138 300 €30 m²

Sairaalakatu 3 B 39, Keskusta, Joensuu1h+kt

Velaton hinta
138 300 €
Varaustilanne
Vapaa
Asuinpinta-ala
30 m²
Huoneita
1
Kerros
5 / 6
Rakennusvuosi
2023
Rakennuksen tyyppi
Kerrostalo
Kaupunginosa
Keskusta
Kaupunki
Joensuu

Muuttovalmiita keskustakoteja Joensuussa - kaiken äärellä

Hanki koti ilman huolta korkojen noususta! Kun ostat tästä taloyhtiöstä YIT Kodin 31.8.2024 mennessä, maksamme kumppanipankista ottamasi asuntolainan viitekorolle 2 % korkokaton 5 vuodeksi. Lisätietoja YIT Asuntomyynnistä ja osoitteesta yit.fi/korkokatto.

Joensuun Kuriiri sijaitsee rauhallisella alueella alle sadan metrin päässä Pielisjoen kauniista joenvarresta! Tori, kauppakeskukset, kahvilat, teatteri, terveyspalvelut ja koulut ovat lyhyen kävelymatkan päässä. Kävelyreitit ja puistot ovat lähes uuden kotitalon ulkopuolella. Uimahalli, Joensuu areena ja jäähalli ovat reilun kilometrin päässä.

Valoisan kerrostaloasunnon avoin pohjaratkaisu luo avaran tilan yhdessäoloon. Modernin keittiön integroiduilla kodinkoneilla on ilo kokata ja kokeilla uusia reseptejä. Kaikissa huoneistoissa, lukuun ottamatta 30 m²:n yksiötä, on lasitettu parveke. Suurimmissa kaksioissa ja kaikissa kolmioissa on ikioma sauna, jonka kivipilarikiukaan pehmeissä löylyissä on helppo nousta arjen yläpuolelle.

Puolilämpimään autohalliin on suora hissiyhteys: oman kodin kerrokseen pääsee kätevästi hissin kyydissä. Viihtyisällä asukaspihalla on istuskelualueita. Naapuritalossa on Postin automaatti ja polkupyörien huoltotila.

Tutustu Kuriirin huolettomiin kaupunkiasuntoihin. Valitse pian mieleisesi omaksi kodiksi tai sijoitusasunnoksi!

Kuriirin asukkaana voit hankkia elämääsi helpottavia palveluita ja apua arjen rutiineihin YIT Plussan palvelutorilta. Helppokäyttöisen digitaalisen YIT Plus -palvelun avulla pysyt ajan tasalla kotisi ja taloyhtiösi asioista. Palvelun tunnukset saat heti kaupanteon yhteydessä. https://www.yit.fi/asunnot/asumisen-palvelut/yit-plus

Perustiedot

Kaupunginosa
Keskusta
Kohdenumero
1-RYS9KB
Kerros
5 / 6
Asuinpinta-ala
30 m²
Tontin pinta-ala
3 178 m²
Kokonaispinta-ala
30 m²
Huoneiston kokoonpano
1h+kt
Huoneita
1
Kunto
Uusi
Vapautuu
Heti vapaa
Varaustilanne
Vapaa
Parveke
Kyllä
Asunnossa sauna
Ei
Asumistyyppi
Omistus

Hinta

Velaton hinta
138 300 €
Myyntihinta
50 520 €
Neliöhinta
4 610 € / m2

Vastikkeet

Hoitovastike
96 € / kk
Pääomavastike
395,01 € / kk
Yhtiövastike yhteensä
491,01 € / kk

Muut maksut

Vesimaksu
19 € / kk
Rahoitusmuoto
Yhtiölaina on tasalyhenteinen ja lyhennykset puolivuosittain. Laina-aika on 25 vuotta, josta noin 2,5 ensimmäistä vuotta (rakentamisaika mukaan luettuna) ovat lyhennysvapaita. Ensimmäinen lyhennys pankille 30.6.2025. Vahvistettu korko 4,929 % (12kk Eb. 3,939 %/ not. 31.5.2023 + marg 0,99 %).

Talon ja tontin tiedot

Valmistumisaika
2023-05-31
Uudiskohde
Kyllä
Taloyhtiön nimi
Asunto Oy Joensuun Kuriiri
Rakennuksen tyyppi
Kerrostalo
Rakennusvuosi
2023
Huoneistojen lukumäärä
53
Kerroksia
6
Hissi
Kyllä
Energialuokka
B2018
Tontin koko
3 178 m²
Lisätietoja talosta
Siirry talosivulle
Tontin omistus
Oma

Tilat ja materiaalit

Pysäköintitilan kuvaus
Yhtiön autopaikat sijaitsevat puolilämpimässä autohallissa sekä osa piha-alueella.Autopaikat varattu ensisijaisesti Asunto Oy Joensuun Kuriirin asunnon omistajille. Autohallipaikkojen yhteyteen sijoitetut polkupyöräpaikat tulevat ao. hallipaikan omistajan/haltijan käyttöön.
Yhteiset tilat
Pyöräkatos/ulkoiluvälinevarast, Jätehuone, Lastenvaunuvarasto, Ulkoiluvälinevarasto, Tekniset tilat, Väestösuoja, Irtaimistovarasto

Ota yhteyttä ilmoittajaan

YIT Asuntomyynti Joensuu
Kauppakatu 23 A, 80100 Joensuu

Ota yhteyttä ilmoittajaan