levyinen lasitettu parveke kohti aamuaurinkoa. Liukuovet avaamalla koko kaupunki on osa olohuonettasi aamunkoitteessa ja leppeinä kesäiltoina.

Modernissa, erillisessä keittiössä on tilaa suuremmankin seurueen viihtyä päivällispöydän antimien äärellä. Olohuoneen vieressä sijaitsee liukuovien takana huone, makuuhuone, kirjasto, harrastehuone, tila taipuu moneksi. Myös täältä liukuovet avautuvat parvekkeelle ihastelemaan esteettömiä näkymiä.

Päämakuuhuoneessa on hulppea koko seinän levyinen liukuovellinen säilytysjärjestelmä. Kylpyhuone ja sauna kodinhoidollisine tiloineen huokuvat ylellisyyttä. Kodissa on arvokkuutta ja linjakkuutta jollaista harvoin on tarjolla.

Täysin omassa luokassaan Oulun keskustassa Huippusijainneille omalle tontille valmistunut tasokas arvokiinteistö As. Oy Oulun Plaanatorni on kuin veistos keskellä kaupunkia. Plaanatorni kuuluu parhaaseen A-energialuokkaan. Rakennuksen omavaraisuutta tukevan energiatuotannon ja hyvän energiasuunnittelun ansiosta voit elää vastuullisesti mukavuudesta tinkimättä – ja kustannuksia säästäen.

Plaanatornissa on yhteensä 94 upeaa kotia, joissa on huoneita yhdestä neljään ja upeat kaupunkinäkymät. Tähän 11. kerroksen kolmen huoneen kulmahuoneistoon valo tulvii korkeista ikkunoista. Kodin kruunu on koko asunnon levyinen lasitettu parveke.

Plaanatornin kotien sisätiloissa pääroolissa on laadukas muotoilu ja tasokas suunnittelu. Isot ikkunat yltävät jokaisessa kodissa miltei lattiasta kattoon ja parvekkeille kuljet lasiliukuovista.

Lattialämmityksen ja liukuovien ansiosta asunnoissa ei ole mitään sisustamisen tiellä. Sovi oma esittelyaika ja tule kuulemaan lisää.

Plaanatorni tavoittelee Rakennustiedon ympäristöluokitusta, jonka ansiosta uudet kodit ovat sekä mukavia että kestäviä. Rakennustiedon ympäristöluokitus on merkki siitä, että ympäristövastuullisuus on huomioitu uuden asuintalon suunnittelu- ja rakennusvaiheessa.

Asunnon pohjakuvasta näet tämän huoneiston.

Tutustu koteihin: skanska.fi/plaanatorni

Perustiedot

Kaupunginosa
Keskusta
Kerros
16 / 16
Asuinpinta-ala
97,5 m²
Huoneiston kokoonpano
3H+K+S
Huoneita
3
Kunto
Uusi
Parveke
Kyllä
Parvekkeen lisätiedot
Tavallinen, lasitettu
Asunnossa sauna
Kyllä
Asumistyyppi
Omistus
Uudiskohteen tila
Muuttovalmis

Hinta

Velaton hinta
889 000 €
Myyntihinta
266 700 €
Neliöhinta
9 117,95 € / m2

Vastikkeet

Hoitovastike
277,88 € / kk
Pääomavastike
4 888,61 € / kk
Yhtiövastike yhteensä
5 166,49 € / kk

Talon ja tontin tiedot

Valmistumisaika
2023-10-31
Uudiskohde
Kyllä
Taloyhtiön nimi
As. Oy Oulun Plaanatorni
Rakennuksen tyyppi
Kerrostalo
Rakennusvuosi
2023
Kerroksia
16
Hissi
Kyllä
Energialuokka
A
Tontin omistus
Oma

Ota yhteyttä ilmoittajaan

Skanska Kodit, Oulu
Kansankatu 50 A, 90100 Oulu

Ota yhteyttä ilmoittajaan