146 900 €28 m²

Jouhisarankuja 5 A 26, Klaukkala, Nurmijärvi1h+kt

Velaton hinta
146 900 €
Asuinpinta-ala
28 m²
Huoneita
1
Kerros
5 / 5
Rakennusvuosi
2023
Rakennuksen tyyppi
Kerrostalo
Kaupunginosa
Klaukkala
Kaupunki
Nurmijärvi

Tervetuloa tutustumaan näppärään yksiöön, jossa on kaikki tarvittava viihtyisään asumiseen. Tämä ylimmän kerroksen asunto ihastuttaa heti sisään astuessasi lasitetun parvekkeen upealla näkymällä, joka avautuu rauhalliseen maalaismaisemaan.

Keittiö on myös täysin varusteltu; integroitu astianpesukone ja induktioliesi helpottavat arjen askareita ja tekevät ruoanlaitosta vaivatonta. Keittiön tasot ja kaapit tarjoavat runsaasti säilytystilaa ruokatarvikkeille ja astioille.

Kylpyhuone on tilava ja värimaailmaltaan rauhallinen. Pesutornille on oma paikkansa, ja peilikaappi sekä allaslaatikosto kätkevät sisäänsä reilusti lisätilaa.

Vaikka tämä yksiö on kompakti, sen tilankäyttö on optimoitu niin, että asumismukavuus on taattu. Ikkunat tuovat runsaasti luonnonvaloa sisään, ja asunnon levyinen lasitettu parveke toimii ylimääräisenä huoneena lämpiminä kuukausina. Toimiva pohjaratkaisu mahdollistaa kalustamisen juuri omia tarpeitasi vastaavalla tavalla.

Taloyhtiössä on tilava ja viihtyisä saunaosasto, jossa voit rentoutua ja nauttia pilarikiukaan löylyistä. Asunnon hintaan kuuluu autopaikka latausmahdollisuudella. Asunnon irtaimistovarasto sijaitsee talon ensimmäisessä kerroksessa.

Tämä yksiö on oivallinen koti yhdelle tai kahdelle henkilölle. Sen rauhallinen sijainti tarjoaa lepoa ja hiljaisuutta arjen keskellä. Tule tutustumaan tähän moderniin ja käytännölliseen yksiöön ja löydä uusi kotisi!

As. Oy Nurmijärven Kaunokki Kaunokki sijaitsee Vanha-Klaukan viihtyisällä ja kehittyvällä asuinalueella. Alueelta on hyvät kulkuyhteydet: omalla autolla hurautat kehä kolmoselle alle vartissa ja uusi paikallisliikenteen bussipysäkki on suoraan Kaunokin edessä. Päiväkoti alueella on jo, ja Klaukkalan keskustan palvelut ovat vain kilometrin päässä. Liikuntapaikkojakin on useita aivan vieressä.

Kaunokki on vakavaraisen Skanska Talonrakennus Oy:n rakentama laatua huokuva puukerrostalo. Puu on rakennusmateriaalina hiilineutraali, turvallinen ja kestävä. Myös akustiikaltaan se on erinomainen vaihtoehto ja lisää siten asumisen mukavuutta arjessa. Kodin kiintokalusteet ja kodinkoneet toimitti IKEA, ja ne ovat tunnettuja laadustaan sekä markkinoiden pisimmistä takuistaan. Kaunokki sijaitsee omalla tontilla, joten sinun ei tarvitse maksaa tontin vuokraa tai lunastaa tonttiosuuksia. Myös autopaikka sisältyy hintaan, ja jokaisella paikalla on eParking-järjestelmää hyödyntävä lämmitys- ja lataustolppa.

LUE LISÄÄ: skanska.fi/kaunokki Tervetuloa asuntokaupoille!

Perustiedot

Kaupunginosa
Klaukkala
Kerros
5 / 5
Asuinpinta-ala
28 m²
Huoneiston kokoonpano
1h+kt
Huoneita
1
Kunto
Uusi
Parveke
Kyllä
Parvekkeen lisätiedot
Tavallinen, lasitettu
Asunnossa sauna
Ei
Asumistyyppi
Omistus
Uudiskohteen tila
Muuttovalmis

Hinta

Velaton hinta
146 900 €
Myyntihinta
44 070 €
Neliöhinta
5 246,43 € / m2

Vastikkeet

Hoitovastike
120,40 € / kk
Pääomavastike
809,57 € / kk
Yhtiövastike yhteensä
929,97 € / kk

Talon ja tontin tiedot

Valmistumisaika
2023-11-30
Uudiskohde
Kyllä
Taloyhtiön nimi
As. Oy Nurmijärven Kaunokki
Rakennuksen tyyppi
Kerrostalo
Rakennusvuosi
2023
Kerroksia
5
Hissi
Kyllä
Energialuokka
B
Tontin omistus
Oma

Tilat ja materiaalit

Pysäköintitilan kuvaus
jokaisella asunnolla yksi ja 3 autopaikkaa yhtiön hallinnassa

Ota yhteyttä ilmoittajaan

BoKlok Suomi
Nauvontie 18, 00280 Helsinki

Ota yhteyttä ilmoittajaan