378 200 €61 m²

Vanha talvitie 31 A39, Kalasatama, Helsinki1h+kph

Velaton hinta
378 200 €
Varaustilanne
Vapaa
Asuinpinta-ala
61 m²
Huoneita
2
Kerros
6
Rakennusvuosi
2024
Rakennuksen tyyppi
Kerrostalo
Kaupunginosa
Kalasatama
Kaupunki
Helsinki

Tervetuloa Helsingin Verkkosaaren Artukseen – Loft-kotiin, jossa voit luoda unelmiesi kodin!

Kalasataman uusi helmi.

Helsingin toinen EKE Loft -kerrostalo rakentuu Kalasatamaan, itäiseen kantakaupunkiin – täydellinen sijainti sinulle, joka rakastat merellistä kaupunkimaisemaa ja urbaania ympäristöä. Asunto Oy Verkkosaaren Artus sulautuu saumattomasti ympäristöönsä ja tarjoaa kodin sinulle, joka haluat asumiseltasi enemmän. Verkkosaaren Artus tarjoaa monipuolisia asumisvaihtoehtoja: talon 46 asuntoa vaihtelevat 39–80,5 m² kokoisista 1 h -tyyppisistä tiloista, jotka toteutetaan Raakavalmis EKE Loft -tasoisina.


Fiksu sijoitus – vapaus suunnitella.

Artus toteutetaan Puolihitas-kohteena, mikä tekee siitä erinomaisen sijoituksen: alkuperäinen ostohinta on säännelty, mutta voit myydä asunnon markkinahintaan. Voit kasvattaa asuntosi arvoa entisestään valitsemalla itse pintamateriaalit ja viimeistelemällä asunnon mieleiseksesi.

Olet yksilö, entä kotisi?

Suunnittele haluamasi huonejako tai unohda väliseinät kokonaan. Pääset itse toteuttamaan unelmiesi keittiön, lattiapinnoitteet sekä mahdolliset väliseinät. Huonekorkeus on neljä metriä – tämä mahdollistaa nukkumaparviratkaisun, joka lisää asuintilaasi. Raakavalmiissa loft-asunnossa on valmiiksi toteutetut wc- ja kylpyhuonetilat. Muusta päätät sinä.


Yhteisöllisyyttä ja mukavuutta.

Seitsemänkerroksisessa taloyhtiössä on kerhotila ja yhteiset saunat, jotka kutsuvat rentoutumaan ja nauttimaan naapureiden seurasta. Asuinkorttelin yhteinen pihakansi ja sen alapuolella sijaitseva pysäköintilaitos tekevät arjesta sujuvaa ja helppoa.
Tartu tilaisuuteen ja suunnittele unelmiesi loft-koti Verkkosaaren Artukseen – paikkaan, jossa kaupunki ja meri kohtaavat!


Arvio sisäpuolisten töiden valmistumisesta (EKE Loft konseptin mukaisesti raakavalmiina)
1. vaihe valmistunut 2.9.2024, asunnot A9-A46
2. vaihe 31.8.-31.10.2025, asunnot A1-A8

Kysy lisää asuntomyynnistämme asuntomyynti@eke.fi.


Huomaathan, että ilmoituksessa olevat kuvat ovat havainnekuvia, eivätkä ne välttämättä ole tästä asunnosta. Havainnekuvat ovat suuntaa antavia, pohjakuvasta näet myynnissä olevan huoneiston. Lopulliset yksityiskohdat määritellään myyntiasiakirjoissa.



Juuri sellainen koti kuin haluat. Loft-koti ei ole kompromissi vaan juuri sellainen koti kuin sinä haluat. Huonekorkeus on parhaimmillaan neljä metriä – tämä mahdollistaa kevytrakenteisen nukkumaparviratkaisun, joka lisää asuintilaasi.

Perustiedot

Kaupunginosa
Kalasatama
Kohdenumero
1843
Kerros
6
Asuinpinta-ala
61 m²
Tontin pinta-ala
813 m²
Huoneiston kokoonpano
1h+kph
Huoneita
2
Kunto
Hyvä
Kunnon lisätiedot
uudiskohde
Varaustilanne
Vapaa
Parveke
Kyllä
Asunnossa sauna
Ei
Asumistyyppi
Omistus
Kohde on
Osakehuoneisto

Hinta

Velaton hinta
378 200 €
Myyntihinta
189 100 €
Neliöhinta
6 200 € / m2
Velkaosuus
189 100 €
Lisätietoa velkaosuudesta
Yhtiölaina: Arvioitu kokonaislaina-aika on 25 vuotta, joista enintään ensimmäisen vuoden ajan maksetaan vain korkoa. Asumisaikainen yhtiölainan korko on 12kk euribor + marginaali 0,80 %. Viitekoron muutokset vaikuttavat pääomavastikkeen määrään. Yhtiölainasta on maksettavissa pois kaupanteon / valmistumisen yhteydessä joko 50% tai 100%.
Kohde on yhtiölainoitettu
Taloyhtiölainasta on vastuussa jokainen osakas. Jos lainaa koskevia pääomavastikkeita ei saada joidenkin asuntojen osalta muutoin perittyä, maksuvelvollisuus voi langeta viime kädessä muille osakkaille.

Vastikkeet

Hoitovastike
518,50 € / kk
Pääomavastike
1 361,52 € / kk
Tontin vuokravastike
0 € / kk
Yhtiövastike yhteensä
1 880,02 € / kk
Lisätietoa vastikkeista

Arvioidut vastikkeet: Hoitovastikearvioon (8,5 €/m2) sisältyy arvio tontin vuokravastikkeesta. Pääomavastike I:tä maksetaan ensimmäisenä vuonna valmistumisesta lukien, jolloin yhtiölainasta maksetaan vain korko. Korko on aina vähintään marginaalin suuruinen. Pääomavastike I arvio on 0,0019/jyvitetty osake (sisältää vain koron osuuden, arvioitu korkokannan Euribor 12 kk 16.1.2024/3,596 % mukaan). Pääomavastike II arvio on 0,0036/jyvitetty osake (lyhennysten alkamisen jälkeen, arvioitu korkokannan Euribor 12 kk 16.1.2024/3,596 % mukaan). Lyhennysten kerääminen alkaa 6 kk ennen ensimmäisen yhtiölainan lyhennyksen maksupäivää.

Muut maksut

Vesimaksun lisätiedot
Mittarin mukaan
Muut kustannukset
Vesimaksuennakko: 20 € /hlö/kk, tasaus kulutuksen mukaan. Autopaikat: 27 kpl vuokrapaikkoja. Autopaikan kk-vuokra-arvio on 100 €.

Talon ja tontin tiedot

Uudiskohde
Kyllä
Taloyhtiön nimi
Asunto Oy Verkkosaaren Artus, Helsinki
Rakennuksen tyyppi
Kerrostalo
Rakennusvuosi
2024
Rakennusvuoden lisätiedot
2024
Huoneistojen lukumäärä
46
Rakennusmateriaali
Betonielementti
Kattotyyppi
Tasakatto/Bitumikermi
Energialuokka
A
Tontin koko
813 m²
Lämmitys
Kaukolämpö
Lisätietoja lämmityksestä
Kaukolämpö
Tontin omistus
Vuokralla
Tontin vuokraaja
Helsingin Kaupunki
Lisätietoa tontin omistuksesta

Asunto Oy Verkkosaaren Artus on puolihitas -kohde joka rakennetaan Helsingin kaupungin vuokratontille.

Tilat ja materiaalit

Pysäköintitilan kuvaus
27

Ota yhteyttä ilmoittajaan

EKE-Rakennus Oy
Piispanportti 11, 02240 Espoo

Ota yhteyttä ilmoittajaan

Oikotie on osa Schibsted Marketplaces -konsernia. Schibsted News Media AB ja Schibsted ASA vastaavat tietojesi käsittelystä tällä sivustolla. Lue lisää