286 900 €76 m²

Jouhisarankuja 5 A 21, Klaukkala, Nurmijärvi4h+kt

Velaton hinta
286 900 €
Asuinpinta-ala
76 m²
Huoneita
4
Kerros
4 / 5
Rakennusvuosi
2023
Rakennuksen tyyppi
Kerrostalo
Kaupunginosa
Klaukkala
Kaupunki
Nurmijärvi

Tervetuloa tutustumaan tähän toimivaan neljännen kerroksen asuntoon! Kodikkaan ja neliöitään suuremmalta tuntuvan asunnon keittiössä on runsaasti säilytys- ja laskutilaa, minkä ansiosta arjen askareet sujuvat vaivattomasti. Keittiössä on myös käytännöllinen saareke, joka toimii sekä työskentelytilana että vaikkapa aamiaispöytänä.

Kolmesta makuuhuoneesta suurin on erillään muista ja siellä on seinän levyinen kaapisto. Muut kaksi makuuhuonetta ovat myös tilavia ja sopivat hyvin esimerkiksi lastenhuoneeksi ja työhuoneeksi. Eteisessä on vaatehuone, johon mahtuu mukavasti niin takit, kengät kuin muutkin vaatteet ja asusteet. Se pitää huolen siitä, että asunnon yleisilme pysyy siistinä.

Kylpyhuone on tilava ja värimaailmaltaan rauhallinen. Pesutornille on oma paikkansa, ja peilikaappi ja allaslaatikosto kätkevät sisäänsä reilusti lisätilaa. Erillinen wc tuo lisämukavuutta asumiseen. Taloyhtiössä on tilava ja viihtyisä saunaosasto, jossa voit rentoutua ja nauttia pilarikiukaan löylyistä.

Asunnon lasitettu parveke on mukava paikka rentoutumiseen. Parvekkeelta avautuu näkymä ympäröivään luontoon ja lasituksensa ansiosta se tuo myös lisää hyödynnettäviä neliöitä.

Asunnon hintaan kuuluu autopaikka latausmahdollisuudella. Irtaimistovarasto sijaitsee talon ensimmäisessä kerroksessa.

Tämä on ihanteellinen koti niin perheille kuin pariskunnillekin, jotka arvostavat asumisessa tilaa ja toimivuutta!

As. Oy Nurmijärven Kaunokki Kaunokki sijaitsee Vanha-Klaukan viihtyisällä ja kehittyvällä asuinalueella. Alueelta on hyvät kulkuyhteydet: omalla autolla hurautat kehä kolmoselle alle vartissa ja uusi paikallisliikenteen bussipysäkki on suoraan Kaunokin edessä. Päiväkoti alueella on jo, ja Klaukkalan keskustan palvelut ovat vain kilometrin päässä. Liikuntapaikkojakin on useita aivan vieressä.

Kaunokki on vakavaraisen Skanska Talonrakennus Oy:n rakentama laatua huokuva puukerrostalo. Puu on rakennusmateriaalina hiilineutraali, turvallinen ja kestävä. Myös akustiikaltaan se on erinomainen vaihtoehto ja lisää siten asumisen mukavuutta arjessa. Kodin kiintokalusteet ja kodinkoneet toimitti IKEA, ja ne ovat tunnettuja laadustaan sekä markkinoiden pisimmistä takuistaan. Kaunokki sijaitsee omalla tontilla, joten sinun ei tarvitse maksaa tontin vuokraa tai lunastaa tonttiosuuksia. Myös autopaikka sisältyy hintaan, ja jokaisella paikalla on eParking-järjestelmää hyödyntävä lämmitys- ja lataustolppa.

LUE LISÄÄ: skanska.fi/kaunokki Tervetuloa asuntokaupoille!

Perustiedot

Kaupunginosa
Klaukkala
Kerros
4 / 5
Asuinpinta-ala
76 m²
Huoneiston kokoonpano
4h+kt
Huoneita
4
Kunto
Uusi
Parveke
Kyllä
Parvekkeen lisätiedot
Tavallinen, lasitettu
Asunnossa sauna
Ei
Asumistyyppi
Omistus
Uudiskohteen tila
Muuttovalmis

Hinta

Velaton hinta
286 900 €
Myyntihinta
86 070 €
Neliöhinta
3 775 € / m2

Vastikkeet

Hoitovastike
326,80 € / kk
Pääomavastike
1 581,11 € / kk
Yhtiövastike yhteensä
1 907,91 € / kk

Talon ja tontin tiedot

Valmistumisaika
2023-11-30
Uudiskohde
Kyllä
Taloyhtiön nimi
As. Oy Nurmijärven Kaunokki
Rakennuksen tyyppi
Kerrostalo
Rakennusvuosi
2023
Kerroksia
5
Hissi
Kyllä
Energialuokka
B
Tontin omistus
Oma

Tilat ja materiaalit

Pysäköintitilan kuvaus
jokaisella asunnolla yksi ja 3 autopaikkaa yhtiön hallinnassa

Ota yhteyttä ilmoittajaan

BoKlok Suomi
Nauvontie 18, 00280 Helsinki

Ota yhteyttä ilmoittajaan