454 600 €79,5 m²

Pakkahuoneenkatu 24 A 38, Keskusta, Oulu3H+KT+S

Velaton hinta
454 600 €
Asuinpinta-ala
79,5 m²
Huoneita
3
Kerros
6 / 16
Rakennusvuosi
2023
Rakennuksen tyyppi
Kerrostalo
Kaupunginosa
Keskusta
Kaupunki
Oulu

Kolmen huoneen läpitalon huoneisto, jonka pohjaratkaisussa on huomioitu arjen sujuvuus hienosti. Kodin kruunaa koko asunnon levyinen lasitettu parveke yksityisen ja vehreän sisäpihan suuntaan Uudellekadulle.

Linjakas moderni keittiö ja ruokailutila muodostavat olohuoneen kanssa edustavan yhdessäolon tilan. Korkeiden ikkunoiden takana koko kaupunki on osa olohuonettasi.

Päämakuuhuoneessa on sekä vaatehuone että liukuovellinen säilytysjärjestelmä, lisäksi kylpyhuone tarjoaa upeasti kodinhoitotilaa, jotta arkesi on sujuvaa ja helppoa. Päämakuuhuoneessa on myös hyvin tilaa esimerkiksi lepotuolille tai työpisteelle. Huoneesta löytyy myös ranskalainen parveke. Pienempi makuuhuone on tilava ja toimiva esimerkiksi vierashuoneeksi. Saunallinen kylpyhuone ja erillis-WC ovat kätevästi makuuhuoneiden läheisyydessä.

Tutustu paikan päällä, huoneiston sijainti talossa on rauhallinen ja pohjaratkaisussa on huomioitu kaikki arjen vaatimukset.

Huippusijainneille omalle tontilleen syksyllä 2023 valmistunut arvokiinteistö As. Oy Oulun Plaanatorni on kuin veistos keskellä kaupunkia. Plaanatorni kuuluu parhaaseen A-energialuokkaan ja sen omavaraisuutta tukevan energiatuotannon ja hyvän energiasuunnittelun ansiosta voit elää vastuullisesti mukavuudesta tinkimättä – ja kustannuksia säästäen.

Plaanatornissa on yhteensä 94 upeaa kotia, joissa on huoneita yhdestä neljään. Se tavoittelee Rakennustiedon ympäristöluokitusta, jonka ansiosta uudet kodit ovat sekä mukavia että kestäviä. Rakennustiedon ympäristöluokitus on merkki siitä, että ympäristövastuullisuus on huomioitu uuden asuintalon suunnittelu- ja rakennusvaiheessa.

Huomaathan, että visualisoinnit eivät välttämättä ole tästä asunnosta. Kuvat ovat Plaanatornista ja aina suuntaa antavia.

Tutustu koteihin: skanska.fi/plaanatorni

Perustiedot

Kaupunginosa
Keskusta
Kerros
6 / 16
Asuinpinta-ala
79,5 m²
Huoneiston kokoonpano
3H+KT+S
Huoneita
3
Kunto
Uusi
Parveke
Kyllä
Parvekkeen lisätiedot
Tavallinen, lasitettu
Asunnossa sauna
Kyllä
Asumistyyppi
Omistus
Uudiskohteen tila
Muuttovalmis

Hinta

Velaton hinta
454 600 €
Myyntihinta
136 380 €
Neliöhinta
5 718,24 € / m2

Vastikkeet

Hoitovastike
226,58 € / kk
Pääomavastike
2 499,85 € / kk
Yhtiövastike yhteensä
2 726,43 € / kk

Talon ja tontin tiedot

Valmistumisaika
2023-10-31
Uudiskohde
Kyllä
Taloyhtiön nimi
As. Oy Oulun Plaanatorni
Rakennuksen tyyppi
Kerrostalo
Rakennusvuosi
2023
Kerroksia
16
Hissi
Kyllä
Energialuokka
A
Tontin omistus
Oma

Ota yhteyttä ilmoittajaan

Skanska Kodit, Oulu
Kansankatu 50 A, 90100 Oulu

Ota yhteyttä ilmoittajaan