280 000 €74,5 m²

Maistraatinkatu 5 F, Länsi-Pasila, Helsinki3h+k+kph+vh+las.p

Velaton hinta
280 000 €
Hoitovastike
462,40 € / kk
Asuinpinta-ala
74,5 m²
Huoneita
3
Kerros
1 / 5
Rakennusvuosi
1985
Rakennuksen tyyppi
Kerrostalo
Kaupunginosa
Länsi-Pasila
Kaupunki
Helsinki

Tervetuloa tutustumaan tähän kauniiseen ja vaaleaan kotiin, jossa on kolme huonetta ja keittiö. Asunnossa on juuri uusittu kotimainen Aina-keittiö, joka tuo modernia ilmettä ja toimivuutta arjen askareisiin.

Tilava parveke avautuu etelään ja tarjoaa näkymät suojaisalle pihalle, mikä tekee siitä täydellisen paikan rentoutumiseen ja nauttimiseen.

Taloyhtiö sijaitsee rauhallisella sivukadulle, joten tämä koti on täydellinen valinta niin perheelle kuin pariskunnalle, joka arvostaa rauhallista ja viihtyisää ympäristöä palveluiden välittömässä läheisyydessä.

Taloyhtiössä on ulkoiluvälinevarasto, sauna, pesutupa ja kerhohuone.

Asunnon sijainti on erinomainen: Mall of Tripla on vain noin 5 minuutin kävelymatkan päässä, joten kaikki palvelut ja liikenneyhteydet ovat käden ulottuvilla. Keskuspuisto tarjoaa loistavat ulkoilu- ja liikuntamahdollisuudet aivan lähietäisyydellä.

Kehittyvä ja voimakkaasti kasvava Pasila on erinomainen asuinpaikka loistavia kulkuyhteyksiä sekä palveluita arvostavalle. Pasilan asemalla pysähtyvät kaikki lähi- ja kaukoliikenteen junat, ja Ilmalan asema on myös lähellä. Bussi- ja raitiovaunuliikenne on kattavaa, ja juuri valmistunut Ilmalan ratikka helpottaa kulkemista ennestään.

Mall of Triplasta löytyy lukemattomasti palveluita, ja ruokakauppareissujen lisäksi siellä pääsee tyydyttämään niin shoppailuhimoa, kulttuurinnälkää kuin nauttimaan erilaisista elämyksistä. Keskeisestä sijainnista huolimatta myös luonnon ääreen pääsee nopeasti, sillä aluetta reunustaa metsäinen Keskuspuisto ja Louhenpuistoon on lyhyt matka. Myös erilaisia urheilumahdollisuuksia löytyy paljon. Lähialueilla on päiväkoteja ja kouluja sekä Ammattikorkeakoulu Haaga-Helia ja Business College Helsinki.

**Mikäli kiinnostuit asunnosta, olethan yhteydessä välittäjään sopiaksesi esittelyn. Jos et vielä tiennyt, palveluumme kuuluu myös mahdollisuus turvalliseen sähköiseen asuntokauppaan.**

***Oletko myymässä asuntoasi? Älä maksa liikaa välityspalkkiota. Myyntiturva myy asunnot edullisilla kiinteillä palkkioilla. Yksiöiden välityspalkkio on 3 300 euroa (sis. alv), kaksioiden 4 500 euroa (sis. alv), kolmioiden 5 700 euroa (sis. alv) ja sitä suurempien asuntojen 8 800 euroa (sis. alv). Palkkio on kiinteä neliömäärästä ja kauppahinnasta riippumatta. Soita ja kysy lisää tai katso www.myyntiturva.fi ***

Videoesittely

Tutustu asuntoon videon välityksellä!

Tutustu

Perustiedot

Kaupunginosa
Länsi-Pasila
Kohdenumero
10148044
Kerros
1 / 5
Asuinpinta-ala
74,5 m²
Tontin pinta-ala
4 832 m²
Kokonaispinta-ala
74,5 m²
Huoneiston kokoonpano
3h+k+kph+vh+las.p
Huoneita
3
Kunto
Hyvä
Lisätietoa vapautumisesta
Sopimuksen mukaan.
Keittiön varusteet
Astianpesukone, induktioliesi, integroidut kodinkoneet, jääkaappi-pakastin. Pinta­materiaalit/ lattia: Vinyylilattia. Pinta­materiaalit/ seinä: Maalattu. Keittiötilat: Keittiö
Parveke
Kyllä
Parvekkeen lisätiedot
Parvekkeen ilmansuunta: Etelä.
Kylpyhuoneen varusteet
Allaskaappi, laatoitettu, peilikaappi, suihku, suihkukaappi. Pinta­materiaalit/ lattia: Laatta. Pinta­materiaalit/ seinä: Kaakeli. Pesutilat: Kylpyhuone
Näkymät
Vehreät näkymät parvekkeelta ja toisesta makuuhuoneesta rauhaisalle sisäpihalle (rinteessä) ja olohuoneesta ja toisesta makuuhuoneesta rauhalliselle kävelykadulle.
Tulevat remontit
2024: Vesikatteiden ja ylimmäisten julkisivuelementtien urakkavirheiden korjaus. Huoneistojen poistoilmaventtiilien äänenvaimennin puuttuu/ venttiilien uusiminen. Ulkoseinien elementtisaumojen uusimisen hankesuunnittelun käynnistäminen. Porrashuoneiden D,E ja F kunnostus. 2025: Ulkoseinien elementtisaumojen uusiminen. Kuntokartoitus. 2027: Porrashuoneiden D,E ja F kunnostus.
Tehdyt remontit
2023 Vesikaton uusiminen. IV-hormien nuohous. A-B talon ikkunoiden tiivisteiden vaihto. 2022 Vesi katteet ja ylimmät julkisivuelementit. 2018 Patteriventtiilien säätö. A,B ja C portaikoiden maalaus ja kaikkien portaiden akustolevyjen uusiminen. Kerhohuoneen kunnostus. 2017 kerhohuoneen kunnostus, porrashuoneiden valaistus ja akustolevyt. 2013 elementtiparvekejulkisivujen maalauskorjaus, ilmanvaihtojärjestelmän korjaus. 2012 lämmitysverkoston perussäätö, patteriventtiilit ja kaukolämpölaitteet. 2011 B-nurkan julkisivun vesivahinkokorjaus. 2009 talosaunojen kunnostus. 2008 ikkunoiden ja parvekeovien uusiminen, kylpyhuoneiden lisätyöt. 2007 elementtisaumojen uusiminen, kylpyhuoneiden saneeraus. 2006 lukkojen uusiminen Exec-avainjärjestelmään, pesulan saneeraus, kaapeliantenniverkon kunnostus. 2004 pelastustien rakentaminen, piha-alueen korjaukset. 2002 vesikatto uusittu. 1998 kattohuoneistojen parvekeovet, pesutuvan koneet.
Asunnossa sauna
Ei
Asumistyyppi
Omistus
Lisätiedot
Ikkunoiden ilmansuunnat: pohjoinen, etelä, itä
Kohde on
Osakehuoneisto
Linkit

Hinta

Velaton hinta
280 000 €
Myyntihinta
264 031,85 €
Neliöhinta
3 758,39 € / m2

Vastikkeet

Hoitovastike
462,40 € / kk
Pääomavastike
191,76 € / kk

Muut maksut

Muut kustannukset
Saunamaksu: 20,00 €/kk

Talon ja tontin tiedot

Uudiskohde
Ei
Taloyhtiön nimi
Asunto-oy Winqvistinkatu 1
Rakennuksen tyyppi
Kerrostalo
Rakennusvuosi
1985
Huoneistojen lukumäärä
115
Kerroksia
5
Hissi
Kyllä
Taloyhtiössä on sauna
Ei
Rakennusmateriaali
betoni, elementti
Kattotyyppi
tasakatto
Energialuokka
F2013
Energiatodistus
Kyllä
Kiinteistön antennijärjestelmä
Kaapeli
Tontin koko
4 832 m²
Kiinteistönhoito
Kiinteistönhoidosta vastaa: huoltoyhtiö
Isännöinti
Fluxio Isännöinti Oy
Kaavoitustiedot
Helsingin kaupunki, p. 09 310 1691
Kaavatilanne
asemakaava
Lisätietoja lämmityksestä
kaukolämpö
Tontin vuokra
102389,39
Lisätietoja talosta
Siirry talosivulle
Maanvuokraaja
Helsingin kaupunki
Tontin omistus
Vuokralla

Tilat ja materiaalit

Yhteiset tilat
kerhohuone, kuivaushuone, mankeli, pesutupa, taloyhtiösauna, ulkoiluvälinevarasto
Muut tilat
Vaatehuone
Makuuhuoneen lattia
Laminaatti
Makuuhuoneen seinät
Maalattu
Olohuoneen lattia
Laminaatti
Olohuoneen seinät
Maalattu

Ota yhteyttä ilmoittajaan

Nina Wagello
myyntivälittäjä
Puh: 041 5280449
Nina Wagello
myyntivälittäjä
Nina Wagello
myyntivälittäjä
Puh: 041 5280449

Ota yhteyttä ilmoittajaan

Soita

Oikotie on osa Schibsted Marketplaces -konsernia. Schibsted News Media AB ja Schibsted ASA vastaavat tietojesi käsittelystä tällä sivustolla. Lue lisää