339 800 €58,5 m²

Ylismäenkuja 12 A26, Olari, Espoo3H+KT+S

Velaton hinta
339 800 €
Asuinpinta-ala
58,5 m²
Huoneita
3
Kerros
5 / 6
Rakennusvuosi
2023
Rakennuksen tyyppi
Kerrostalo
Kaupunginosa
Olari
Kaupunki
Espoo

Kompakti saunallinen kolmio, missä lasitettu parveke tuo mukavasti lisää tilan tunnetta! Kulmahuoneisto, missä isot ikkunat kahteen suuntaan.

Taloyhtiön tiedot

A-energialuokan Asunto Oy Espoon Olarin Lysti on valmistunut omalle tontille hyvien yhteyksien äärelle!

Asuinkortteli: Tyylikäs kuusikerroksinen Lysti sijoittuu uuden Vanbronniityn korttelialueen parhaalle paikalle, Lystimäen vehreän metsäalueen edustalle upein puistonäkymin. Asuinkortteliin kuuluu myös pysäköintitalo, jonka katto on pyhitetty korttelin asukkaiden viihtyisäksi oleskelualueeksi: katolla on minigolfrata, ulkokuntoilualue, pöytäryhmiä ja viheristutuksia. Kattotasolta on avarat näkymät viereisen metsän ylle ja lähiympäristöön!

Energiatehokas: Lystin A-energialuokka näkyy pienempänä energiankulutuksena ja kustannussäästöinä. Asumiskustannuksia pienentää myös Lystin katolla oleva aurinkosähköjärjestelmä, jonka tuottaman energian hyödyntää yhtiö. Sekä ympäristö että lompakko kiittää.

Oma tontti: Koska Lystillä on oma tontti, ei asukkailla ole maksettavana vuokratonttisten yhtiöiden erillisiä vuokravastikkeita. Asukkaan asumiskulut ovat siis omatonttisessa Lystissä pienemmät.

Hyvä sijainti: Kortteli, jossa Lysti sijaitsee, sijoittuu Ylismäen, Olarin, ja Kehä II kulkuyhteyksien syliin. Espoon keskuspuisto ulkoilu- ja hiihtoreitteineen sekä muut monipuoliset ulkoilu- ja harrastusmahdollisuudet löytyvät läheltä. Lystistä on myös huippuhyvät yhteydet mm. kauppakeskuksiin ja metrolle. Alueella on erinomainen suomenkielisten ja kansainvälisten koulujen ja päiväkotien tarjonta.

Asunnot: Lystin viehättävät pohjaratkaisut mahdollistavat toimivan arjen. Lattialämmitys tuo mukavuutta, mahdollistaa korkeat ikkunat ja monipuolisen sisustamisen. Asuntojen materiaalit ovat kauniit ja esimerkiksi vakiolattiamateriaalina on parketti. Pienemmissä asunnoissa lisätilaa tuo koko asunnon levyinen parveke ja isoimmissa asunnoissa parvekkeita on jopa kaksin kappalein. Lasitettu parveke puistonäkymin toimii kuin lisähuone, jossa voit viihtyä pitkälle syksyyn. Useimpiin asuntoihin on asennettu ilmalämpöpumppu viilennystä varten, tuomaan lisää viihtyvyyttä asumiseen!

Talo: Ylimmän kerroksen parvekkeellinen yhteissaunatila kutsuu rentoutumaan ja kerhohuone taipuu niin työ- kuin juhlatilaksi. Korttelialueelta löytyy kolme leikkialuetta perheen pienille. Erikseen ostettavat autopaikat löytyvät autohallista ja pysäköintitalosta. Yhtiö on savuton.

Ota yhteyttä ja sovi henkilökohtainen esittely: taru.vainio-kaski@arkta.fi

Perustiedot

Kaupunginosa
Olari
Kohdenumero
7988941
Kerros
5 / 6
Asuinpinta-ala
58,5 m²
Tontin pinta-ala
1 870 m²
Huoneiston kokoonpano
3H+KT+S
Huoneita
3
Kunto
Erinomainen
Lisätietoa vapautumisesta
Arviolta 8/2023
Keittiön varusteet
Napakat, mutta toimivaksi suunnitellut keittiöt antavat lisää tilaa oleskelutiloille ja erilaisille sisustusratkaisuille. Asunto Oy Espoon Olarin Lystissä on neljä veloituksetonta tyylipakettia, joista pääset valitsemaan mieluisat materiaalit muutostyöaikataulujen puitteissa.
Parveke
Kyllä
Parvekkeen lisätiedot
Parvekkeet varustetaan avattavilla parvekelaseilla niissä asunnoissa, joiden parvekkeille se on myyntikuvaan merkitty. Osassa asuntoja on kaksi parveketta. Osassa kolmioista on lisäksi ranskalainen parveke. Isoimman kolmion toinen parveke ei ole lasitettu
Kylpyhuoneen varusteet
Neljän huoneen asunnoissa on kylpyhuoneen lisäksi erillinen wc Kylpyhuoneet ovat laatoitetut, ja katto on tervaleppäpaneloitu. Kylpyhuoneessa on Temalin peilikaappi, sekä allas ja allaskaluste kahdella laatikolla. Kääntyvä suihkuseinä antaa lisää tilaa, kun suihku ei ole käytössä. Lisäksi on pesukone- ja kuivausrumpuvaraus.
Asunto Oy Espoon Olarin Lystissä on neljä veloituksetonta tyylipakettia, joiden laattavalikoimasta pääset valitsemaan mieluisat materiaalit muutostyöaikataulujen puitteissa.
Asunnossa sauna
Kyllä
Asumistyyppi
Omistus
Palvelut
Alueella, Olarin palvelut n. 1km, Iso Omena n. 2,5km.. Koulut: Alueella
Kohde on
Osakehuoneisto
Tietoliikennepalvelut
Yhtiö on liitetty DNA kaapeli-TV-järjestelmään ja yhtiö on varustettu valokuitukaapelilla.
Linkit

Hinta

Velaton hinta
339 800 €
Myyntihinta
118 974,45 €
Lainaosuuden maksu
Kyllä
Neliöhinta
5 808,55 € / m2
Velkaosuus
220 825,55 €
Kohde on yhtiölainoitettu
Taloyhtiölainasta on vastuussa jokainen osakas. Jos lainaa koskevia pääomavastikkeita ei saada joidenkin asuntojen osalta muutoin perittyä, maksuvelvollisuus voi langeta viime kädessä muille osakkaille.

Vastikkeet 01.09.2023-01.09.2025

Pääomavastike
929,82 € / kk
Yhtiövastike yhteensä
1 163,82 € / kk

Vastikkeet 02.09.2025 alkaen

Hoitovastike
234 € / kk
Pääomavastike
1 731,56 € / kk
Yhtiövastike yhteensä
1 965,56 € / kk
Lisätietoa vastikkeista

Rahoitusvastike (lyhennysvapaa): sis. pelkän koron osuuden.
Kokonaisvastike on laskettu lyhennysvapaalle ajalle.
Rahoitusvastike (lyh. vapaan jälkeen): sis. rahoitusvastike+korko.

Muut maksut

Vesimaksu
22 € / kk
Vesimaksun lisätiedot
Asukasluvun mukaan.

Talon ja tontin tiedot

Uudiskohde
Kyllä
Taloyhtiön nimi
Asunto Oy Espoon Olarin Lysti
Rakennuksen tyyppi
Kerrostalo
Rakennusvuosi
2023
Huoneistojen lukumäärä
34
Liiketilojen pinta-ala
333 m²
Liikehuoneistojen lukumäärä
1
Kerroksia
6
Hissi
Kyllä
Taloyhtiössä on sauna
Kyllä
Rakennusmateriaali
betoni
Kattotyyppi
tasakatto/kermi
Energialuokka
Energialuokka: A2018
Energiatodistus
Kyllä
Ilmastointijärjestelmä
Huoneistokohtainen ilmanvaihto, huoneistokohtainen lämmöntalteenotolla varustettu ilmanvaihtokoje
Kiinteistön antennijärjestelmä
Yhteisantenni
Tontin koko
1 870 m²
Kiinteistönhoito
Tapiolan Lämpö p. 020 750 5300, päivystys p. 020 310310
Isännöinti
Juhani Mauno, Kiinteistötahkola Oy
Kaavoitustiedot
Lisätietoja antaa: Espoon kaupunki
Kaavatilanne
Asemakaava
Liikenneyhteydet
Bussit n.100m, lähin metro Iso Omena n. 2,5km.
Lisätietoja lämmityksestä
Kaukolämpö, lattialämmitys huoneistoissa.
Tontin omistus
Oma
Onko osuus tontista lunastettu
Ei

Tilat ja materiaalit

Pysäköintitilan kuvaus
Osakepaikkoja, osa sähköauton latauspisteellisiä. Osa paikoista sijaitsee autohallissa, osa erillisessä pysäköintitalossa.
Yhteiset tilat
Kerhohuone ja taloyhtiön saunatila, ulkoiluvälinevarastot ja huoneistokohtaiset varastokomerot. Lisäksi parkkitalon kattokerroksen minigolf-rata, ulkokuntoilualue ja puutarhakalusteryhmät korttelin yhtiöiden yhteiskäytössä.
Lisätietoja makuuhuoneen varusteista
Nykyaikaiset seinän sisään liukuvat ovet hyödyttävät etenkin pienempiä makuuhuoneita, kun ovilehden avautumistilaa ei tarvitse pitää tyhjillään, vaan nekin neliöt saa hyötykäyttöön. Makuuhuoneissa on kiintokalusteet tai vaatehuone asunnon pohjakuvan mukaisesti.
Olohuoneen varusteet
Espoon Olarin Lystin kotien sisätilat on suunniteltu mahdollistamaan toimiva ja tarpeiltaan vaihteleva arki. Kantavana teemana on tehokas tilankäyttö, joka jättää enemmän mahdollisuuksia asukkaalle. Asunto Oy Espoon Olarin Lystissä on valittavanasi tyylipaketit, ja esimerkiksi parkettivaihtoehtoja on kolme, joista pääset valitsemaan mieluisan kohteen muutostyöaikataulujen puitteissa.

Ota yhteyttä ilmoittajaan

Taru Vainio-Kaski
myyntipäällikkö
Puh: +358400157762
Arkta Reponen Oy
Piispankallio 4, 02200 Espoo
Taru Vainio-Kaski
myyntipäällikkö
Taru Vainio-Kaski
myyntipäällikkö
Puh: +358400157762

Ota yhteyttä ilmoittajaan

Soita