579 000 €74,5 m²

Kaanaankatu 9 B, Arabianranta, Helsinki3h+avok+khh+kph+vh+lasitettu p (yhtiöjärjestyksen mukaan 3H+KT+S)

Velaton hinta
579 000 €
Hoitovastike
424,65 € / kk
Asuinpinta-ala
74,5 m²
Huoneita
3
Kerros
3 / 5
Rakennusvuosi
2013
Rakennuksen tyyppi
Kerrostalo
Kaupunginosa
Arabianranta
Kaupunki
Helsinki

Ihastuttava kolmio merimaisemilla!

Tässä hissitalon tilavassa kulmahuoneistossa ei voi muuta kuin ihastella sen kauniita näkymiä ja nauttia huolella suunnittelun asunnon toimivuudesta. Vaalea yhtenäinen parkettilattia, yhdessä harkitusti tyylillä valitun värimaailman kanssa tekee tästä kodista viihtyisän ja kodikkaan kokonaisuuden. Asunnossa on lattialämmitys ja säädettävä/viilentävä ilmanvaihto.

Kolmannessa kerroksessa sijaitsevan kodin sydän on iso olohuoneen ja avokeittiön muodostama tila. Keittiö tarjoaa runsaat kaappitilat ja kiviset työtasot vaativammankin kotikokin tarpeisiin. Makuuhuoneita on kaksi, joista isommasta on näkymät parvekkeelle. Tilavan kylpyhuoneen yhteydessä on kodinhoitotila, jossa liukuovien takana on lavuaari, pesukoneliitäntä sekä säilytystilaa. Kylpyhuoneesta on käynti vaatehuoneeseen, joka on alun perin ollut sauna. Halutessaan voi tilan palauttaa saunaksi ilman rakennuslupaa.

Parasta tässä kodissa on valtava lasitettu eteläparveke, josta on upeat näkymät Vanhankaupunginlahdelle. Parveke on jaettu kahteen osaan. Toinen puoli tilasta on korotettu ja siitä on tehty viihtyisä lepokeidas, jossa rantatunnelmaa kivisen lattian muodossa ja viherpeukalolle mieleiset kasvatuslaatikot.

Omalla tontillaan sijaitseva kolmen talon muodostama taloyhtiö on rakennettu vuonna 2013 ja lähitulevaisuuden korjaustarpeet ovat vähäiset. Asukkaiden käytössä on hulppeat yläkerran kerhotilat saunoineen ja merinäkymineen, missä voi järjestää vaikka isommatkin juhlat. Lisäksi yhtiössä on irtainvarastot, pesutupa ja kuivaushuone, jotka kaikki sijaitsevat myös myytävänä olevan asunnon rakennuksessa. Autopaikat vuokrataan jonotusjärjestyksessä.

Arabianranta on vastakohtien värittämä alue, josta löytyy niin uutta kuin vanhaa sekä luontoa ja kaupunkifiilistä. Alueella on kattavasti peruspalveluita ja mainiot kulkuyhteydet ratikalla tai bussilla. Luonto on alueella vahvasti läsnä: Vanhankaupunginlahden ympäristö upeine ulkoilumahdollisuuksineen hurmaa vuodenajasta riippumatta.

Arabianranta on vastakohtien värittämä alue, josta löytyy niin uutta kuin vanhaa sekä luontoa ja kaupunkifiilistä. Alueella on kattavasti peruspalveluita ja mainiot kulkuyhteydet, esimerkiksi keskusta on ratikkamatkan päässä. Luonto on alueella vahvasti läsnä: Vanhankaupunginlahden ympäristö upeine ulkoilumahdollisuuksineen hurmaa vuodenajasta riippumatta.

**Mikäli kiinnostuit asunnosta, olethan yhteydessä välittäjään sopiaksesi esittelyn. Jos et vielä tiennyt, palveluumme kuuluu myös mahdollisuus turvalliseen sähköiseen asuntokauppaan.**

***Oletko myymässä asuntoasi? Älä maksa liikaa välityspalkkiota. Myyntiturva myy asunnot edullisilla kiinteillä palkkioilla. Yksiöiden välityspalkkio on 3100 euroa (2500+alv), kaksioiden 4340 euroa (3500+alv), kolmioiden 5580 euroa (4500+alv) ja sitä suurempien asuntojen 8680 euroa (7000+alv). Palkkio on kiinteä neliömäärästä ja kauppahinnasta riippumatta. Soita ja kysy lisää tai katso www.myyntiturva.fi ***

Videoesittely

Tutustu asuntoon videon välityksellä!

Tutustu

Perustiedot

Sijainti
Kaanaankatu 9 B, 00560 Helsinki
Kaupunginosa
Arabianranta
Kohdenumero
10130110
Kerros
3 / 5
Asuinpinta-ala
74,5 m²
Tontin pinta-ala
3 454 m²
Kokonaispinta-ala
74,5 m²
Huoneiston kokoonpano
3h+avok+khh+kph+vh+lasitettu p (yhtiöjärjestyksen mukaan 3H+KT+S)
Huoneita
3
Kunto
Hyvä
Lisätietoa vapautumisesta
Sopimuksen mukaan. Vapautuu tarvittaessa nopeasti
Keittiön varusteet
Astianpesukone, erillinen uuni, jääkaappi-pakastin, keraaminen liesi, liesikupu. Pinta­materiaalit/ lattia: Parketti. Pinta­materiaalit/ seinä: Maalattu. Materiaalit/ työtasot: Kivi. Keittiötilat: Avokeittiö
Parveke
Kyllä
Parvekkeen lisätiedot
Parvekkeen ilmansuunta: Etelä.
Kylpyhuoneen varusteet
Allaslaatikosto, käsisuihku, laatoitettu, lattialämmitys, peilikaappi, suihkuseinä. Pinta­materiaalit/ lattia: Laatta. Pinta­materiaalit/ seinä: Kaakeli. Pesutilat: Kylpyhuone
Säilytystilat
Varastotilat: Varastokomero
Näkymät
Esteetön merinäköala Vanhankaupunginlahdelle
Tulevat remontit
Julkisivujen tiiliverhouksien kokonaisvaltainen saumojen kunnostaminen 10v jakson aikana. 2024: Julkisivujen elastisten liikuntasaumojen uusiminen tarvittavilta osin. Parvekelasitusten ja maalipintojen tarkistus. Ikkunoiden ja ulko-ovien kartoitus- sekä huoltokierros. Vesipeltien reunojen tiivistäminen. 2025: Parvekelasitusten huolto. 2027: Turvavalaistuksen yksiköiden uusiminen tarkastelujakson lopulla. Pyöräkellareiden lattioiden huoltomaalaukset. Puuttuvien IV-kanavien huoltoluukkujen asentaminen tarkastelujakson alussa. Ilmanvaihtokanavien nuohous 5 vuoden välein. Ilmamäärien tasapainotus jakson loppupuolella.
Tehdyt remontit
2021: Parvekeovien säätötyö (2v takuu). 2022: Salaojien ja viemärien huuhtelut, kiinteistön peruskuntoarvio ja 10-vuotisvastuutarkastus. Saatettu loppuun IV-mittaus-,säätö- ja tasapainotusoperaation liittyvät toimet Cervi Oy:n toimesta.
Asunnossa sauna
Kyllä
Saunan lisätiedot
Huoneistosaunasta purettu lauteet ja kiuas poistettu. Tila vaatehuoneena. Voi palauttaa saunaksi ilman rakennuslupaa.
Asumistyyppi
Omistus
Lisätiedot
Esteetön: Kyllä
Kohde on
Osakehuoneisto
Linkit

Hinta

Velaton hinta
579 000 €
Myyntihinta
576 928,90 €
Neliöhinta
7 771,81 € / m2

Vastikkeet

Hoitovastike
424,65 € / kk
Pääomavastike
52,15 € / kk

Muut maksut

Vesimaksun lisätiedot
Vesimaksu kulutuksen mukaan
Muut kustannukset
Muut maksut: Sähköauton latausennakko 24,00 € (velotetaan kulutuksen mukaan) Yhtiösaunan vuokra 20,00 €/3h Juhlatilan käyttö 5 €/kerta Yhtiöllä on valtuutus periä enintään 2 kk hoitovastike tai rahoitusvastike. Valtuutus on voimassa seuraavaan yhtiökokoukseen saakka.

Talon ja tontin tiedot

Uudiskohde
Ei
Taloyhtiön nimi
Asunto-osakeyhtiö Helsingin Kaanaanranta
Rakennuksen tyyppi
Kerrostalo
Rakennusvuosi
2013
Huoneistojen lukumäärä
36
Kerroksia
5
Hissi
Kyllä
Taloyhtiössä on sauna
Kyllä
Rakennusmateriaali
betoni
Kattotyyppi
tasakatto
Energialuokka
C2018
Energiatodistus
Kyllä
Kiinteistön antennijärjestelmä
Kaapeli
Tontin koko
3 454 m²
Kiinteistönhoito
Kiinteistönhoidosta vastaa: huoltoyhtiö
Isännöinti
Wisenheimers
Kaavoitustiedot
Helsingin kaupunki p. (09) 310 1691
Kaavatilanne
asemakaava
Lisätietoja lämmityksestä
vesikeskuslämmitys
Lisätietoja talosta
Siirry talosivulle
Tontin omistus
Oma

Tilat ja materiaalit

Yhteiset tilat
kerhohuone, kuivaushuone, lastenvaunuvarasto, pesutupa, taloyhtiösauna, ulkoiluvälinevarasto, väestönsuoja
Muut tilat
Eteinen
Makuuhuoneen lattia
Parketti
Makuuhuoneen seinät
Maalattu
Lisätietoja makuuhuoneen varusteista
Kaapistot
Olohuoneen lattia
Parketti
Olohuoneen seinät
Maalattu

Ota yhteyttä ilmoittajaan

Jarmo Orell
myyntijohtaja
Puh: 041 5280 384
Jarmo Orell
myyntijohtaja
Jarmo Orell
myyntijohtaja
Puh: 041 5280 384

Ota yhteyttä ilmoittajaan

Soita