446 034 €73 m²

Rullakkokatu 3 A 36, Pasila, Helsinki3h+kt

Velaton hinta
446 034 €
Asuinpinta-ala
73 m²
Huoneita
3
Kerros
6 / 7
Rakennusvuosi
2022
Rakennuksen tyyppi
Kerrostalo
Kaupunginosa
Pasila
Kaupunki
Helsinki

Sisäpihalle pohjoiseen avautuva muuttovalmis kolmio veikeällä noppaparvekkeella

Etsitkö uutta kotia luonnon läheisyydestä mutta kuitenkin hyvien liikenneyhteyksien varrelta? Miltä kuulostaisi huoleton kerrostaloasuminen loistavalla paikalla Helsingin Keskuspuiston naapurissa? As Oy Helsingin Kirjekyyhky 4 on valmistunut täysin uuteen asuinalueeseen Postipuistoon huhtikuussa 2022.

Asunnon vuokratonttiosuus on lunastettu omaksi.

Alueelle rakennetaan etenkin perheasuntoja, joiden välittömästä läheisyydestä löytyy kattavat palvelut sekä hyvät mahdollisuudet ulkoiluun ja luonnossa liikkumiseen. Entisenä maaliikennekeskuksena on Postipuistosta erityisen hyvät liikenneyhteydet autoilijalle ja asemien läheisyys sekä toimivat bussiyhteydet takaavat hyvät joukkoliikenneyhteydet. Modernit asunnot hurmaavat vaativammankin asukkaan valoisuudellaan ja avaruudellaan, asumismukavuutta lisäävät myös mm. talon alla sijaitsevat autopaikat sekä hulppea saunaosasto ja yhteistilat ullakkokerroksessa. Tähän asuntoon kuuluu pysäköintioikeus (hp 22 000 €). Ota yhteyttä meihin, niin saat lisätietoja.

Taloyhtiön tiedot

URBAANISSA JA VIIHTYISÄSSÄ POSTIPUISTOSSA ASUTAAN SUOMEN PARHAIDEN LIIKENNEYHTEYKSIEN ÄÄRELLÄ AS OY HELSINGIN KIRJEKYYHKY 4:ssa pääset nauttimaan valoisuudesta, luonnon läheisyydestä ja huolettomasta kerrostaloasumisesta loistavalla paikalla Helsingin Keskuspuiston naapurissa. 7-kerroksisessa talossa on yhteensä 45 modernia asuntoa kompakteista yksiöistä tilavampiin 3-4h+k+s -asuntotyyppeihin. Talon ensimmäisessä kerroksessa on kaksi ravintolakäyttöön suunniteltua liiketilaa. NAUTI LUONNOSTA JA SEURAA VUODENAIKOJEN VAIHTELUA KESKUSPUISTOSSA Koko Pasilaan ja Postipuistoon rakennetaan aivan uutta Helsinkiä ja alueen palvelut kehittyvät koko ajan. Postipuistoon on tulossa alakoulu ja kaksi päiväkotia. Lähin päivittäistavarakauppa löytyy Kirjekyyhky 4:n naapuritalosta. Asuntojen takapihalta aukeavat Helsingin keuhkot eli vehreä keskuspuisto. Upea keskuspuisto tarjoaa loistavat mahdollisuudet lenkkeilyyn, retkeilyyn ja virkistäytymiseen, sillä puistoalueelta löytyy jopa yli sata kilometriä ulkoilureittejä. Postipuiston välittömässä läheisyydessä pääset nauttimaan luonnosta ja sen elvyttävästä voimasta. PASILAN POSTIPUISTOSSA ASUT SUOMEN PARHAIDEN LIIKENNEYHTEYKSIEN ÄÄRELLÄ Alueelle rakennetaan etenkin perheasuntoja, joiden välittömästä läheisyydestä löytyy kattavat palvelut sekä hyvät mahdollisuudet ulkoiluun ja luonnossa liikkumiseen. Entisenä maaliikennekeskuksena on Postipuistosta erityisen hyvät liikenneyhteydet autoilijalle ja asemien läheisyys sekä toimivat bussiyhteydet takaavat hyvät joukkoliikenneyhteydet. Postipuistosta on helppo kulkea myös Pasilan asemalle, josta on Suomen parhaat liikenneyhteydet, suuntautui matkasi minne tahansa. ASUNNOT Modernit asunnot hurmaavat vaativammankin asukkaan valoisuudellaan ja avaruudellaan, asumismukavuutta lisäävät myös mm. talon alla sijaitsevat autopaikat sekä hulppea saunaosasto ja yhteistilat ullakkokerroksessa. Noin puolet autopaikoista varustetaan sähköauton latauspisteillä. Autolta pääsee kulkemaan esteettömästi ja sisäkautta suoraan asuntoon. Asunnot ovat selkeitä, avaria ja tehokkaita. Lähes kaikkien asuntojen sisäänkäynnistä on suora näkymä ulos, mikä lisää pienempienkin asuntojen tilallisuuden tuntua. Etelään ja pohjoiseen avautuvat lasitetut parvekkeet jatkavat asuntojen oleskelutiloja ulos.

Tutustu asuntoihin ja ota yhteyttä meihin, niin saat lisätietoja. https://www.evalahti.com/fi/myytavat-asunnot/helsinki/kirjekyyhky4

Perustiedot

Kaupunginosa
Pasila
Kohdenumero
7964930
Kerros
6 / 7
Asuinpinta-ala
73 m²
Tontin pinta-ala
1 195 m²
Huoneiston kokoonpano
3h+kt
Huoneita
3
Kunto
Uusi
Vapautuu
Heti vapaa
Lisätietoa vapautumisesta
Heti vapaa
Parveke
Kyllä
Ikkunoiden suunta
Sisäpihalle pohjoiseen avautuva kolmio veikeällä noppaparvekkeella
Asumistyyppi
Omistus
Kohde on
Osakehuoneisto

Hinta

Velaton hinta
446 034 €
Myyntihinta
90 330 €
Neliöhinta
6 110,05 € / m2
Velkaosuus
355 704 €
Kohde on yhtiölainoitettu
Taloyhtiölainasta on vastuussa jokainen osakas. Jos lainaa koskevia pääomavastikkeita ei saada joidenkin asuntojen osalta muutoin perittyä, maksuvelvollisuus voi langeta viime kädessä muille osakkaille.

Vastikkeet

Hoitovastike
347 € / kk
Pääomavastike
1 227,11 € / kk
Yhtiövastike yhteensä
1 574,11 € / kk
Lisätietoa vastikkeista

Rahoitusvastikkeessa huomioitu tontin rahoitusvastike

Talon ja tontin tiedot

Uudiskohde
Kyllä
Taloyhtiön nimi
Asunto Oy Helsingin Kirjekyyhky 4
Rakennuksen tyyppi
Kerrostalo
Rakennusvuosi
2022
Huoneistojen lukumäärä
45
Liiketilojen pinta-ala
275 m²
Liikehuoneistojen lukumäärä
2
Kerroksia
7
Hissi
Kyllä
Taloyhtiössä on sauna
Kyllä
Rakennusmateriaali
betoni
Kattotyyppi
huopa
Energiatodistus
Kyllä
Kiinteistön antennijärjestelmä
Kaapeli-tv
Tontin koko
1 195 m²
Lämmitys
Kaukolämpö
Lisätietoja lämmityksestä
kaukolämpö
Tontin omistus
Oma
Onko osuus tontista lunastettu
Ei

Tilat ja materiaalit

Pysäköintitilan kuvaus
Kirjekyyhky 4:lle kuuluu 22 pysäköintioikeutta parkkihallin nimeämättömille paikoille ja ne on myyty asuntojen yhteydessä rakennusaikana.
Yhteiset tilat
Vapaa-ajantila, pesula, kuivaushuone, ulkoiluvälinevarastoja, joissa pesupiste, talovarasto, irtaimistovarastot

Ota yhteyttä ilmoittajaan

Essi Markkanen
Asiakaspäällikkö
Puh: 0405164375
Rakennusliike Evälahti Oy
Tainionkoskentie 22, 55100 Imatra
Essi Markkanen
Asiakaspäällikkö
Essi Markkanen
Asiakaspäällikkö
Puh: 0405164375

Ota yhteyttä ilmoittajaan

Soita