415 000 €66,7 m²

Kolmas linja 32 B, Kallio, Helsinki3h+avok+kph (yhtiöjärjestyksen mukaan 2h+k)

Velaton hinta
415 000 €
Hoitovastike
340,17 € / kk
Asuinpinta-ala
66,7 m²
Huoneita
3
Kerros
2 / 6
Rakennusvuosi
1939
Rakennuksen tyyppi
Kerrostalo
Kaupunginosa
Kallio
Kaupunki
Helsinki

Ihastuttava ja tunnelmallinen toisen kerroksen kolmio huippusijainnilla!

Tämä hissitalon toisen kerroksen kulmahuoneisto on valoisa ja avara, ja sen isoista ikkunoista avautuvat viehättävät näkymät kahteen suuntaan. Hyväkuntoisessa ja kauniissa kodissa on korkeat huoneet ja erinomainen pohjaratkaisu.

Kodin sydän on tilava olohuone, jonka yhteydessä on moderni avokeittiö – täydellinen tila yhteisiin hetkiin perheen tai ystävien kanssa. Kaksi makuuhuonetta sijoittuvat asunnon eri puolille, mikä tarjoaa yksityisyyttä ja rauhaa. Toinen makuuhuoneista todella tilava ja siellä on parisängyn lisäksi tilaa vaikka työpisteelle kivoilla erkkerinäkymillä. Säilytystilaa on runsaasti. Kompakti kylpyhuone on varustettu suihkukaapilla, ja sinne mahtuu myös pyykinpesukone.

Omalle tontilleen vuonna 1939 rakennettu Asunto Oy Kiiski on vakavarainen ja hyvin hoidettu yhtiö, jonka remontit on tehty ajallaan. Merkittäviä korjaustarpeita ei ole tiedossa lähivuosina. Taloyhtiöllä on omistamistaan liiketiloista vuokratuloja reilut 100 000 €/vuosi. Myyjä vastaa valmistuneen piharakennuksen julkisivurappauksen osuuden tämän huoneiston osalta. Asukkaiden käytössä on ullakko- ja kellarikomerot sekä pesutupa.

Kallio on erityisesti nuorten aikuisten suosimaa asuinaluetta, joka sykkii elämää ja josta löytää aina mieleistä tekemistä. Viime vuosien aikana Kallio on muuttunut urbaaniksi alueeksi, jossa on toinen toistaan trendikkäämpiä putiikkeja, kahviloita, ravintoloita sekä kuppiloita. Eloisa kaupunginosa puhkuu trenditietoisuutta ja houkuttelee keskeisellä sijainnillaan, monipuolisilla palveluillaan sekä hyvillä liikenneyhteyksillään.

Kaunis Töölönlahti reunustaa Kalliota ja se onkin monien suosima istuskelupaikka kesäisin. Alueella on muutenkin lukuisia puistoja, mm. Karhupuisto ja Pengerpuisto, jotka ovat niin populäärikulttuurissa kuin asukkaidenkin tietoisuudessa ensisijainen paikka viettää aikaa. Puistoissa järjestetään erilaista toimintaa sekä tapahtumia vuodenajasta riippumatta.

**Mikäli kiinnostuit asunnosta, olethan yhteydessä välittäjään sopiaksesi esittelyn. Jos et vielä tiennyt, palveluumme kuuluu myös mahdollisuus turvalliseen sähköiseen asuntokauppaan.**

***Oletko myymässä asuntoasi? Älä maksa liikaa välityspalkkiota. Myyntiturva myy asunnot edullisilla kiinteillä palkkioilla. Yksiöiden välityspalkkio on 3 300 euroa (sis. alv), kaksioiden 4 500 euroa (sis. alv), kolmioiden 5 700 euroa (sis. alv) ja sitä suurempien asuntojen 8 800 euroa (sis. alv). Palkkio on kiinteä neliömäärästä ja kauppahinnasta riippumatta. Soita ja kysy lisää tai katso www.myyntiturva.fi ***

Videoesittely

Tutustu asuntoon videon välityksellä!

Tutustu

Perustiedot

Sijainti
Kolmas linja 32 B, 00530 Helsinki
Kaupunginosa
Kallio
Kohdenumero
10155810
Kerros
2 / 6
Asuinpinta-ala
66,7 m²
Tontin pinta-ala
1 558 m²
Kokonaispinta-ala
66,7 m²
Huoneiston kokoonpano
3h+avok+kph (yhtiöjärjestyksen mukaan 2h+k)
Huoneita
3
Kunto
Hyvä
Lisätietoa vapautumisesta
Sopimuksen mukaan. 2 kk kaupanteosta.
Keittiön varusteet
Astianpesukone, jääkaappi-pakastin, keraaminen liesi, liesituuletin. Pinta­materiaalit/ lattia: Laatta. Pinta­materiaalit/ seinä: Maalattu. Materiaalit/ työtasot: Laminaatti. Keittiötilat: Avokeittiö. Lisätietoja: Keittiössä ja eteisessä on mukavuuslattialämmitys.
Parveke
Ei
Kylpyhuoneen varusteet
Allaskaappi, laatoitettu, peilikaappi, pesukoneliitäntä, pyyhekuivain, suihku, suihkukaappi. Pinta­materiaalit/ lattia: Laatta. Pinta­materiaalit/ seinä: Kaakeli, välitilassa lasielementti. Pesutilat: Kylpyhuone
Säilytystilat
Varastotilat: Kellarikomero, vinttikomero
Tulevat remontit
2024 Sisäpihan rakennuksen julkisivurappauksen uusiminen. PTS 5 vuotta: Tuuletusparvekkeiden ovien ja ikkunoiden kunnostus / uusiminen. Sisäpihan rakennuksen rappausten ja maalauksen suunnittelu ja korjaus/uusiminen. Kellarin linjasulku- ja linjasäätöventtiilien tarvittava uusiminen. A-C portaiden sisäänkäyntiovien kunnostus.
Tehdyt remontit
2022: Pesulan uusiminen 2021: Pihakannen korjaus- ja uusinta. Kellarin vaakaviemärien ja vesijohtojen osittainen uusinta. 2017: Tonttien 32 - 30 väliaita. 2015: Peltikattojen maalaus ja turvalaitteiden asennus. Lukituksen uusiminen. 2012: Peltikattojen uusiminen. 2005: Sisäpihan ikkunoiden uusiminen. Porraskäytävien ja tasanteiden lattiapintojen uusiminen. 2003: Hissikoneistojen uusiminen. 1999: Terassin kattaminen. Porrashuoneiden maalaus. 1997: Katujulkisivujen saneeraus. Katujulkisivujen ikkunoiden uusiminen. 1996: Peltikaton maalaus. 1995: Jätekatos. 1993: Sisäpihan julkisivujen saneeraus. Kellarin lämpölinjat. Huoneistojen patteriventtiilit. 1990: Sähkösaneeraus. 1985: Vesi- ja viemärijohdot.
Asunnossa sauna
Ei
Asumistyyppi
Omistus
Lisätiedot
Ikkunoiden ilmansuunnat: koillinen, luode
Kohde on
Osakehuoneisto
Linkit

Hinta

Velaton hinta
415 000 €
Myyntihinta
415 000 €
Neliöhinta
6 221,89 € / m2

Vastikkeet

Hoitovastike
340,17 € / kk

Muut maksut

Vesimaksun lisätiedot
Vesimaksu: 20.00 €/kk/hlö
Muut kustannukset
Muut maksut: Osakkaat eivät maksa vesimaksua lainkaan, vaan ainoastaan ne asukkaat, jotka eivät ole osakkaita.

Talon ja tontin tiedot

Uudiskohde
Ei
Taloyhtiön nimi
Asunto Oy Kiiski
Rakennuksen tyyppi
Kerrostalo
Rakennusvuosi
1939
Huoneistojen lukumäärä
107
Kerroksia
6
Hissi
Kyllä
Taloyhtiössä on sauna
Ei
Rakennusmateriaali
tiili
Kattotyyppi
harjakatto
Energialuokka
F2013
Energiatodistus
Kyllä
Kiinteistön antennijärjestelmä
Kaapeli
Tontin koko
1 558 m²
Kiinteistönhoito
Kiinteistönhoidosta vastaa: huoltoyhtiö
Isännöinti
Oiva Isännöinti Helsinki Oy
Kaavoitustiedot
Helsingin kaupunki p. (09) 310 1691
Kaavatilanne
asemakaava
Lämmitys
Kaukolämpö
Lisätietoja lämmityksestä
kaukolämpö
Lisätietoja talosta
Siirry talosivulle
Tontin omistus
Oma

Tilat ja materiaalit

Yhteiset tilat
pesutupa, ulkoiluvälinevarasto
Muut tilat
Eteinen, vaatehuone
Makuuhuoneen lattia
Parketti
Makuuhuoneen seinät
Maalattu
Olohuoneen lattia
Parketti
Olohuoneen seinät
Maalattu

Ota yhteyttä ilmoittajaan

Jarmo Orell
myyntijohtaja
Puh: 041 5280 384
Jarmo Orell
myyntijohtaja
Jarmo Orell
myyntijohtaja
Puh: 041 5280 384

Ota yhteyttä ilmoittajaan

Soita

Oikotie on osa Schibsted Marketplaces -konsernia. Schibsted News Media AB ja Schibsted ASA vastaavat tietojesi käsittelystä tällä sivustolla. Lue lisää