249 000 €144 m²

Länsiportti 1 F, Olari, Espoo3-4h+k+wc+kph+s+uima-allas+p+piha (yhtiöjärjestyksen mukaan 3h+k)

Velaton hinta
249 000 €
Hoitovastike
691,20 € / kk
Asuinpinta-ala
144 m²
Huoneita
3
Kerros
1 / 3
Rakennusvuosi
1973
Rakennuksen tyyppi
Kerrostalo
Kaupunginosa
Olari
Kaupunki
Espoo

Onko etsinnässä unelmiesi koti, jossa uima-allas, takka, iso lasitettu parveke ja oma puutarha?

Tervetuloa tutustumaan tähän tilavaan monien mahdollisuuksien kaksikerroksiseen asuntoon, joka sijaitsee rauhallisella alueella, mutta vain kävelymatkan päässä palveluista.

Yläkerta:

- Kodin sydän on iso olohuone, johon yhdistyy ruokailutila. Täydellinen paikka perheen yhteisiin hetkiin ja vieraiden viihdyttämiseen. Tilasta saa eriytettyä vaikka kolmannen makuuhuoneen. - Keittiö on mahdollista myös muuttaa avokeittiöksi. - Käytännöllinen vaatehuone ja kaapistot tarjoavat runsaasti säilytystilaa. - Erillinen wc tuo arkeen mukavuutta. Uusitaan linjasaneerauksen yhteydessä. - Kaksi tilavaa makuuhuonetta. - Iso lasitettu eteläparveke, jossa voit nauttia auringosta ja kauniista näkymistä.

Alakerta:

- Suuri ja avara tila, jossa on uima-allas (n. 7x3 metriä) ja takallinen oleskelutila. Täydellinen paikka rentoutumiseen. - Sauna ja tilava kylpyhuone. Kylpyhuone uusitaan linjasaneerauksen yhteydessä. - Alakerrassa on toinen erillinen wc. Uusitaan linjasaneerauksen yhteydessä. - Alakerrasta on käynti omalle suojaisalle pihalle, jossa on lasitettu terassi, oma puutarha ja pieni ulkovarasto. Pihalta on myös käynti portin kautta ulos kadulle.

Asunto on toiminut pitkään saman perheen kotina ja on pitkälti alkuperäiskuntoinen. Tässä täydellinen valinta sinulle, joka arvostat tilaa, arjen luksusta ja mahdollisuutta tehdä kodista oman näköisesi.

Asunto Oy Sointulax on omalle tontilleen rakennettu yhtiö, jota on pidetty kunnossa säännöllisin korjauksin. Yhtiössä on parhaillaan menossa linjasaneerausurakka, jossa uusitaan vesi- ja viemärijärjestelmät, asuntojen märkätilat ja tehdään muita tarvittavia korjauksia/muutoksia. Urakan kokonaiskustannusarvio on 3.2 - 3.6 miljoonaa euroa ja enimmäiskustannusarvio 883 €/osake. Tämän huoneiston osalta kustannusarvio on reilut 127 000 €. Lopullinen kustannusarvio selviää urakan päätyttyä. Linjasaneerauksen kustannus kuuluu ostajalle ja ei sisälly huoneiston velattomaan hintapyyntöön. Tämän huoneiston osalta urakka on ajankohtainen syksyllä 2024. Ehdit vielä vaikuttamaan materiaalivalintoihin.

Olari on arkkitehtuuriselta ilmeeltään yhtenäinen alue, jossa on rauhallista asua ja sopivalla etäisyydellä on kaikki, mitä mukavaan asumiseen tarvitsee; on luontoa, ulkoilumahdollisuuksia, puistoja, palveluita, päiväkoteja, kouluja, leffateattereita, kauppakeskus Iso Omena ja mm. Olarin Prisma. Kaipaatpa sitten touhua tai rauhaa, sitä löytyy täältä!

Talvella hiihtoladulle pääset aivan läheltä Keskuspuistosta ja kesällä sama alue muuntuu metsäiseksi lenkkeilymaastoksi, jossa voit samoilla metsäpoluilla. Friisinkallion luonnonsuojelualueella voit kiipeillä metsässä ja nousta korkeille Friisinkallioille, joilta näet huiman pitkälle Etelä-Espooseen! Matinkylän puolella on merenranta ulkoilumahdollisuuksineen.

Länsiväylää pitkin on helppo kulkea niin autoillen kuin bussillakin, ja Matinkylän metroasemalta voi astella metron kyytiin.

**Mikäli kiinnostuit asunnosta, olethan yhteydessä välittäjään sopiaksesi esittelyn. Jos et vielä tiennyt, palveluumme kuuluu myös mahdollisuus turvalliseen sähköiseen asuntokauppaan.**

***Oletko myymässä asuntoasi? Älä maksa liikaa välityspalkkiota. Myyntiturva myy asunnot edullisilla kiinteillä palkkioilla. Yksiöiden välityspalkkio on 3 300 euroa (sis. alv), kaksioiden 4 500 euroa (sis. alv), kolmioiden 5 700 euroa (sis. alv) ja sitä suurempien asuntojen 8 800 euroa (sis. alv). Palkkio on kiinteä neliömäärästä ja kauppahinnasta riippumatta. Soita ja kysy lisää tai katso www.myyntiturva.fi ***

Videoesittely

Tutustu asuntoon videon välityksellä!

Tutustu

Perustiedot

Sijainti
Länsiportti 1 F, 02210 Espoo
Kaupunginosa
Olari
Kohdenumero
10144800
Kerros
1 / 3
Asuinpinta-ala
144 m²
Tontin pinta-ala
4 648 m²
Kokonaispinta-ala
144 m²
Huoneiston kokoonpano
3-4h+k+wc+kph+s+uima-allas+p+piha (yhtiöjärjestyksen mukaan 3h+k)
Huoneita
3
Kunto
Tyydyttävä
Kunnon lisätiedot
Huoneisto on alkuperäiskuntoinen. Märkätilat uusitaan linjasaneerauksen yhteydessä syksyllä 2024.
Lisätietoa vapautumisesta
Sopimuksen mukaan.
Keittiön varusteet
Pinta­materiaalit/ lattia: Parketti. Keittiötilat: Keittokomero
Parveke
Kyllä
Parvekkeen lisätiedot
Parvekkeen ilmansuunta: Etelä. Pihan ja parvekkeen ilmansuunta on etelä. Piha-alue 63 m2.
Kylpyhuoneen varusteet
Pinta­materiaalit/ lattia: Laatta. Pinta­materiaalit/ seinä: Kaakeli. Pesutilat: 2 erillistä wc:tä, kylpyhuone, uima-allas. Lisätietoja: Märkätilat uudistetaan linjasaneerauksen yhteydessä.
Säilytystilat
Varastotilat: Kellarikomero
Tulevat remontit
Linjasaneerauksen toteuttaminen 2024-2025. Asfaltoinnin kunnossapitokorjauksia tarpeen mukaan. Pihasuunnitelman luominen. Pihasuunnitelman toteuttaminen (sis. myös pihagrillin). Ovien lukituksen uusinta. Vesikattojen kuntoseuranta. IV-nuohous tehdään 10 v. välein, seuraava 2029 Linjasaneerauksen yhteydessä: Salaojien teko ja sokkelien kosteuseristys. Porrashuoneiden kattoikkunoiden uusinta savunpoistoikkunoiksi. Huoneistojen märkätilat. Kellareiden korvausilmaventtiilit. A-talon kellariin lisätään wc. Kellareiden siivoustilojen peruskunnostus. Läpivientien palotekninen sulkeminen. Yleisten sisätilojen valaistus uusitaan. Jätekatoksen uusiminen. Sähkö- ja tietojärjestelmä: Selvitetään linjasaneerauksen yhteydessä. Datakaapeli ja liittymä huoneistoihin uusitaan linjasaneerauksen yhteydessä. Nuohous linjasaneerauksen jälkeen, sen jälkeen vuosittain.
Tehdyt remontit
Pyydä koko raportti väittäjältä! 2023 Linjasaneerauksen hankesuunnittelu. Väestönsuojatilan tarkastus ja painekoe sekä varusteiden päivitys. 2022 Etuikkunoiden kiinnitysten korjauksia. 2021Porrashuoneisiin asennettu korvausilmaventtiilit. 2020 B-C huippuimuri korjattu. 2019 A-talon pohjoispäädyn salaojien uusiminen ja sokkeleiden kosteuseristys. A-talon liiketilojen haitta-ainekorjaukset. Ilmastointijärjestelmän puhdistus, (seuraava puhdistus v. 2029) LVV putkistojen kuntotutkimukset. 2018 Asunnon D22 katon kosteustekninen tutkimus ja alakattojen teko kosteusvaurioalueille. A-talon liiketilojen kosteus- ja sisäilmatutkimukset. Julkisivu-urakan takuukorjauksia. 2017 Aluelämpöverkosta siirryttiin Fortumin kaukolämpöverkkoon. B-C talon sisäpihan puolelle uudet metallikaiteet. 2016 Pohjoissivujen julkisivujen ja ikkunoiden peruskorjaus. Tiilijulkisivut ja lämmöneristeet uusittiin sekä asennettiin uudet Pihla ikkunat. Lämmönjakohuoneen suunnittelu kaukolämpöön liittymistä varten. 2015 Pohjoissivujen julkisivujen ja ikkunoiden uusimisen toteutussuunnittelu. 2014 Huippuimurien uusinta D-talo (1 kpl) ja B-C talo (2 kpl). Asbestirakenteiden kartoitus linjasaneerausta varten. Asunnon D23 parvekkeen (viherhuone) muutos muiden parvekkeiden kaltaiseksi. Asunnon D23 terassin puuosien kunnostus/ uusinta. 2013 B-C talon länsipäädyn toimistotilojen sisäilmasto- ja kosteustekninen kuntotutkimus, 11.1.2013 (Lopputulos: ei ongelmia). LVV- putkistojen kuntotutkimus. Kanavapuhaltimen asennus E-F talon kaivamattomaan tilaan. Takkojen nuohous ja takkahormien pinnoitus. 2012 Koodilukot asennettu porrashuoneiden ulko-oviin. Automaatiolaitteiden ja säätöjärjestelmän uusiminen. Vesikattojen kuntokatselmus. A-talon kosteusongelman selvityksiä. A-talon pohjoispäädyn ja B-C talon länsipäädyn toimistotilojen sisäilma- ja kosteustekninen tutkimusohjelma. D-talon itä- ja pohjoispuolen puuportaiden ja kaiteiden uusiminen. Kaidelisäyksiä A-talon ulkoportaisiin ja E-F-talon edustalle.
Asunnossa sauna
Kyllä
Asumistyyppi
Omistus
Lisätiedot
Ikkunoiden ilmansuunnat: pohjoinen, etelä
Kohde on
Osakehuoneisto
Linkit

Hinta

Velaton hinta
249 000 €
Myyntihinta
249 000 €
Neliöhinta
1 729,17 € / m2

Vastikkeet

Hoitovastike
691,20 € / kk

Muut maksut

Muut kustannukset
Muut maksut: Korjausvastike 288,00€/kk Sähkömaksu 20,00€/kk

Talon ja tontin tiedot

Uudiskohde
Ei
Taloyhtiön nimi
Asunto Oy Sointulax
Rakennuksen tyyppi
Kerrostalo
Rakennusvuosi
1973
Huoneistojen lukumäärä
31
Kerroksia
3
Hissi
Ei
Taloyhtiössä on sauna
Ei
Rakennusmateriaali
betoni
Kattotyyppi
tasakatto
Energialuokka
Ei lain ed. e-tod. Ei lain edellyttämää energiatodistusta
Kiinteistön antennijärjestelmä
Kaapeli
Tontin koko
4 648 m²
Kiinteistönhoito
Kiinteistönhoidosta vastaa: huoltoyhtiö
Isännöinti
Fluxio Isännöinti Oy
Kaavoitustiedot
Espoon kaupunki p. +358 9 81621
Kaavatilanne
asemakaava
Lisätietoja lämmityksestä
kaukolämpö, vesikeskuslämmitys
Lisätietoja talosta
Siirry talosivulle
Tontin omistus
Oma

Tilat ja materiaalit

Yhteiset tilat
kerhohuone, ulkoiluvälinevarasto, väestönsuoja
Muut tilat
Eteinen
Olohuoneen lattia
Parketti

Ota yhteyttä ilmoittajaan

Jarmo Orell
myyntijohtaja
Puh: 041 5280 384
Jarmo Orell
myyntijohtaja
Jarmo Orell
myyntijohtaja
Puh: 041 5280 384

Ota yhteyttä ilmoittajaan

Soita

Oikotie on osa Schibsted Marketplaces -konsernia. Schibsted News Media AB ja Schibsted ASA vastaavat tietojesi käsittelystä tällä sivustolla. Lue lisää