406 600 €48,5 m²

Tuuliniitty 7 C57, Tapiola, Espoo2h+kt

Velaton hinta
406 600 €
Asuinpinta-ala
48,5 m²
Huoneita
2
Kerros
3 / 6
Rakennusvuosi
2023
Rakennuksen tyyppi
Kerrostalo
Kaupunginosa
Tapiola
Kaupunki
Espoo

Hurmaava kaksio Tapiolan parhaalla paikalla

Tähän persoonalliseen kaksioon sekä muihin muuttovalmiin Tuulikello 2:n hurmaaviin vaihtoehtoihin kannattaa tulla tutustumaan paikan päälle.

Oleskelutilat

Kolmannen kerroksen 48-neliöisen kodin pohjaratkaisu on suunniteltu tehokkaaksi. Yksi asunnon kohokohdista on alkovi, joka toimii esimerkiksi työhuoneena. Keittotilassa on Puustellin valkoiset kalusteet, beige kvartsitaso sekä Boschin kalusteuuni ja -mikro, induktioliesi sekä kalusteovellinen astianpesukone. Säilytystilaa tarjoilee eteisen ja makuuhuoneen liukuovelliset Puustellin säilytysjärjestelmät sekä erillinen vaatehuone. Komean isot ikkunat, vesikiertoinen lattialämmitys ja tyylikäs parkettilattia kruunaavat kokonaisuuden.

Kylpyhuone

Kylpyhuoneessa on seinä-wc, pyyhekuivain, mukavuuslattialämmitys, korkea pyykkikaappi, peilikaappi, lasiseinäinen suihkunurkkaus sekä varaus pesutornille. Tunnelmaa luovat tyylikkäät kromiyksityiskohdat sekä kattoon upotettu led-valaistus.

Muutostoiveet

Kodikas tunnelma syntyy harkitusti valituista materiaaleista ja elementeistä, jotka tekevät asunnosta juuri sinun persoonallisen kotisi. Olemme valinneet tähän kotiin tyylikokonaisuuden, joka tarjoaa harmonisen pohjan omalle sisustustyylillesi. Mikäli haluat, tarjoamme mahdollisuuden tilata vielä muutostöitä. Tuothan kaikki toiveesi myyjiemme tietoon, jotta voimme yhdessä suunnitella, miten saisimme tehtyä kodista juuri sinun tarpeitasi vastaavan.

Yhteistilat

Suojaisan korttelipihan oleskelu- ja leikkialueet ilahduttavat kaikenikäisiä asukkaita. Tunnelmallisesta pihasaunasta on mukava poiketa vilvoittelemaan ulkoterassille. Asukkaiden käytössä on lisäksi pesutupa, pihasaunan yhteydessä oleva kerhotila, tilavat ulkoiluvälinevarastot sekä verstas, jossa hoituvat pienet nikkarointi- ja huoltotyöt. Jokaiselle asunnolle kuuluu oma irtainvarasto. Lisäksi tarjolla on erikseen ostettavia, pinta-alaltaan 1,5-5,5-neliöisiä varastoja, joiden velaton hinta on koosta riippuen 5 000-14 000 euroa.

Autopaikat

Osakkeina myytävät (28 500 euroa) autopaikat ovat pihakannen alla pysäköintihallissa, josta pääsee mukavasti kuivin jaloin hissillä omaan kotikerrokseen. Jokaiselle autopaikalle on mahdollista tilata ulkopuoliselta palveluntarjoajalta muutostyönä lisälaite joko auton lämmittämiseen tai sähköauton lataamiseen.

Taloyhtiön tiedot

Tasokas uudiskohde Tapiolan puistomaisemissa

Myynnissä uusia, muuttovalmiita kerrostalokoteja Tapiolan kattavien palvelujen äärellä. Tuulikello 2 tarjoaa huoletonta uudisasumista, pihasaunan löylyjä sekä mukavia hetkiä hulppeilla parvekkeilla.

Omalla tontilla sijaitseva Asunto Oy Espoon Tuulikello 2 kutsuu rauhalliseen ja luonnonläheiseen naapurustoon kävelymatkan päähän Tapiolan keskustasta. Monipuoliseen huoneistovalikoimaan lukeutuu koteja tehokkaista yksiöistä aina viiden huoneen perheasuntoihin sekä kaksikerroksisiin koteihin. Parkettilattiat, korkeat ikkunat, käytännölliset liukuovikaapistot sekä komeat Puustellin keittotilat kivi- ja kvartsitasoineen sekä induktioliesineen luovat upeat puitteet mukavaan arkeen. Melkein kaikkien kotien oleskelutilat jatkuvat väljille, lasitetuille parvekkeille; osassa yksiöistä tunnelmaa luo ranskalainen parveke. Omaa asuntopihaa kaipaavien iloksi ensimmäisen kerroksen kotien lasitettujen terassien yhteydessä on pienet, istutusaltain rajatut piha-alueet. Muuttovalmiisiin koteihin on mahdollista tilata vielä muutostöitä. Tuothan kaikki toiveesi myyjiemme tietoon, niin voimme yhdessä suunnitella, miten saisimme tehtyä uudesta kodista juuri sinun tarpeitasi vastaavan.

Monipuoliset yhteistilat ja maanalainen pysäköintihalli

Tuulikello 2:sta löytyy kaikki tarpeellinen huoletonta arkea ajatellen. Osassa kodeista on oma sauna ja sen lisäksi asukkaat pääsevät nauttimaan viehättävän pihasaunan löylyistä. Polkupyörät ja kuraiset rattaat on helppo pestä korttelipihan pesupisteellä. Asukkaiden käytössä on lisäksi pesutupa, pihasaunan yhteydessä oleva pieni kerhotila, tilavat ulkoiluvälinevarastot sekä verstas, jossa hoituvat pienet nikkarointi- ja huoltotyöt. iLOQ-lukitusjärjestelmä takaa tilojen turvallisen käytön ja kulkuoikeuksien hallinnoinnin. Esimerkiksi kadonnut avain voidaan poistaa järjestelmästä ilman yhdenkään avaimen tai lukon vaihtoa. Osakkeina myytävät (28 500 €) autopaikat ovat pihakannen alla pysäköintihallissa, josta pääsee mukavasti kuivin jaloin hissillä omaan kotikerrokseen. Jokaiselle autopaikalle on mahdollista tilata ulkopuoliselta palveluntarjoajalta muutostyönä lisälaite joko auton lämmittämiseen tai sähköauton lataamiseen. Jokaiselle asunnolle kuuluu oma irtainvarasto ja pääsy yhteiseen ulkovälinevarastoon sekä lastenvaunuvarastoon. Lisäksi Tuulikello 2:ssa on erikseen myytäviä varastoja.

Bonava-turva

Pääset uuteen kotiin huolettomin mielin jo ennen kuin nykyinen asuntosi on myyty. Maksamme uuden kotisi vastikemaksut jopa vuoden ajan vanhan asuntosi ollessa myynnissä.

Tutustu koteihin >>

Perustiedot

Kaupunginosa
Tapiola
Kohdenumero
70012227
Kerros
3 / 6
Asuinpinta-ala
48,5 m²
Huoneiston kokoonpano
2h+kt
Huoneita
2
Kunto
Erinomainen
Lisätietoa vapautumisesta
Arviolta 8/2023
Parveke
Kyllä
Asumistyyppi
Omistus
Kohde on
Osakehuoneisto

Hinta

Velaton hinta
406 600 €
Myyntihinta
264 900 €
Lainaosuuden maksu
Kyllä
Neliöhinta
8 383,51 € / m2
Velkaosuus
141 700 €
Lisätietoa velkaosuudesta
Yhtiölainan takaisinmaksuaika on 25 vuotta. Lainan myöntäjä Helsingin Seudun Osuuspankki.

Yhtiökokouksen valtuuttamana päätettiin yksimielisesti, että asuntojen pääomavastike on 5,31 €/jyvitysosuus/kk, sisältäen pelkän koron.
1,5 valmistumisen jälkeistä vuotta ovat lyhennysvapaita. Lainan lyhennyksen sisältämää pääomavastiketta voidaan kuitenkin periä aikaisemmin, mikäli yhtiökokous näin päättää.
Kohde on yhtiölainoitettu
Taloyhtiölainasta on vastuussa jokainen osakas. Jos lainaa koskevia pääomavastikkeita ei saada joidenkin asuntojen osalta muutoin perittyä, maksuvelvollisuus voi langeta viime kädessä muille osakkaille.

Vastikkeet 16.08.2023-28.02.2025

Hoitovastike
203,70 € / kk
Pääomavastike
578,79 € / kk
Yhtiövastike yhteensä
782,49 € / kk

Vastikkeet 01.03.2025 alkaen

Hoitovastike
203,70 € / kk
Pääomavastike
1 093,27 € / kk
Yhtiövastike yhteensä
1 296,97 € / kk
Lisätietoa vastikkeista

Pääomavastiketta peritään, jos et maksa pois asuntokohtaista osuutta taloyhtiölainasta.

Talon ja tontin tiedot

Uudiskohde
Kyllä
Taloyhtiön nimi
Espoon Tuulikello 2
Rakennuksen tyyppi
Kerrostalo
Rakennusvuosi
2023
Kerroksia
6
Hissi
Kyllä
Taloyhtiössä on sauna
Kyllä
Energiatodistus
Kyllä
Lisätietoja lämmityksestä
Kaukolämpö
Tontin omistus
Oma
Onko osuus tontista lunastettu
Ei

Ota yhteyttä ilmoittajaan

Helsinki, asuntomyynti
Toimisto
Puh: 0800 05558
Bonava Suomi Oy / Helsinki
Töölönlahdenkatu 2, 00100 Helsinki
Helsinki, asuntomyynti
Toimisto
Helsinki, asuntomyynti
Toimisto
Puh: 0800 05558

Ota yhteyttä ilmoittajaan

Soita