209 000 €88 m²

Männistöntie 12 I, Veikkola, Kirkkonummi3-4h, k, kph, s, wc, vh, var

Velaton hinta
209 000 €
Hoitovastike
246,40 € / kk
Asuinpinta-ala
88 m²
Huoneita
3
Kerros
1 / 1
Rakennusvuosi
1983
Rakennuksen tyyppi
Rivitalo
Kaupunginosa
Veikkola
Kaupunki
Kirkkonummi

Yksitasoinen rivitaloasunto isolla viihtyisällä pihalla! Tässä kodissa on tehty runsaasti remontteja niin pinnoille kuin tekniikalle.

Kodin sydämenä toimii olohuone, jossa lämpöä luo varaava takka. Tyylikkäästi päivitetyssä keittiössä on runsaasti työtasoa ja kaapistoja sekä mainiosti tilaa myös kuuden hengen pöydälle. Keittiöstä on käynti takapihalle isoine terasseineen. Hyvät säilytystilat omaavassa asunnossa on tällä hetkellä kaksi makuuhuonetta, joista toisesta on helposti väliseinän palauttamalla tehtävissä kolmas makuuhuone. Niin makuuhuoneissa kuin eteisessä on reilusti kaappitilaa ja lisäksi eteisen ääreltä löytyy vaatehuone sekä etuoven viereltä ulkovarasto. Modernissa kylpyhuoneessa on huoneiston toinen wc, kodinhoito tilaa ja sadesuihku. Kylpyhuoneen yhteydessä on tunnelmallinen sauna ja oma uloskäynti, josta on mukava piipahtaa vilvoittelemaan omalle pihalle. Isolla ja aurinkoisella takapihalla on talon ääreen rakennettu iso terassi, pieni puutarhavaja ja kätevä portti suoraan oman autokatospaikan äärelle.

Asunto Oy Weikkolan Kuusikko II on viihtyisä ja hyvin hoidettu taloyhtiö, jonka maksuvalmius on 2023 tilinpäätöksen mukaan ollut tilikauden aikana erittäin hyvä.

Veikkolassa asut rauhallisessa ympäristössä, jossa palvelut, koulut sekä monipuoliset ulkoilu- ja liikuntamahdollisuudet löytyvät läheltä. Veikkolasta kurvaa myös nopeasti Turun moottoritielle ja sen myötä pääkaupunki seudulle alle puolessa tunnissa. Myös linja-autokyydit kulkevat Veikkolasta sujuvasti Kamppiin asti.

Yhtiöjärjestyksen mukaan 4 h+k+s+vh+wc+ulkovarasto

TIEDUSTELUT JA YKSITYISESITTELYVARAUKSET: Mira Järvinen, Kiinteistönvälittäjä, LKV, LVV 040 8350271 / mira.jarvinen@roof.fi

OTATHAN YHTEYTTÄ JA VARAAT OMAN ESITTELYAJAN?

I can provide services also in English Jag kan betjäna också på svenska.

Onko oma asuntosi myymättä? Kauttani saat maksuttoman arvion asunnostasi sekä tarjouksen myyntityöstä. Soita 040-835 0271!

Get a ROOF! www.mirajärvinenlkv.fi www.roof.fi

Perustiedot

Kaupunginosa
Veikkola
Kohdenumero
21258805
Kerros
1 / 1
Asuinpinta-ala
88 m²
Tontin pinta-ala
6 400 m²
Kokonaispinta-ala
88 m²
Pinta-alojen lisätiedot
yhtiöjärjestyksen mukainen, isännöitsijäntodistuksen mukainen Pinta-alaa ei tarkistusmitattu.
Mainittu pinta-ala saattaa tämän ikäisessä kohteessa poiketa olennaisesti nykyisten standardien mukaan laskettavasta asuinpinta-alasta. Todellinen asuinpinta-ala voi olla yhtiöjärjestyksessä, isännöitsijäntodistuksessa ja esitteessä mainittua pienempi tai suurempi.
Huoneiston kokoonpano
3-4h, k, kph, s, wc, vh, var
Huoneita
3
Kunto
Hyvä
Lisätietoa vapautumisesta
sopimuksen mukaan
Keittiön varusteet
Liesi: induktio. Työtasot: puu. Kylmäsäilytys: jääkaappi/pakastin. Varustus: liesituuletin, astianpesukone. Lattialämmitys.
Työtason tausta lasilevyä.
Kylpyhuoneen varusteet
Varustus: suihkuseinä, pesukoneliitäntä, lattialämmitys, wc-istuin, suihku, peilikaappi, kylpyhuonekaapisto. Erillisen WC:n kuvaus: Wc-istuin, pesuallas, allaskaappi. Varustus: peilikaappi.
Säilytystilat
Kuvaus: Kylmä ulkovarasto etuoven läheisyydessä.ulkovarasto
Tulevat remontit
Yhtiön tulevat korjaukset ja perusparannukset 2023- 2027: 2024: Huoneistojen märkätilasaneerauksia. IV-kanaviston nuohous ja säätö. Hulevesien ohjaus. Yhtiökokoustiedotteen 2024 kunnossapitotoimenpiteitä koskevia päätöksiä: -Todettiin, että kunta on siirtänyt hulevesienohjaukseen liittyvät työt vuodelle 2026. Yhtiön puolesta tulisi toimia jo tulevana kesänä, jotta tilannetta saadaan parannettua nykyisestä. Asia on sovittava naapuriyhtiön kanssa, koska kyseessä on rajalla oleva ongelma. Tässä vaiheessa ajatus on kaivaa parempi oja tai salaoja yhtiön rajalle, töitä ei olla tekemässä huoneistojen takapihojen tai terassien läheisyydessä. - Kaikkia yhtiön varaajia ei ole siirretty saunaan lauteiden alle, vaan varaajia on joissain huoneistoissa vielä esimerkiksi makuuhuoneessa. Päätettiin hallituksen ehdotuksen mukaisesti, vesivahinkojen välttämiseksi, siirtää ennakoivasti varaajat saunaan lauteiden alle ja rahoittaa siirrot hoitovastikejäämällä. Kunnossapitotarveselvityksessä ja mainitut toimenpiteet saattavat aikaistua tai myöhentyä. Myyjä ei vastaa taloyhtiön myöhemmin päättämistä kunnossapitotoimenpiteistä, eikä niistä koituvista huoneistokohtaisista kustannuksista.
Tehdyt remontit
2022: Asennettu ilmalämpöpumppu. 2020: Kiuas uusittu. 2017: Keittiöremontti ja keittiön käyttövesiputket. 2015: Jääkaappipakastin uusittu. 2013: Astianpesukone uusittu. 2012: Yhdistetty kaksi makuuhuonetta yhdeksi (helppo jakaa takaisin kahdeksi huoneeksi). 2009 Kylpyhuoneen ja saunan täysi remontointi sisältäen lämminvesivaraajan ja käyttövesiputkien uusinnan (osittain yhtiön toimesta). 2007: Pistorasiat maadoitettu. TALOYHTIÖSSÄ: 2024: Puiden kaato rajalta yhdessä naapuriyhtiön kanssa 2023: Puiden kaatoa pihalta, yhtiön vastuulle kuuluvat palovarottimet asennettu kaikkiin huoneistoihin. 2022 Rivin F pääty maalattu. Rivin G eteläpääty maalattu. Rivin H itäpääty maalattu. Salaojaputkien painehuuhtelua ja kaivojen puhdistusta hallituksen toimesta. 2021-2022 Kaikkien huoneistojen keittiöt ja märkätilat tarkistettu ja pintakosteusmitattu. Ikkunat uusittu, sälekaihtimet asennettu ja hyönteisverkot asennettu ikkunoihin 2021 Jätekatos purettu ja vaihdettu lukittaviin jäteastia suojiin, lisätty lumiesteet jätepisteen kohdalle. H9 keittiön vesivahinko korjattu (vakuutusyhtiö korvannut). 2020 F 2 kylpyhuoneen ja vesivaraajan korjaus. 2019 Ulkovarastojen kattojen korjaus ja otsalautojen vaihto huoneistoissa 13 ja 16. Asunnon 13 takaseinän laudoituksen uusiminen, villojen vaihto ja tuulensuojalevyt ja tuuletusrimojen laitto. Lumiesteitä asennettu kattoihin. 2018 I 11 keittön vesivahinko korjattu. Ulkovarastojen katot korjattu ja otsalautoja vaihdettu huoneistoissa 2, 9 ja 15. 2017 Otsalautoja ja kattolippoja uusittu. 2016 Pääovet uusittu ja lukitus vaihdettu Sentoon. 2015 Autokatoksen suoristus, autokatoksen sähkötolpparasioiden uusiminen, jätekatoksen lattian laatoitus, sähköpääkeskuksen lattian suoristus ja eristys. F-talon sadevesiviemäröinnin korjaus. G-talon toisen päädyn sadevesiviemäröinnin korjaus. Huoltomaalauksia ja pihateiden parannuksia. 2014 Hormit puhdistusnuohottu. J-talon yläpohjan lämmöneristys puhaltamalla. Asunnon H9 yläpohjan lisälämmöneristys. Ulkovalojen uusiminen. Autokatoksen rakenteet uusittu (vasen puoli). 2013 Leikkipaikka kunnostettu. 2012 Terassien ovet uusittu. 2008-2011 Kattolämmityselementtejä uusittu. Vesivaraajia uusittu ja pesutilojen vesieristeet uusittu pääosin. Julkisivulaudoituksia uusittu osittain. 2007 Vesikatto uusittu, samoin kattosillat. 2004 Yhtiö liitetty kaapelitv-verkkoon.
Asunnossa sauna
Kyllä
Saunan lisätiedot
Kuvaus: Lämminvesivaraaja lauteiden alla.
Laatta seinä kiukaan takana. sähkökiuas
Asumistyyppi
Omistus
Kohde on
Osakehuoneisto

Hinta

Velaton hinta
209 000 €
Myyntihinta
202 320,25 €
Lainaosuuden maksu
Kyllä
Neliöhinta
2 375 € / m2
Velkaosuus
6 679,75 €

Vastikkeet

Hoitovastike
246,40 € / kk
Pääomavastike
96,80 € / kk
Yhtiövastike yhteensä
343,20 € / kk

Muut maksut

Vesimaksun lisätiedot
oma mittari
Pysäköintimaksu
14 e / kk
Muut kustannukset
TV: 5.3 EUR/kk. Muut maksut: Sähkönkulutus 10999 kWh/v (2022 toteuma) sisältäen talous- ja lämmityssähkön. Keskimääräinen sähkönkulutuskustannus noin 168,13 euroa/kk, perustuu 2022 kustannuksiin, sisältäen sähköenergiamaksut (kilowattitunnin hinta on ollut keskimäärin noin 11,36 senttiä) ja sähkönsiirtomaksut perusmaksuineen sekä sähköveron. Yhtiössä on huoneistokohtaiset vesimittarit. Omistajan vaihdoksen yhteydessä tulee lukemat ilmoittaa taloushallintoon. Vedenkulutus laskutetaan mittarilukemien mukaan. Jos huoneistossa on vesipostin mittari, on sen lukema ilmoitettava vesilukemailmoituksen yhteydessä. Hallituksella on oikeus periä enintään kahden kuukauden ylimääräinen hoitovastike yhtiön talouden niin vaatiessa. Valtuus on voimassa seuraavaan varsinaiseen yhtiökokoukseen asti.

Talon ja tontin tiedot

Uudiskohde
Ei
Taloyhtiön nimi
Asunto Oy Weikkolan Kuusikko II
Rakennuksen tyyppi
Rivitalo
Rakennusvuosi
1983
Huoneistojen lukumäärä
17
Kerroksia
1
Rakennusmateriaali
puu
Kattomateriaali
Peltikate
Kattotyyppi
Harjakatto
Energialuokka
F2013 Viimeinen voimassaolopäivä 15.4.2025
Energiatodistus
Kyllä
Tontin koko
6 400 m²
Kiinteistönhoito
asukkaat. Kiinteistönhoidon lisätiedot: Vihdin Rakennustekniikka VRT vastaa hiekoituksesta ja aurauksesta talvisin.
Isännöinti
Retta Isännöinti / Moona Sirén 010-2282000 / moona.siren@retta.fi
Kaavoitustiedot
Kirkkonummen kunta / puh. 09 29671
Kaavatilanne
Asemakaava
Kuntotutkimus
2023: Paloaluekartoitus. 2021: Märkätilakartoitukset.
Lisätietoja lämmityksestä
sähkö, muu Nyt myytäväswä huoneistossa lisäksi varaava takka ja ilmalämpöpumppu
Tontin omistus
Oma

Tilat ja materiaalit

Pysäköintitilan kuvaus
autokatospaikka
Yhteiset tilat
Taloyhtiössä muuta: Ilmavaihtojärjestelmä: koneellinen poisto. .
Muut tilat
Eteisessä lattialämmitys.
Pintamateriaalit
Lattia: Pesutiloissa: laatta. Erillisessä WC:ssä: laatta. Olohuoneessa: parketti. Makuuhuoneessa: laminaatti. Saunassa: laatta. Seinät: Keittiössä: maalattu, muu. Pesutiloissa: kaakeli. Erillisessä WC:ssä: kaakeli. Olohuoneessa: maalattu, tapetti. Makuuhuoneessa: maalattu, tapetti. Saunassa: puu, muu.
Lisätietoja makuuhuoneen varusteista
Isommassa makuuhuoneessa liukuovikaapisto ja perinteinen kaapisto. Huoneesta tehtävissä kaksi erillistä makuuhuonetta rakentamalla väliseinän. Pienemmässä makuuhuoneessa perinteinen kaapisto.
Olohuoneen varusteet
Varustus: Ilmalämpöpumppu, varaava takka.

Ota yhteyttä ilmoittajaan

Mira Järvinen
Kiinteistönvälittäjä, LKV, LVV
Puh: 040 835 0271
ROOF LKV | Helsinki
Metsäläntie 20, 00320 Helsinki
Mira Järvinen
Kiinteistönvälittäjä, LKV, LVV
Mira Järvinen
Kiinteistönvälittäjä, LKV, LVV
Puh: 040 835 0271

Ota yhteyttä ilmoittajaan

Soita

Oikotie on osa Schibsted Marketplaces -konsernia. Schibsted News Media AB ja Schibsted ASA vastaavat tietojesi käsittelystä tällä sivustolla. Lue lisää