37 641 €65 m²

Pasuunakuja 1 d, Kannelmäki, Helsinki3h+kt

Velaton hinta
37 641 €
Asuinpinta-ala
65 m²
Huoneita
3
Kerros
5 / 6
Rakennusvuosi
2025
Rakennuksen tyyppi
Kerrostalo
Kaupunginosa
Kannelmäki
Kaupunki
Helsinki

Helsingin Kannelmäkeen valmistuu arviolta 26.9.2025 uusia asumisoikeusasuntoja.

Asunnot ja varustelu Kuusikerroksinen kerrostalo tarjoaa moderneja ja hyvin varusteltuja asumisoikeusasuntoja. Kohteessa on monipuolisesti asuntoja eri elämäntilanteisiin, yhdistäen kaupunkiasumisen mukavuudet ja laadukkaan arjen edellytykset. Pasuunakuja 1d:ssä on tarjolla 32-32,5 neliön yksiöitä, 40,5-54,5 neliön kaksioita sekä 64,5-67 neliön kolmen huoneen asuntoja. Asunnot sijaitseva kerroksissa 1-5 ja niissä ole lasitetut parvekkeet. Alimman kerroksen asunnoilla on omat lasikaiteiset terassit. Asunnot ovat saunattomia, mutta ullakkokerroksessa sijaitsevasta talosaunasta on mahdollista vuokrata oma viikoittainen saunavuoro.

Materiaalivalinnat ovat ajattomia. Lattiapinnat ovat laminaattia, seinät ovat maalatut ja kylpyhuoneet laatoitetut. Ikkunoissa ja ikkunaovissa on sälekaihtimet, jotka tarjoavat mahdollisuuden säädellä valon määrää ja yksityisyyttä.

Keittiöt on varustettu laadukkailla kodinkoneilla, kuten induktiokeittotasolla, erillisuunilla, liesikuvulla, jääkaappipakastimella tai jääkaapilla ja pakastimella sekä astianpesukoneella. Mikroaaltouunille on tilavaraus.

Yhteiset tilat Asukkaiden käytettävissä ovat huoneistokohtaiset irtaimistovarastot sekä liikuntaväline- ja lastenvaunuvarasto, pesula ja kuivaushuone. Ullakkokerroksen talosauna, pukuhuoneet ja oleskelutila ovat myös asukkaiden käytettävissä, ja piha-alue on yhteiskäytössä korttelin muiden talojen asukkaiden kanssa. Pihalla on viljelylaatikoita ja viherkattorakenteisia pyöräkatoksia runkolukittavilla pyörätelineillä. Asukkaat voivat hyödyntää myös A-portaan maantasokerroksessa sijaitsevaa kerhotilaa. Autopaikkoja on 19, joista 10 on katoksessa ja 9 avopaikkoja. Neljä avopaikkaa on varustettu sähköauton latausasemalla. Rakentamisen aikana kohteen 13 autopaikkaa on varattu ensisijaisesti 64,5–67 m² asunnoille ja loput kuusi autopaikkaa vuokrataan nopeusjärjestyksessä. Talon valmistuttua autopaikat vuokrataan jonotuksen kautta

Talotekniikka Asunnoissa on vesikiertoinen lattialämmitys kaukolämmöllä, keskitetty koneellinen tulo- ja poistoilmanvaihtojärjestelmä tuloilman viilennyksellä, ja osa kiinteistösähkönkulutuksesta katetaan aurinkosähköjärjestelmällä. Yhtiössä on iLOQ-lukitusjärjestelmä ja One4All varausjärjestelmä, jonka kautta voi varata muun muassa saunan ja pesulan. Talossa on hissi ja kuvayhteydellä varustettu ovipuhelinjärjestelmä. Käyttövastikkeeseen sisältyy 50 Mbit/s laajakaistayhteys.

Alueen palvelut ja liikenneyhteydet Kannelmäki on viihtyisä asuinalue, jossa on paljon erilaista puisto- ja virkistäytymisaluetta. Alueen peruspalvelut ovat kattavat ja kulkuyhteydet sujuvat.

Kauppakeskus Kaari ja Kannelmäen keskustan monipuoliset palvelut sijaitsevat kätevästi lähietäisyydellä. Alueelta on hyvät kulkuyhteydet eri puolille pääkaupunkiseutua, ja Kannelmäen juna-asema takaa nopeat yhteydet niin Helsingin keskustaan kuin kehäradan kautta lentoasemalle ja Vantaan Tikkurilaan. Alueella sijaitsevat koulut ja päiväkodit ovat kävelymatkan päässä, mikä tekee alueesta erinomaisen asuinpaikan perheille.

Asumisoikeusasunnon hakua varten tarvitset asumisoikeuden järjestysnumeron. Jos sinulla ei ole vielä järjestysnumeroa, voit hakea sellaisen Asumisen rahoitus- ja kehittämiskeskuksen eli ARA:n järjestysnumerorekisteristä sähköisesti osoitteessa: https://www.ara.fi/fi-FI/ARAasuntokanta/Asumisoikeusasunnot/Asuntojen_hakeminen.

Saatuasi järjestysnumeron, voit tehdä hakemuksen osoitteessa www.mangrove.fi/asohakemus. Hakeminen ei sido sinua mihinkään.

Perustiedot

Sijainti
Pasuunakuja 1 d, 00420 Helsinki
Kaupunginosa
Kannelmäki
Kerros
5 / 6
Asuinpinta-ala
65 m²
Huoneiston kokoonpano
3h+kt
Huoneita
3
Kunto
Uusi
Vapautuu
01.10.2025
Parveke
Kyllä
Parvekkeen lisätiedot
Parvekelasitus.
Asunnossa sauna
Ei
Asumistyyppi
Asumisoikeus
Lisätiedot
Tupakointi sallittu: Ei.

Hinta

Velaton hinta
37 640,82 €
Myyntihinta
37 640,82 €
Neliöhinta
579,09 € / m2

Muut maksut

Vesimaksun lisätiedot
Vesimaksuennakko 20 euroa/hlö/kk
Muut kustannukset
Asumisoikeusmaksu: 37640,82 €, Indeksikorotus: 0,00 €, Muutostyöt: 0,00 €, Yhteensä: 37640,82 €.
Käyttövastike
1 086,67 € / kk
Rahoitusmuoto
Arava

Talon ja tontin tiedot

Uudiskohde
Kyllä
Taloyhtiön nimi
Pasuunakuja 1d
Rakennuksen tyyppi
Kerrostalo
Rakennusvuosi
2025
Rakennusvuoden lisätiedot
2025
Kerroksia
6
Hissi
Ei
Taloyhtiössä on sauna
Kyllä
Rakennusmateriaali
Betoni / Puu
Energialuokka
A2018
Energiatodistus
Kyllä
Lisätietoja lämmityksestä
Vesikeskuslämmitys
Lisätietoja talosta
Siirry talosivulle

Tilat ja materiaalit

Pysäköintitilan kuvaus
Autopaikkoja kohteessa: 19. Autopaikka: 10 kpl autokatospaikkaa 45 €/kk, 9 kpl lämmityspistokkeellista ulkopaikkaa 22 €/kk (neljä autopaikkaa varustetaan sähköauton latausasemilla).

Ota yhteyttä ilmoittajaan

Mangrove Asumisoikeus Oy
Polttimonkatu 4, 33210 TAMPERE

Ota yhteyttä ilmoittajaan

Oikotie on osa Schibsted Marketplaces -konsernia. Schibsted News Media AB ja Schibsted ASA vastaavat tietojesi käsittelystä tällä sivustolla. Lue lisää