375 900 €73,5 m²

Suuruspääntie 11 A, Suuruspää, Jyväskylä3h+kt+s

Velaton hinta
375 900 €
Varaustilanne
Vapaa
Asuinpinta-ala
73,5 m²
Huoneita
3
Kerros
5 / 8
Rakennusvuosi
2021
Rakennuksen tyyppi
Kerrostalo
Kaupunginosa
Suuruspää
Kaupunki
Jyväskylä

A23

Ihastuttava kolmio, jossa kaikki tilat tuntuvat rytmittyvän luontevasti omille paikoilleen. Sisään tultaessa edessä ovat erillinen wc ja tilava kylpyhuone. Olohuoneesta pilkottaa Jyväsjärvi. Lasitettu parveke aukeaa lähes suoraan etelään eli siellä voit nauttia auringon lämmittävistä säteistä jo aikaisin kevättalvella.

Helmen kodit sijaitsevat upealla sijainnilla Jyväsjärven rannassa. Spesiaalia kohteessa on, että asukkaiden käyttöön rakennetaan myöhemmässä vaiheessa viherkattoinen rantasauna. Saunan yhteyteen tulee myös tupakeittiö, terassi ja pieni hiekkaranta.

Maisema keskustan ja Harjun suuntaan on vaikuttava. Veden äärellä kiertävälle rantaraitille pääsee omalta tontilta. Kaupalliset palvelut ja koulut Kuokkalan keskustassa tai toisaalta Jyväskylän ydinkeskustassa ovat saavutettavissa vaikka kävellen tai pyöräillen.

Jyväsjärven Helmi on rakennettu kunnolla ja varustettu tasokkain järjestelmin. Huoneistojen materiaalit ovat laadukkaita, esimerkiksi asuinhuoneiden lattiat ovat parkettia. Keittiöt koneistetaan modernisti kalusteuunein ja induktiotasoin. Ilmanvaihtoa voi tehostaa huoneistokohtaisesti ja lämmönjakomuotona on energiatehokas lattialämmitys. Taloyhtiön kaapeli-tv-järjestelmä ja Telian huoneistolaajakaista varmistavat, että myös tietoliikenneratkaisut ovat ajan tasalla.

Autopaikoitus järjestetään osakkeina myytävinä paikkoina autohallissa sekä avopaikkoina tontilla. Kotoa pääsee kulkemaan autohalliin mukavasti säältä suojassa oman porrashuoneen kautta. 

Peab rakentaa Kunnon koteja Peab-konserni on Pohjoismaiden suurin rakennusyhtiö. Rakennamme itse omat kohteemme yli 60 vuoden kokemuksella ja kerralla kuntoon. Olemme vakavarainen rakentaja ja alan edelläkävijä kosteudenhallinnassa, joka on meillä on yksi laadukkaan rakentamisen kulmakivistä. Rakentamisen Laatu RALA ry on myöntänyt Peabille ensimmäisenä Suomessa kosteudenhallintasertifikaatin. Se kertoo, että huomioimme kosteudenhallinnan systemaattisesti rakennusprojektiemme kaikissa vaiheissa...

Perustiedot

Kaupunginosa
Suuruspää
Kerros
5 / 8
Asuinpinta-ala
73,5 m²
Huoneiston kokoonpano
3h+kt+s
Huoneita
3
Kunto
Uusi
Varaustilanne
Vapaa
Parveke
Kyllä
Asunnossa sauna
Kyllä
Asumistyyppi
Omistus

Hinta

Velaton hinta
375 900 €
Myyntihinta
112 650 €
Neliöhinta
5 114,29 € / m2
Velkaosuus
263 250 €
Valinnaisen vuokratontin lunastusosuus
0 €
Kohde on yhtiölainoitettu
Taloyhtiölainasta on vastuussa jokainen osakas. Jos lainaa koskevia pääomavastikkeita ei saada joidenkin asuntojen osalta muutoin perittyä, maksuvelvollisuus voi langeta viime kädessä muille osakkaille.

Vastikkeet

Hoitovastike
249,90 € / kk
Pääomavastike
1 790,10 € / kk
Yhtiövastike yhteensä
2 040 € / kk

Talon ja tontin tiedot

Uudiskohde
Kyllä
Rakennuksen tyyppi
Kerrostalo
Rakennusvuosi
2021
Rakennusvuoden lisätiedot
2021
Huoneistojen lukumäärä
41
Kerroksia
8
Hissi
Kyllä
Taloyhtiössä on sauna
Kyllä
Energialuokka
A
Energiatodistus
Kyllä
Alueen kuvaus
Jyväsjärven Helmen sijaintia määrittävät ainutlaatuinen keskisuomalainen järviluonto ja aktiivisesti kehittyvä Jyväskylän kaupunki. Vastarannalla näkyvät Lutakon modernit talot, sataman valot ja Harjun ikiaikainen profiili ovat niitä maisemia, jonne on aina mukava palata. Noin kilometrin etäisyydelle Helmestä sijoittuva Kuokkalan keskus tarjoaa peruspalvelut arkipäivään. Kuokkalassa palvelevat myös lähimmät päiväkodit ja koulut. Lisäksi lähettyvillä on leikkipuistoja, suuri omenatarha ja lii...
Lisätietoja talosta
Siirry talosivulle
Tontin omistus
Oma

Ota yhteyttä ilmoittajaan

Anna-Maaria Humalajoki
Puh: +358 400 588 191
Peab Oy | Jyväskylä
Paperitehtaankatu 9, 40100 Jyväskylä
Anna-Maaria Humalajoki
Anna-Maaria Humalajoki
Puh: +358 400 588 191

Ota yhteyttä ilmoittajaan

Soita