249 000 €44 m²

Alppikatu 9 C, Kallio, Helsinki2h+kk+kph+vh+parveke (yhtiöjärjestyksen mukaan 2 h+kk)

Velaton hinta
249 000 €
Hoitovastike
264 € / kk
Asuinpinta-ala
44 m²
Huoneita
2
Kerros
6 / 8
Rakennusvuosi
1962
Rakennuksen tyyppi
Kerrostalo
Kaupunginosa
Kallio
Kaupunki
Helsinki

Hyväpohjainen kulmahuoneisto erinomaisella sijainnilla! Oma tontti! Putket tehty! Iso parveke! Olisiko tämä uusi kotisi?

Tässä asunnossa on mainio pohjaratkaisu. Kylpyhuone on hyvän kokoinen ja sinne mahtuu pesukone. Parvekkeelta on avarat näkymät etelään Kallion kirkon suuntaan. Asunnossa on toimiva keittokomero ja lisäksi tarpeellinen vaatehuone.

Taloyhtiötä on remontoitu suunnitelmallisesti vuosien varrella. Osakkaan käytössä on mm. varastokomero, taloyhtiösauna ja liikuntavälinevarasto.

Helsingin parhaimpiin kuuluva lähipalvelutarjonta löytyy Kalliosta. Kivijalkakauppoja, ravintoloita, baareja ja muita palveluja on lähes jokaisen talon alakerrassa. Eloisa kaupunginosa puhkuu ajanmukaisuutta ja houkuttelee keskeisellä sijainnillaan sekä hyvillä liikenneyhteyksillään. Aiemmin työväestön asuinalueena tunnettu Kallio mielletään nykyisin erityisesti opiskelijoiden, nuorten aikuisten ja taiteilijoiden kaupunginosaksi. Kallio on noin 29 000 helsinkiläisen koti.

Kaunis Töölönlahti reunustaa Kalliota ja se onkin monien suosima istuskelupaikka kesäisin. Alueella on muutenkin lukuisia puistoja, mm. Karhupuisto ja Pengerpuisto, jotka ovat niin populäärikulttuurissa kuin asukkaidenkin tietoisuudessa ensisijainen paikka viettää aikaa. Puistoissa järjestetään erilaista toimintaa sekä tapahtumia vuodenajasta riippumatta.

**Mikäli kiinnostuit asunnosta, olethan yhteydessä välittäjään sopiaksesi esittelyn. Jos et vielä tiennyt, palveluumme kuuluu myös mahdollisuus turvalliseen sähköiseen asuntokauppaan.**

***Oletko myymässä asuntoasi? Älä maksa liikaa välityspalkkiota. Myyntiturva myy asunnot edullisilla kiinteillä palkkioilla. Yksiöiden välityspalkkio on 3 300 euroa (sis. alv), kaksioiden 4 500 euroa (sis. alv), kolmioiden 5 700 euroa (sis. alv) ja sitä suurempien asuntojen 8 800 euroa (sis. alv). Palkkio on kiinteä neliömäärästä ja kauppahinnasta riippumatta. Soita ja kysy lisää tai katso www.myyntiturva.fi ***.

Videoesittely

Tutustu asuntoon videon välityksellä!

Tutustu

Perustiedot

Sijainti
Alppikatu 9 C, 00530 Helsinki
Kaupunginosa
Kallio
Kohdenumero
10143833
Kerros
6 / 8
Asuinpinta-ala
44 m²
Tontin pinta-ala
1 375,8 m²
Kokonaispinta-ala
44 m²
Huoneiston kokoonpano
2h+kk+kph+vh+parveke (yhtiöjärjestyksen mukaan 2 h+kk)
Huoneita
2
Kunto
Tyydyttävä
Lisätietoa vapautumisesta
Heti vapaa.
Keittiön varusteet
Jääkaappi, liesituuletin, sähköliesi. Keittiötilat: Keittokomero
Parveke
Kyllä
Parvekkeen lisätiedot
Parvekkeen ilmansuunta: Kaakko.
Kylpyhuoneen varusteet
Laatoitettu, pesukoneliitäntä, suihku. Pinta­materiaalit/ lattia: Laatta. Pinta­materiaalit/ seinä: Kaakeli. Pesutilat: Kylpyhuone
Säilytystilat
Varastotilat: Varastokomero
Näkymät
Avarat
Tulevat remontit
2023-2024: Julkisivujen kuntotutkimus: Selvitetään julkisivukunnostuksen yhteydessä mahdollisesti tapahtunutta virhettä. Viemärit kuntotutkimus 2024: Yhtiön ulko-ovien uusinta (toteutus): Kaikki sisäpihalla ja kadunpuolella olevat porrashuoneiden puu-ovet. Selvitetään lukitus ja avainhallinta. Sähköautojen latausmahdollisuuden selvitys Lipputangon uusiminen Energiatodistus 2025: Palovaroittimien uusiminen Saunan peruskorjaus 2028: Katto: Kuntokatselmus ja huoltokorjaukset 2031: Ilmanvaihto: Nuohous ja säätö Takuu- ja vuosikorjaustarkastukset: 20.6.2023 Julkisivut ja parvekkeet: Julkisivujen ja parvekkeiden kunnostus, kattopellityksen uusinta, sisäpihan ajoluiskan kunnostus, autohallin katon kunnostus ja oven uusinta. Korjauksen aloitettu 2017 ja saatettu loppuun alkuvuodesta 2018. 11.8.2025 Vesikaton maalaus: Vesikaton maalaus, joka sisältyi julkisivu-urakkaan.
Tehdyt remontit
Pyydä välittäjältä kunnossapitoraportti! 2022 Kaukolämpölaitteisto: Tarkastus. Huuhtelut ja kuvaukset: Jätevesiviemärit (pysty ja pohja), salaojat ja sadevesijärjestelmä. 2021 Ilmanvaihto: Nuohous ja säätö. Märkätilat: kuntokartoitus. 2020 Vesikaton maalaus joka sisältyi julkisivu-urakkaan. 2019 Hissien korien kunnostus ja köysistöjen uusinta. Porrashuoneiden maalauskunnostus ja lattioiden uusiminen. Kunnostuksen yhteydessä uusitaan C-portaan ala-aulan patteri. 2018 Porrashuoneiden ja kellarikäytävien yms. tilojen maalauskunnostus ja lattioiden uusiminen. Kunnostuksen yhteydessä uusitaan C-portaan ala-aulan patteri. Julkisivujen ja parvekkeiden kunnostus, kattopellityksen uusinta, sisäpihan ajoluiskan kunnostus, autohallin katon kunnostus ja oven uusinta. Korjauksen aloitettu 2017 ja saatettu loppuun alkuvuodesta 2018. IV-koneen uusinta: Autohalli. 2017 Kunto tarkastetaan hissit. Korjaussuosituksen pohjalta päätetään korjauksista ja niiden ajankohdista. 2016 Julkisivujen ja parvekkeiden kunnostus, kattopellityksen uusinta, autohallin oven uusinta, autohallin sisäpintojen kunnostus, näkyvien raudoitusterästen suojaus ja sisäpihan ajoluiskan kunnostus. 2015-2015 Julkisivu-, parveke-, katto- ja parvekelasitusurakan sekä autotallinoven uusinnan suunnittelu. 2015 Väestönsuojan kunnostus. 2014 Paikkakorjataan huonokuntoiset parvekerakenteiden pinnoitteet. 2013 Verkko-ovien asentaminen ullakolle johtavaan käytävään, 8.kerroksen aulaan. Lämmönjakokeskuksen uusiminen. Samalla uusitaan C-portaan ala-aulan porrashuoneen patteri. 2012 Parvekkeiden ja julkisivujen kuntotutkimus. Kattokunnostuksia. Sisääntulokerrosten hissien ovien pintojen uusinta. Vesijohtojen uusiminen, vesikalusteiden uusiminen, sähkö-tele-ja antennijärj.uusiminen, ei kph-korjauksia. Viemäripinnoitus, vesijohdot uusittu, sähköverkko saneerattu. wc-istuimet uusitaan.
Asunnossa sauna
Ei
Asumistyyppi
Omistus
Lisätiedot
Ikkunoiden ilmansuunnat: koillinen, kaakko
Kohde on
Osakehuoneisto
Linkit

Hinta

Velaton hinta
249 000 €
Myyntihinta
249 000 €
Neliöhinta
5 659,09 € / m2

Vastikkeet

Hoitovastike
264 € / kk

Muut maksut

Vesimaksun lisätiedot
Vesimaksu: 17.00 €/kk/hlö
Muut kustannukset
Muut maksut: Autohallipaikka 56,00€/kk Moottoripyöräpaikka 40,00€/kk, Saunamaksu: 10,00 €/kk

Talon ja tontin tiedot

Uudiskohde
Ei
Taloyhtiön nimi
Asunto Oy Alppikatu 9
Rakennuksen tyyppi
Kerrostalo
Rakennusvuosi
1962
Huoneistojen lukumäärä
66
Kerroksia
8
Hissi
Kyllä
Taloyhtiössä on sauna
Kyllä
Rakennusmateriaali
betoni
Kattotyyppi
harjakatto
Energialuokka
F2013
Energiatodistus
Kyllä
Kiinteistön antennijärjestelmä
Kaapeli
Tontin koko
1 375,8 m²
Kiinteistönhoito
Kiinteistönhoidosta vastaa: huoltoyhtiö
Isännöinti
SKH Isännöinti Oy
Kaavoitustiedot
Helsingin kaupunki, p. (09) 310 1691
Kaavatilanne
asemakaava
Lisätietoja lämmityksestä
kaukolämpö
Lisätietoja talosta
Siirry talosivulle
Tontin omistus
Oma

Tilat ja materiaalit

Yhteiset tilat
taloyhtiösauna, ulkoiluvälinevarasto
Muut tilat
Vaatehuone
Pintamateriaalit
Lattiassa muovimatto, seinät tapetti/maali

Ota yhteyttä ilmoittajaan

Markku Suikki
myyntivälittäjä, LKV, LVV
Puh: 041 5280 322
Markku Suikki
myyntivälittäjä, LKV, LVV
Markku Suikki
myyntivälittäjä, LKV, LVV
Puh: 041 5280 322

Ota yhteyttä ilmoittajaan

Soita

Oikotie on osa Schibsted Marketplaces -konsernia. Schibsted News Media AB ja Schibsted ASA vastaavat tietojesi käsittelystä tällä sivustolla. Lue lisää