350 000 €48 m²

Vänrikki Stoolin katu 11 C, Etu-Töölö, Helsinki2h+kk+kph

Velaton hinta
350 000 €
Hoitovastike
158,40 € / kk
Asuinpinta-ala
48 m²
Huoneita
2
Kerros
4 / 8
Rakennusvuosi
1928
Rakennuksen tyyppi
Kerrostalo
Kaupunginosa
Etu-Töölö
Kaupunki
Helsinki

Tämä Töölössä sijaitseva hyväpohjainen kaksio tarjoaa ainutlaatuisen mahdollisuuden remontoida koti juuri omien unelmiesi mukaiseksi.

Putkiremontin yhteydessä on erinomainen tilaisuus päivittää keittiö mieleiseksi, ja kaasunousujen poistaminen modernisoi yhtiön talotekniikkaa. Linjasaneerauksessa käytettävä perinteinen menetelmä takaa, että kaikki vesi- ja viemärijohdot uusitaan, mikä tuo pitkäaikaista huolettomuutta asumiseen.

Putkiremontin alustava aloitusajankohta huoneistossa on toukokuussa 2025, joten nyt on loistava hetki suunnitella remonttia.

Hoitovastike on tässä yhtiössä vain 3,30 euroa/m2, joten asumiskustannukset ovat edulliset!

Asunnon historialliset yksityiskohdat, kuten 1900-luvun alun tunnelmaa henkivät sisäänrakennetut kaapit, luovat erityisen viihtyisän ilmapiirin. Tilava kylpyhuone, jossa on tilaa myös pyykinpesukoneelle, lisää käytännöllisyyttä arkeen.

Lisäksi taloyhtiössä on runsaasti asukkaiden palveluita, kuten täysin uusittavat talosauna, polkupyörävarasto sekä pesutupa kuivaustiloineen.

Etu-Töölön tunnelmallinen ja historiallisesti yhtenäinen alue kivijalkaliikkeineen ja kauniine sisäpihoineen tekee asumisesta erityistä. Keskustan läheisyys, erinomaiset liikenneyhteydet sekä upea luonnonympäristö, kuten Töölönlahden ulkoilureitit ja Töölönranta, houkuttelevat nauttimaan kaupunkielämästä parhaimmillaan. Ruokakauppakin löytyy heti puiston toiselta puolelta.

Tästä asunnosta saat täydellisen yhdistelmän historiallista viehätystä, modernia asumismukavuutta ja tulevaisuuden remontointimahdollisuuksia!

**Mikäli kiinnostuit asunnosta, olethan yhteydessä välittäjään sopiaksesi esittelyn. Jos et vielä tiennyt, palveluumme kuuluu myös mahdollisuus turvalliseen sähköiseen asuntokauppaan.**

***Oletko myymässä asuntoasi? Älä maksa liikaa välityspalkkiota. Myyntiturva myy asunnot edullisilla kiinteillä palkkioilla. Yksiöiden välityspalkkio on 3 300 euroa (sis. alv), kaksioiden 4 500 euroa (sis. alv), kolmioiden 5 700 euroa (sis. alv) ja sitä suurempien asuntojen 8 800 euroa (sis. alv). Palkkio on kiinteä neliömäärästä ja kauppahinnasta riippumatta. Soita ja kysy lisää tai katso www.myyntiturva.fi ***

Perustiedot

Kaupunginosa
Etu-Töölö
Kohdenumero
10161773
Kerros
4 / 8
Asuinpinta-ala
48 m²
Tontin pinta-ala
1 632 m²
Kokonaispinta-ala
48 m²
Huoneiston kokoonpano
2h+kk+kph
Huoneita
2
Kunto
Tyydyttävä
Vapautuu
03.03.2025
Lisätietoa vapautumisesta
Sopimuksen mukaan.
Keittiön varusteet
Astianpesukone, astianpesukoneliitäntä, jääkaappi-pakastinlokero, kaasuliesi, liesituuletin, mikroaaltouuni. Keittiötilat: Keittokomero. Lisätietoja: Kaasusta kuukausimaksu joka 3kk maksettuna noin 50€. Kaasuliesi poistuu putkiremontin yhteydessä.
Mikro jossa kiertoilmauuni. Astianpesukoneen kunnosta ei ole selvyyttä.
Parveke
Ei
Kylpyhuoneen varusteet
Laatoitettu, peilikaappi, pesukoneliitäntä, suihku, suihkukaappi. Pesutilat: Kylpyhuone. Lisätietoja: Kylpyhuoneeseen jää komero, avohyllykkö ja pyykinkuivaushaitari.
Pesutila uusitaan putkiremontin yhteydessä kokonaan.
Säilytystilat
Varastotilat: Kellarikomero, vinttikomero, Lisätietoa varastotiloista: Vinttikomero on tilava.
Näkymät
Kaupunki näkymät
Tulevat remontit
2024-2025 Putkiremontti ja tornihuoneiston B67 rakennusluvan mukainen muutostyö, 2025 Parvekkeiden peruskunnostus
Tehdyt remontit
1970 Putkisto (Huber Oy) 1982 Pihan eristys ja asfaltointi (Asfalttiliike E. Lidman Oy), 1983 Tiilikatto (katulape) (Lemminkäinen Oyj), 1988 Hissit (Kone Oyj), 1996 Sähkö- ja telenousut ja keskukset (Hesa-Sähkö Oy) 1998 Saunan peruskunnostus, 1999 Porrashuoneiden maalaus ja koristelu (Maalaamo Mauri Mustonen Oy & Katriina Sarjos), 2001 Julkisivujen peruskunnostus ja maalaus (Lonni Oy) 2001 Kadunpuoleisten räystäskourujen uusiminen (Peltisepänliike Kaasalainen Oy), 2003 Jäte- ja polkupyöräkatos, 2004 Katon kulkusillat ja lapetikkaat, 2006 Peltikaton itäpäädyn ja kattokaivojen uusiminen (Harke Pelti Oy), Räystäs- ja syöksylämmittimet (Peltisepänliike Kaasalainen Oy), 2010 Velco-raitisilmaventtiilien asennus huoneistoihin (PK-Ilmastointi Oy), Parvekkeiden lattioiden pinnoitus ja alakattojen maalaus (Rakennus H. Gokkonen Oy), Porrashuoneiden ja parvekkeiden ovien maalauskunnostus (Saumasters Oy), Ikkunoiden uusiminen (Lammin Ikkuna Oy), 2014 Lämmönvaihdinyksikön, patteriventtiilien ja linjasäätö- ja sulkuventtiilien uusiminen ja lämmitysverkon tasapainotus ja työn vaatimat asbestisaneeraukset (Vantaan LVI-Saneeraus Oy ja Mokoto Oy) 2015 Hormien kartoitus ja puhdistus (Helsingin Hormitekniikka Oy), Pihaportin automatisointi (Saku-Tek Oy) 2016 Lämmitysverkon tasapainotus 2016 (Vantaan LVI-Saneeraus Oy/Suomen Talokeskus Oy) 2017 Peltikaton pinnoitus ja piippuhattujen teettäminen (Polarpinnoitus Oy ja Helsingin Peltityö R & V Oy), A-portaan aulan ja sisäänkäynnin johteet (Pelti- & Rautatyö E. Salminen Oy) 2018 Putkistotutkimus (Suomen Talokeskus Oy), 2020 Pihaportin äänieristys (Saku-Tek Oy), 2022 Tornihuoneiston rakennuslupahanke (Arkkitehdit D4 Oy), 2022-23 Putkiremontin hankesuunnittelu (Rakennuttajakaari Oy), 2023-24 Putkiremontin toteutussuunnittelu (A-Insinöörit Suunnittelu Oy)
Asunnossa sauna
Ei
Asumistyyppi
Omistus
Lisätiedot
Ikkunoiden ilmansuunnat: lounas
Kohde on
Osakehuoneisto

Hinta

Velaton hinta
350 000 €
Myyntihinta
350 000 €
Neliöhinta
7 291,67 € / m2

Vastikkeet

Hoitovastike
158,40 € / kk

Muut maksut

Vesimaksun lisätiedot
Vesimaksu: 29.00 €/kk/hlö
Muut kustannukset
Muut maksut: Vesimaksut muuttuvat huoneistokohtaisiksi putkiremontin jälkeen.

Talon ja tontin tiedot

Uudiskohde
Ei
Taloyhtiön nimi
Asunto Oy Etelä-Hesperiankatu 6
Rakennuksen tyyppi
Kerrostalo
Rakennusvuosi
1928
Huoneistojen lukumäärä
62
Kerroksia
8
Hissi
Kyllä
Taloyhtiössä on sauna
Ei
Rakennusmateriaali
tiili
Kattotyyppi
harjakatto
Energialuokka
Ei lain ed. e-tod. Ei voimassaolevaa energiatodistusta
Kiinteistön antennijärjestelmä
Kaapeli
Tontin koko
1 632 m²
Kiinteistönhoito
Kiinteistönhoidosta vastaa: huoltoyhtiö
Kaavoitustiedot
Helsingin kaupunki p. (09) 310 1691
Kaavatilanne
asemakaava
Lämmitys
Kaukolämpö
Lisätietoja lämmityksestä
kaukolämpö
Lisätietoja talosta
Siirry talosivulle
Tontin omistus
Oma

Tilat ja materiaalit

Yhteiset tilat
askarteluhuone, mankeli, pesutupa, taloyhtiösauna, ulkoiluvälinevarasto
Pintamateriaalit
Lautalattia ja parketti. Maalatut ja tapetoidut seinät.

Ota yhteyttä ilmoittajaan

Markku Suikki
myyntivälittäjä, LKV, LVV
Puh: 041 5280 322
Markku Suikki
myyntivälittäjä, LKV, LVV
Markku Suikki
myyntivälittäjä, LKV, LVV
Puh: 041 5280 322

Ota yhteyttä ilmoittajaan

Soita

Oikotie on osa Schibsted Marketplaces -konsernia. Schibsted News Media AB ja Schibsted ASA vastaavat tietojesi käsittelystä tällä sivustolla. Lue lisää