205 900 €38 m²

Possentie 4 C, Keinusaari, Hämeenlinna2h+kt+kph+iso vh+tilava lasitettu terassi

Velaton hinta
205 900 €
Hoitovastike
133 € / kk
Asuinpinta-ala
38 m²
Huoneita
2
Kerros
2 / 5
Rakennusvuosi
2019
Rakennuksen tyyppi
Kerrostalo
Kaupunginosa
Keinusaari
Kaupunki
Hämeenlinna

Urbaani keskustakoti Vanajaveden ja Rautatieaseman välissä

NÄYTTÖ 24/7-asuntoesittely. Astu sisään asuntoon ja liiku kohteessa vapaasti 3D-virtuaaliesittelyn avulla.

Hämeenlinnan Keinusaaressa sijaitseva moderni ja valoisa kaksio tarjoaa upean mahdollisuuden nauttia laadukkaasta asumisesta viihtyisässä ympäristössä. Vuonna 2019 valmistunut huoneisto on osa Asunto Oy Hämeenlinnan Primoa, joka tunnetaan erinomaisesta sijainnistaan ja korkeatasoisista asunnoistaan.

KORKEALUOKKAISTA ASUMISTA LAATUA ARVOSTAVALLE

Tämä uniikki kaksio täyttää kaikki nykyaikaiset asumisen tarpeet, huonetilojen sijoittuessa oikeille paikoilleen, ilman turhia käytäviä ja käyttämättömiä asuinneliöitä. Olohuone ja keittiö ovat yhtenäistä valoisaa tilaa, jossa laadukkaat keittiömateriaalit ja kalusteisiin integroidut Siemens-kodinkoneet sulautuvat tyylikkäästi sisustukseen. Makuuhuoneen yhteydessä oleva tilava ja erinomaisesti varusteltu vaatehuone tuo lisää säilytystilaa ja järjestystä elämään. Kylpyhuone täyttää vaativammatkin toiveet; onhan siellä mm. nautinnollinen sadesuihku, seinäkiinnitteinen wc-istuin, pyykkikomero silityslautamekanismillä sekä sähkötoiminen pyyhekuivain. Erityisen viehättävänä yksityiskohtana asunnossa on sisäpihalle avautuva lasitettu terassi. Terassi onkin kesäaikaan kuin oma yksityinen puutarhakeidas, jossa voit rentoutua päiväsi päätteeksi. Asukkaiden käytössä oleva sisäpiha on ainutlaatuinen istutuslaatikoineen ja pergola-istuinalueineen.

Taloyhtiö on liitetty varmatoimiseen kaukolämpöön. Erityisvarusteena asunnoissa on kesäaikana myös ilmanvaihdon viilennys, jolloin asunnon sisälämpötila pysyy miellyttävänä. Kylpyhuoneen lattiassa on sähkötoiminen mukavuuslattialämmitys, jota asukas voi itse säätää ja tarvittaessa sammuttaa myös kokonaan pois. Sisäpihakannen alla on pysäköintihalli, jossa autopaikat ovat erillisiä osakkeita. Alueen pääasiallista pysäköintiä palveleekin 24/7 kameravartioitu Pööli -pysäköintilaitos. As Oy Primossa voit asua myös autottomasti, palveluiden ja julkisen liikenteen pysäkkien sijaitessa vain lyhyen kävelymatkan päässä.

Tämä tyylikäs kaupunkikoti sijoittuu ainutlaatuisen alueen Vanajaveden puoleiseen päähän, jolloin ranta kävely-, pyöräily- ja ulkoilureitteineen on aivan vieressäsi. Pienen kävelymatkan päässä sijaitsee kulttuurikeskus Verkatehdas ja elokuvien ystäville Verkatehtaalta löytyy myös elokuvateatteri. Lähellä sijaitsee myös lääkäri- ja terveyskeskus sekä lähikauppa. Golf-harrastajille Hämeenlinnasta löytyy useampikin kenttä. Jos siis tulet viheriöille vaikka hieman kauempaakin, tätä korkeatasoista asuntoa voit käyttää myös kakkoskotina. Etätöitä tekevälle rautatieaseman läheisyys tarjoaa loistavat tunnin matkayhteydet Tampereelle ja pääkaupunkiseudulle.

Tämä asunto on erinomainen valinta Sinulle, joka arvostat laadukasta ja huoletonta asumista keskeisellä sijainnilla. Tartu tilaisuuteen ja tee tästä upeasta kaksiosta uusi oma kotisi!

Lisätiedot ja yksityisesittelyt sovittavissa: Marja Jokinen SKVL laatuauktorisoitu kiinteistönvälittäjä LKV 045 7836 9080 marja.jokinen@kotivaihtoon.com Ostotarjouksen voit jättää vaivattomasti verkkopalvelumme kautta: https://kotivaihtoon.com/asunnon- ostotarjous/

Perustiedot

Sijainti
Possentie 4 C, 13200 Hämeenlinna
Kaupunginosa
Keinusaari
Kohdenumero
80351736
Kerros
2 / 5
Asuinpinta-ala
38 m²
Kokonaispinta-ala
38 m²
Pinta-alojen lisätiedot
Pinta-alan peruste: Isännöitsijäntodistuksen mukainen, (Pinta-ala ei ole tarkistusmitattu ja todellinen pinta-ala voi olla suurempi tai pienempi, kuin ilmoitettu).
Lisäksi tilava häkkikomero ensimmäisessä kerroksessa.
Huoneiston kokoonpano
2h+kt+kph+iso vh+tilava lasitettu terassi
Huoneita
2
Kunto
Hyvä
Lisätietoa vapautumisesta
Sopimuksen mukaan.
Keittiön varusteet
Keittiön varusteet: Jääkaappipakastin, liesituuletin, mikroaaltouuni, astianpesukone ja induktiotaso, erillisuuni. Liesi: induktio keittotaso. Työtason materiaali: Laminaatti. Keittiötilan kodinkoneet integroitu.
Parveke
Ei
Terassin kuvaus
Lasitettu, tilava, viihtyisä terassi ilmansuuntaan luode. Näkymät viihtyisälle sisäpihalle, joka ei ole katutasossa. Myyjä asentanut terassimaton, jonka alla on komposiittilaudoitus.
Yksi seinä on mattalasia ja kaksi korkeata, avattavissa olevaa lasiseinää.
Kylpyhuoneen varusteet
WC-istuin (seinäwc-istuin), suihku (sadesuihku), suihkuseinä, pesukoneliitäntä, lattialämmitys, peilikaappi, bidee-suihku ja allaslaatikosto. Tilava pesuhuone, jossa mm. sadesuihku, seinäwc. sähkötoiminen pyyhekuivain
pyykkikaappi, ja silityslautamekanismi.
Säilytystilat
Vaatehuone ja häkkivarasto. Lisätietoja säilytystiloista: Muut osakkeenomistajien käytössä olevat tilat: Väestönsuoja/irtaimistovarasto, irtaimistovarastot, ulkoiluvälinevarastot
2 kpl, talovarasto, sähköpääkeskukset 2 kpl, lämmönjakohuone, lastenvaunuvarastot 2 kpl, kuivaushuoneet 2 kpl,
siivouskomero, postilokerikkotila, ilmanvaihtohuoneet 2 kpl ja asuntojen A2, A3, A4, B23, C24, C25 ja C 31 maatasoterassien päässä olevat istutuskaukalot sekä 5 kpl vieraspaikka oikeuksia korttelin 53 pysäköintilaitoksessa.
Näkymät
Viihtyisälle suojatulle sisäpihalle, jossa paljon virikkeitä ja ulkonaviihtymismahdollisuuksia asukkaille.
Tulevat remontit
Normaalit seuranta-/huoltotoimet. Kunnossapitotarve yhtiökokousta seuraavan viiden vuoden aikana: Piha normaalit seuranta-/huoltotoimenpiteet Perustukset ja runko normaalit seuranta-/huoltotoimet Julkisivut normaalit seuranta-/huoltotoimet Ikkunat ja ulko-ovet normaalit seuranta-/huoltotoimet Katto normaalit seuranta-/huoltotoimet Huoneistojen märkätilat normaalit seuranta-/huoltotoimet Yleiset tilat normaalit seuranta-/huoltotoimenpiteet Lämmitysjärjestelmä normaalit seuranta-/huoltotoimenpiteet Vesi- ja viemärijärjestelmät normaalit seuranta-/huoltotoimet Ilmanvaihto normaalit seuranta-/huoltotoimet Sähkö- ja tietojärjestelmä normaalit seuranta-/huoltotoimet Hissi normaalit seuranta-/huoltotoimenpiteet
Asunnossa sauna
Ei
Asumistyyppi
Omistus
Vuokrattu
Ei
Palvelut
K-market, terveyskeskus, Verkatehdas, teatteri lähellä.Keskustaan n 1 km
Lisätiedot
Muut kaupan kannalta merkittävät tiedot: Vanajaveden ulkoilureitit menevät myös aivan vieressä.
Kohde on
Osakehuoneisto
Kiinteistötunnus
09-005-0052-0008
Postitoimipaikka
Hämeenlinna
Tietoliikennepalvelut
Elisa kiinteä laajakaista, 10/10 MT, valokuituverkko, Asukas tekee oman sopimuksen

Hinta

Velaton hinta
205 900 €
Myyntihinta
84 968,87 €
Neliöhinta
5 418,42 € / m2
Velkaosuus
120 931,13 €
Lunastuspykälä
Taloyhtiöllä ei lunastusoikeutta. Osakkailla ei lunastusoikeutta.

Vastikkeet

Hoitovastike
133 € / kk
Pääomavastike
957,46 € / kk
Yhtiövastike yhteensä
1 090,46 € / kk

Muut maksut

Vesimaksun lisätiedot
Vesimaksuennakko 15 € / kk / hlö (Ennakko, tasaus kulutuksen mukaan)

Talon ja tontin tiedot

Uudiskohde
Ei
Taloyhtiön nimi
Asunto Oy Hämeenlinnan Primo
Lisätietoa taloyhtiöstä
Taloyhtiön lisätiedot: Rakennusten lukumäärä yhteensä 1. Asuntojen osakelukumäärä yhteensä 31155. Liike ja muiden huoneistojen osakemäärä 441. Kukin osake tuottaa yhden äänen. Muut osakkeenomistajien käytössä olevat tilat: Väestönsuoja/irtaimistovarasto, irtaimistovarastot, ulkoiluvälinevarastot 2 kpl, talovarasto, sähköpääkeskukset 2 kpl, lämmönjakohuone, lastenvaunuvarastot 2 kpl, kuivaushuoneet 2 kpl, siivouskomero, postilokerikkotila, ilmanvaihtohuoneet 2 kpl ja asuntojen A2, A3, A4, B23, C24, C25 ja C 31 maatasoterassien päässä olevat istutuskaukalot sekä 5 kpl vieraspaikka oikeuksia korttelin 53 pysäköintilaitoksessa. Taloyhtiön kiinnitykset: 12 681 400 €.
Rakennuksen tyyppi
Kerrostalo
Rakennusvuosi
2019
Huoneistojen lukumäärä
55
Liiketilojen pinta-ala
36,5 m²
Liikehuoneistojen lukumäärä
1
Rakennuksen käyttöönottovuosi
2019
Kerroksia
5
Hissi
Kyllä
Taloyhtiössä on sauna
Ei
Rakennusmateriaali
Betoni ja tiili
Kattomateriaali
Kumibitumi
Kattotyyppi
Tasakatto
Energialuokka
Energialuokka: B2018, Energiatodistuksen voimassaoloaika: 14.08.2029
Energiatodistus
Kyllä
Ilmastointijärjestelmä
koneellinen tulo ja poisto, jäähdytetty tuloilma=viilennys
Kiinteistön antennijärjestelmä
Kaapeli-TV
Kiinteistönhoito
Huoltoyhtiö
Isännöinti
Isännöitsijätoimisto Isännöinti Kuvaja Oy, Mike Leinonen, 03615660
Kaavoitustiedot
Hämeenlinnan kaupunki
Kaavatilanne
Asemakaava
Liikenneyhteydet
Bussipysäkki lähellä, juna-asema lähellä, sujuvat yhteydet omalla autolla, taksitolppa lähellä ja hyvät pyöräilytiet Juna-asema aivan vieressä. Bussiyhteys Hämeentieltä, vierestä.
Pihan kuvaus
Kohteessa viehättävä, omassa rauhassa oleva sisäpiha, joka ei katutasossa, vaan toisessa kerroksessa.
Lämmitys
Kaukolämpö
Lämmönjakelu
Vesikiertoinen patterilämmitys
Lisätietoja lämmityksestä
Kaukolämpö, + lto, vesikiertoinen patterilämmitys
Lisätietoja talosta
Siirry talosivulle
Tontin omistus
Oma

Tilat ja materiaalit

Pysäköintitilan kuvaus
Voimassaolevan yhtiöjärjestyksen päiväys on 11.10.2019. Yhtiöjärjestyksessä on ns. lunastuslauseke joka koskee varasto-, autohalli-,autotalli- tai autopihapaikan hallintaa. mikäli osake siirtyy millä tahansa saannolla muulta kuin perustajaosakkaalta ulkopuoliselle uudelle omistajalle eikä samassa yhteydessä siirretä tämän yhtiön osakkeita, jotka oikeuttavat yhtiön jonkin huoneiston hallintaan, on yhtiön osakkeenomistajilla oikeus lunastaa siirron kohteena oleva osake.
Yhteiset tilat
Väestönsuoja, urheiluvälinevarasto, kuivaushuone ja Irtaimistovarasto, lastenvaunuvarastot 2 kpl
Muut tilat
Eteisen ulko-ovessa ovisilmä, varmuusketju. Eteisessä liukupeiliovet, Elfan säilytysjärjestelmä. Ovipuhelin. Kaikissa ikkunoissa sälekaihtimet.
Keittiön seinä
Maali
Makuuhuoneen lattia
Parketti
Makuuhuoneen seinät
Maali
Lisätietoja makuuhuoneen varusteista
Makuuhuoneen yhteydessä todella tilava vaatehuone, jossa iso Elfan säilytysjärjestelmä.
Kylpyhuoneen lattia
Laatta
Kylpyhuoneen seinät
Kaakeli
Olohuoneen varusteet
Olohuone ja keittiötila samaa tilaa
Olohuoneen lattia
Parketti
Olohuoneen seinät
Maali
Ominaisuudet
Kohde myydään kalustettuna: Ei

Tekniset tiedot

Vesi ja jätevesi
Vesijohto: kunnan.
Viemäröinti
kunnan.

Ota yhteyttä ilmoittajaan

Marja Jokinen
SKVL Laatuauktorisoitu kiinteistönvälittäjä, LKV
Puh: 045 783 69080
Koti Vaihtoon LKV
Tietotie 9, 01530 Vantaa
Marja Jokinen
SKVL Laatuauktorisoitu kiinteistönvälittäjä, LKV
Marja Jokinen
SKVL Laatuauktorisoitu kiinteistönvälittäjä, LKV
Puh: 045 783 69080

Ota yhteyttä ilmoittajaan

Soita