259 000 €71 m²

Asteritie 3 C, Pukinmäki, Helsinki3 h, avokeittiö, kph/wc, lasitettu parveke

Velaton hinta
259 000 €
Hoitovastike
355 € / kk
Asuinpinta-ala
71 m²
Huoneita
3
Kerros
3 / 4
Rakennusvuosi
2019
Rakennuksen tyyppi
Kerrostalo
Kaupunginosa
Pukinmäki
Kaupunki
Helsinki

Unelmien koti odottaa sinua Asteritiellä, valoisa ja tyylikäs kerrostaloasunto, joka huokuu modernia skandinaavista tunnelmaa.

Tässä kolmannen kerroksen viehättävässä kodissa on avara pohjaratkaisu, joka yhdistää saumattomasti kolme huonetta ja avokeittiön. Asunto on sisustettu vaalein sisustussävyin, jotka tuovat tilaan modernia ilmettä ja valoisuutta. Parveke tarjoaa upeat näkymät ja lisätilaa niin aikaisille aamukahveille kuin rauhallisille iltahetkille. Kylpyhuone/wc on suunniteltu tilavaksi ja toimivaksi.

Tämä vuonna 2019 käyttöönotettu kerrostalo on toteutettu laadukkaasti ja nykyaikaisin ratkaisuin. Yhtiö tarjoaa asukkailleen turvallisen ja mukavan asuinympäristön, jossa kaikki arjen tarpeet on huomioitu. Hyvin hoidettu piha-alue ja yhteiset tilat lisäävät asumismukavuutta entisestään. Tämän taloyhtiön parkkihallin autopaikoille on päätetty toteuttaa latausvalmius 11 kW latausteholla.

Asunto sijaitsee rauhallisella ja viihtyisällä alueella, jossa palvelut ja luonto ovat lähellä. Alueen hyvät liikenneyhteydet takaavat vaivattoman kulkemisen esimerkiksi Helsingin keskustaan. Läheisyydestä löytyy päiväkoteja, kouluja, kauppoja ja monipuoliset liikuntamahdollisuudet, jotka tekevät arjesta sujuvaa ja helppoa.

Tule tutustumaan tähän upeaan kotiin, ja anna sen hurmata sinut, varaa oma esittelyaikasi jo tänään!

Esittelyt ja lisätiedot:

Hannele Malkki asuntomyyjä, BBA, partner 045 127 4778 hannele.malkki@bo.fi

Perustiedot

Sijainti
Asteritie 3 C, 00720 Helsinki
Kaupunginosa
Pukinmäki
Kohdenumero
21869628
Kerros
3 / 4
Asuinpinta-ala
71 m²
Tontin pinta-ala
4 908 m²
Kokonaispinta-ala
71 m²
Pinta-alojen lisätiedot
yhtiöjärjestyksen mukainen, isännöitsijäntodistuksen mukainen
Huoneiston kokoonpano
3 h, avokeittiö, kph/wc, lasitettu parveke
Huoneita
3
Kunto
Hyvä
Kunnon lisätiedot
Yhtiö on valmistunut v. 2019 ja asunto on uudenveroinen.
Lisätietoa vapautumisesta
sopimuksen mukaan
Keittiön varusteet
Liesi: erillisuuni, liesitaso. Työtasot: laminaatti. Kylmäsäilytys: jääkaappi/pakastin. Varustus: mikroaaltouuni, astianpesukone, kiinteät valaisimet, liesituuletin / suodatin. Välitilassa lasi.
Parveke
Kyllä
Parvekkeen lisätiedot
Tyyppi: lasitettu. Suunta: lounas
Kylpyhuoneen varusteet
Varustus: suihkuseinä, pesukoneliitäntä, lattialämmitys, wc-istuin, suihku, peilikaappi, kiinteät valaisimet, kylpyhuonekaapisto.
Säilytystilat
kellarikomero
Tulevat remontit
2023 Autohallin rullaoven loppukatselmus 2024 Sähköautolatausinfran rakentaminen 2025-2026 Lukitusmuutos
Tehdyt remontit
TALOYHTIÖSSÄ: 2021 Autohallin rullaovi, ajonestopuomi pihakannelle ja kulkuportit 2022 Pihakannen sadevesiviemärin kuvaus 2023 Riskikartoitus ja päivitetty pelastussuunnitelma
Saunan lisätiedot
Kuvaus: Taloyhtiössä on kaksi saunaa. sähkökiuas
Asumistyyppi
Omistus
Kohde on
Osakehuoneisto

Hinta

Velaton hinta
259 000 €
Myyntihinta
259 000 €
Neliöhinta
3 647,89 € / m2

Valinnainen vuokratontti

Onko osuus lunastettu
Ei
Tontin vuokravastike
273,35 € / kk
Kohde sijaitsee valinnaisella vuokratontilla
Osakkaalla on oikeus lunastaa asunto-osakkeisiin kohdistuva tontin osuus taloyhtiölle.

Vastikkeet

Hoitovastike
355 € / kk
Tontin vuokravastike
273,35 € / kk
Erityisvastike
3,50 € / kk
Yhtiövastike yhteensä
631,85 € / kk

Muut maksut

Vesimaksu
20 € / kk
Saunan kustannukset
22,00 e / kk
Vesimaksun lisätiedot
henkilöluvun mukaan
Muut kustannukset
Muut maksut: Vesimaksu on ennakkomaksu, huoneistokohtainen veden mittaus. Erityisvastike = mediavastike. Autohallipaikan vastikkeet: hoitovastike 35,00 €/kk, pääomavastike 121,90 €/kk. Autohalliosakkeisiin ei kohdistu tontinvuokravastiketta. Pesulamaksu 2 €/koneen käyttökerta. Autopaikkavuokra 90 €/paikka/kk Hallituksella valtuudet korottaa tai laskea pääomavastikkeen tasoa korkokannan kehityksen niin vaatiessa tai salliessa. Päätös on voimassa seuraavaan varsinaiseen yhtiökokoukseen saakka. Taloyhtiön osakeluettelo on siirretty huoneistotietojärjestelmään. Ostajan tulee hakea omistusoikeuden rekisteröintiä Maanmittauslaitokselta kaupan jälkeen. Ostaja vastaa omistusoikeuden rekisteröintikustannuksista, mahdollisista osakekirjan mitätöinnistä aiheutuvista kustannuksista sekä mahdollisesta hakemusmaksun korotuksesta. Ostajan pankin ostajalta mahdollisesti veloittamista kaupantekoon, omistusoikeuden rekisteröintiin tai panttausmerkinnän hakemiseen liittyvistä kustannuksista ostaja saa tiedon pankiltaan.Luovutusrajoitus: Yj 5 § Yhtiö vastaa huoneistokohtaisten ilmanvaihtokoneiden huollosta ja niiden suodatinten vaihdosta. Yhtiön huoneistojen ja osakashallinnassa olevien muiden tilojen alkuperäisiin rakennussuunnitelmiin kuulumattomien, joko rakennusvaiheen aikana huoneistokohtaisena muutos-/lisätyönä tai osakkeenomistajien jälkikäteen rakentamien tai asentamien/asennuttamien rakenteiden, rakennelmien ja laitteiden osalta on korjaus-, kunnossapito-, huolto-, vahinko- ja muu vastuu kyseisen huoneiston hallintaan oikeuttavien osakkeiden omistajalla. Tällaisia ovat esim. takat hormeineen, parveke- ja terassilasitukset, ilmanvaihdon muutokset, lauhduttimet, hanat. Kunkin asuinhuoneiston osakkeenomistajalla on oikeus maksaa huoneistokohtainen osuus tontin lunastushinnasta yhtiölle, jonka tulee tämän jälkeen seuraavana vuokrasopimuksen mukaisena mahdollisena ajankohtana hankkia vastaava määräosa tontista. Osakkeenomistajan on vastattava yhtiökokouskutsussa lunastuksesta tehtyyn tiedusteluun kirjallisesti yhtiökokoukseen mennessä tai suullisesti yhtiökokouksessa ja samalla kirjallisesti sitouduttava maksamaan huoneistokohtaisen osuutensa lunastuksesta aiheutuvista kaiken laatuisista kustannuksista yhtiökokouksen päättämässä ajassa. Osakkeenomistaja, joka on maksanut osuutensa tontin lunastushinnasta, on vapaa tontinvuokravastikkeen maksamisesta. Lunastushinta huhtikuun 2023 pisteluvulla laskettuna 995,80 €/m2. Seuraava lunastusajankohta on lokakuussa 2024, sitova vastaus yhtiökokouskutsun mukana toimitettavaan kyselyyn yhtiökokoukseen mennessä. Hinta tarkistetaan kaupantekohetkellä tiedossa olevalla elinkustannusindeksin viimeksi julkaistua pisteluvulla. Huoneistokohtaiseen tontin määräosan lunastushintaan lisätään määräosan lunastuksesta yhtiön maksettavaksi tuleva varainsiirtovero (3 %). Lisäksi hintaan lisätään muut kulut eli kaupanteko-, kaupanvahvistus-, lainhuuto- ja kiinnitysjärjestelykulut jaettuna lunastaneiden huoneistojen pinta-alojen suhteessa.

Talon ja tontin tiedot

Uudiskohde
Ei
Taloyhtiön nimi
Asunto Oy Helsingin Jalopähkinä
Rakennuksen tyyppi
Kerrostalo
Rakennusvuosi
2019
Huoneistojen lukumäärä
90
Kerroksia
4
Hissi
Kyllä
Taloyhtiössä on sauna
Kyllä
Rakennusmateriaali
betoni
Kattomateriaali
A ja B -osien katon viherkattoja. C-osan vesikate on bitumikermiä.
Kattotyyppi
Tasakatto
Energialuokka
B2018
Energiatodistus
Kyllä
Kiinteistön antennijärjestelmä
kaapeli-tv
Tontin koko
4 908 m²
Kiinteistönhoito
huoltoyhtiö. Kiinteistönhoidon lisätiedot: Kotikatu Malmi, malmi@kotikatu.fi
Isännöinti
Braleva Kiinteistöpalvelut Oy, 09 801 3044 Isänn. Taru Mäkinen taru.makinen@braleva.fi, 010 327 6102
Kaavoitustiedot
Helsingin kaupunki; kartta.hel.fi -> aineistot -> kaavoitus ja liikennesuunnittelu. p. 09 310 2611
Kaavatilanne
Asemakaava
Lisätietoja lämmityksestä
kaukolämpö Ilmanvaihtojärjestelmä; koneellinen tulo/poisto.
Tontin vuokra päättyy
31.12.2068
Tontin vuokra
122541.38 EUR/v.
Maanvuokraaja
Taaleri Tonttirahasto Ky
Tontin omistus
Valinnainen vuokratontti
Onko osuus tontista lunastettu
Ei
Kohde sijaitsee valinnaisella vuokratontilla
Osakkaalla on oikeus lunastaa asunto-osakkeisiin kohdistuva tontin osuus taloyhtiölle.

Tilat ja materiaalit

Pysäköintitilan kuvaus
autohallipaikkoja: 38.
Yhteiset tilat
sauna, talopesula, urheiluvälinevarasto, väestönsuoja, Huoneistokohtaiset varastot. Taloyhtiössä muuta: pyörävarasto, lastenvaunuvarasto, kaapeli tv, DVB-C (digitaalinen kaapeli) Telia,.
Pintamateriaalit
Lattia: Keittiössä: laminaatti. Pesutiloissa: laatta. Olohuoneessa: laminaatti. Makuuhuoneessa: laminaatti. Saunassa: laatta. Seinät: Keittiössä: maalattu, muu. Pesutiloissa: kaakeli. Olohuoneessa: maalattu. Makuuhuoneessa: maalattu. Saunassa: kaakeli.

Ota yhteyttä ilmoittajaan

Hannele Malkki
asuntomyyjä, partner
Puh: 045 1274778
Bo LKV | Espoo
Piispanportti 11, 02240 Espoo
Hannele Malkki
asuntomyyjä, partner
Hannele Malkki
asuntomyyjä, partner
Puh: 045 1274778

Ota yhteyttä ilmoittajaan

Soita

Oikotie on osa Schibsted Marketplaces -konsernia. Schibsted News Media AB ja Schibsted ASA vastaavat tietojesi käsittelystä tällä sivustolla. Lue lisää