Velaton hinta
541 495 €
Asuinpinta-ala
71,5 m²
Huoneita
3
Kerros
7 / 14
Rakennusvuosi
2022
Rakennuksen tyyppi
Kerrostalo
Kaupunginosa
Pasila
Kaupunki
Helsinki

Tasokkaasti varusteltu kulmahuoneisto

Muuttovalmiissa omalla tontilla sijaitsevassa Helsingin Ellenissä asutaan viihtyisästi Pasilan palvelujen äärellä. Hurmaavat viherterassit ja suojaisa sisäpiha tekevät arjesta entistä mukavampaa.

Avara pohjaratkaisu

Tämän seitsemännen kerroksen kulmahuoneiston sydän on keittotilan ja olohuoneen muodostama avara kokonaisuus, joka saa luonnonvaloa monesta eri suunnasta. Keittotilassa on Puustellin kalusteet ja Boschin kodinkoneet, kuten jääkaappipakastin, induktioliesi, kalusteuuni ja -mikro sekä kalustepeitteinen astianpesukone. Kaapistot ovat valkoiset, joiden parina on musta kivitaso. Kaapistojen välitila on ajattoman vaalea. Eteisen ja makuuhuoneiden Elfa-säilytysjärjestelmien suojana on tilaa säästävät liukuovet. Kodin kruununa on hurmaava näköalaparveke, jonne on mukava vetäytyä auringonlaskua ihailemaan.

Kylpyhuone ja sauna

Kylpyhuoneessa on mukavuuslattialämmitys, seinä-wc, kätevä pyykkikaappi, suihkunurkka kirkkain taitelasiovin sekä tilavaraus pesutornille. Allaskalusteen yläpuolella on peilikaappi. Tummat lattialaatat sekä suuret kiiltävän valkoiset seinälaatat ovat ajattoman tyylikkäät. Saunan lauteet ovat tervaleppää. Kauniin kokonaisuuden viimeistelee lasiovi, joka päästää valon upeasti sisään.

Yhteistilat

Helsingin Ellenin asukkaiden yhteiskäytössä on muun muassa ihastuttava korttelipiha, kaksi viherterassia, 12. kerroksen saunaosasto, viihtyisät kerhotilat, pesutupa kuivaushuoneineen sekä kätevä lastenvaunujen ja pyörien pesupiste. Lastenvaunuvarastot ja runkolukittavat pyöräpaikat sijaitsevat turvallisesti sisätiloissa, autopaikat pihakannen alla.

Autopaikat

Ellenissä on 40 osakkeina myytävää nimeämättömiin autopaikkoihin kohdistuvaa pysäköintioikeutta, jotka oikeuttavat pysäköimään kulloinkin vapaana oleville autohallipaikoille. Pysäköintipaikat sijaitsevat pihakannen alla pysäköintihallissa, josta pääsee hissillä omaan kotikerrokseen. Jokaiselle autopaikalle on mahdollista tilata ulkopuoliselta palveluntarjoajalta muutostyönä lisälaite joko auton lämmittämiseen tai sähköauton lataamiseen.

Taloyhtiön tiedot

Urbaania asumista omassa rauhassa

Haaveiletko uudesta kodista puistojen ja palvelujen äärellä? Odotetun Helsingin Ellenin muuttovalmiit kodit kutsuvat Keski-Pasilan Ratapihakortteleihin, aivan Triplan ja Pasilan juna-aseman kupeeseen.

Näyttävä uudiskohde Asunto Oy Helsingin Ellen koostuu 11–14-kerroksisesta tornista sekä 5–7-kerroksisesta osuudesta. Korkeiden ikkunoiden ja rakennuksen monikulmaisen muodon ansiosta kodit saavat rutkasti luonnonvaloa useammasta suunnasta. Lisätunnelmaa tarjoilevat tilavat lasitetut parvekkeet, terassit sekä ranskalaiset parvekkeet. Kotitalossa on sekä kaukolämpö- että kaukokylmäliittymät. Komeat keittiöt Puustellin kalusteineen ja induktioliesineen, parkettilattiat sekä lattialämmitys viimeistelevät asumismukavuuden.

Toimivaa arkea ja rentoa yhteisöllisyyttä

Kalliolla seisova Ellen kohoaa naapureitaan korkeammalle tarjoten komeita näköaloja niin puistoon kuin kohti urbaania kaupunkimaisemaa ja naapuruston viherkattoja. Rauhallinen sijainti melulta piilossa tekee uudiskohteesta entistä ainutlaatuisemman. Ellen on suunniteltu viimeistä piirtoa myöten huoletonta asumista silmällä pitäen. Pesutupa kuivaushuoneineen helpottaa pyykkihuoltoa, kerhotilan mahdollistaessa esimerkiksi naapurien yhteiset illanistujaiset. Viherterasseilla ja 12. kerroksen talosaunassa on mukava rentoutua arjen kiireiden päätteeksi. Lastenvaunuille sekä pyörille ja muille ulkoiluvälineille löytyy turvalliset sisäsäilytystilat ja kätevä pyöränhuoltopiste. Pihalla on myös pesupiste, jossa saa putsattua kuraiset pyörän renkaat. Pysäköintipaikat sijaitsevat pihakannen alla, mistä pääsee mukavasti kuivin jaloin hissillä omaan kotiin. Jokaiselle autopaikalle voi valita tarpeen mukaan esimerkiksi lämpöpistokkeen tai mahdollisuuden sähköauton lataamiseen.

Bonava-turva

Pääset uuteen kotiin huolettomin mielin jo ennen kuin nykyinen asuntosi on myyty. Maksamme uuden kotisi vastikemaksut jopa vuoden ajan vanhan asuntosi ollessa myynnissä.

Tutustu koteihin >>

Perustiedot

Kaupunginosa
Pasila
Kohdenumero
7975175
Kerros
7 / 14
Asuinpinta-ala
71,5 m²
Huoneiston kokoonpano
3h+kt+s
Huoneita
3
Kunto
Uusi
Lisätietoa vapautumisesta
Arviolta 12/2022
Parveke
Kyllä
Asunnossa sauna
Kyllä
Asumistyyppi
Omistus
Kohde on
Osakehuoneisto

Hinta

Velaton hinta
541 495 €
Myyntihinta
275 095 €
Lainaosuuden maksu
Kyllä
Neliöhinta
7 573,36 € / m2
Velkaosuus
266 400 €
Lisätietoa velkaosuudesta
Yhtiölainan takaisinmaksuaika on 25 vuotta. Lainan myöntäjä Handelsbanken.

Pääomavastike perustuu viitekorkoon Euribor 12 kk 3,238% (28.12.2022) + marginaali 0,90 % = 4,138%.
Lyhennyksen sisältämä pääomavastike on laskettu oletuksella, että lainan korko on lyhennysten alkaessa yllä olevan mukainen. Kaksi ensimmäistä valmistumisen jälkeistä vuotta ovat lyhennysvapaita. Lainan lyhennyksen sisältämää pääomavastiketta voidaan kuitenkin periä aikaisemmin, mikäli yhtiökokous näin päättää.
Kohde on yhtiölainoitettu
Taloyhtiölainasta on vastuussa jokainen osakas. Jos lainaa koskevia pääomavastikkeita ei saada joidenkin asuntojen osalta muutoin perittyä, maksuvelvollisuus voi langeta viime kädessä muille osakkaille.

Vastikkeet 28.12.2022-31.12.2024

Hoitovastike
307,45 € / kk
Pääomavastike
932,40 € / kk
Yhtiövastike yhteensä
1 239,85 € / kk

Vastikkeet 01.01.2025 alkaen

Hoitovastike
307,45 € / kk
Pääomavastike
1 897,36 € / kk
Yhtiövastike yhteensä
2 204,81 € / kk
Lisätietoa vastikkeista

Pääomavastiketta peritään, jos et maksa pois asuntokohtaista osuutta taloyhtiölainasta.

Talon ja tontin tiedot

Uudiskohde
Kyllä
Taloyhtiön nimi
Helsingin Ellen
Rakennuksen tyyppi
Kerrostalo
Rakennusvuosi
2022
Kerroksia
14
Hissi
Kyllä
Taloyhtiössä on sauna
Kyllä
Energiatodistus
Kyllä
Lisätietoja lämmityksestä
Kaukolämpö
Tontin omistus
Oma
Onko osuus tontista lunastettu
Ei

Ota yhteyttä ilmoittajaan

Helsinki, asuntomyynti
Toimisto
Puh: 0800 05558
Bonava Suomi Oy / Helsinki
Töölönlahdenkatu 2, 00100 Helsinki
Helsinki, asuntomyynti
Toimisto
Helsinki, asuntomyynti
Toimisto
Puh: 0800 05558

Ota yhteyttä ilmoittajaan

Soita